Darringe Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Stolarz

Napisane przez firmę

Tømrervirksomheden Darringe - Din lokale tømrerforretning fra Nærum.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

9 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Knalddygtige håndværkere

Vi valgte Darringe til at bygge vores drømmeterrasse. Drømmen er blevet indfriet, og lidt til. Tømrerne er knalddygtige, løsningsorienterede, kreative og har en sikker æstetisk sans. Hermed vores anbefaling uden forbehold.

19 lipca 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Thomas og Dorthe. Tak for jeres fine kundeanmeldelse af vores arbejde hos jer. Det har været en fornøjelse at bygge for jer.

Vi valgte Darringe tag fra Nærum

Vi valgte Darringe tag fra Nærum, fordi det er et par rare gutter, som vi blev anbefalet. Det har vi ikke fortrudt. Kommunikationen har været ærlig og transparent fra starten, og brødrene der har virksomheden har været meget informative og til stede gennem hele processen. Det tog lige knap en måned så havde vi nyt tegltag og vinduer samt tagrender. Resultatet er rigtig fint. Vi har en mindre ting med noget fugt i ydermuren, som kom i forbindelse med kraftig regn, men også her hjælper Darringe med at følge det tæt og eventuelt udbedre skaden.
Så stor anbefaling herfra.

15 lipca 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Jesper og Camilla. Tak for jeres fine anmeldelse af vores arbejde. Det har været en fornøjelse at bygge for jer.

Kommunikation i top

Vi fik skiftet vores gamle asbesttag af Darringe Aps i vinteren 2025. Da vi ikke har håndværksmæssig baggrund er selve den del svær for os at bedømme, men visuelt er taget blevet flot. Undervejs var der en god kommunikation omkring ekstraarbejde og prisjusteringer og da vores pergolatag fik nogle huller ifm. stilladsopsætning blev det skiftet uden omkostning. Alt i alt en god og professionel oplevelse.

Marie & Frederik Winsløw

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Frederik og Marie. Tak for jeres anmeldelse af vores tagarbejde. Det har været en fornøjelse at bygge for jer.

Oceniono na 4 z 5

Godt tømmerfirma.

Godt tømmerfirma.
Vi fik skifter vores tag i løbet af vinteren, og fik efterisoleret. Firmaet gav en god service og dertil et flot resultat. Prisen er selvfølgelig høj, men resultatet kan også både ses og mærkes. Både svende og mestre var meget venlige, og nemme at samarbejde med. Kan helt klart anbefales.

6 marca 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Christian. Tak for din anmeldelse af vores arbejde i forbindelse med jeres tagrenovering. Det har været en fornøjelse at bygge for jer. Tak for godt samarbejde.

Godt resultat

Fin pris, overholdelse af aftaler, flot resultat af arbejder, fleksibilitet med ekstra arbejde, levering til aftalt tid

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Darringe

Hej Allan. Tak for din fine anmeldelse af vores arbejder i forbindelse med vores tagrenovering hos jer.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik lagt nyt tag af Darringe

Vi fik lagt nyt tag af Darringe. Meget tilfredse med proces og resultat. Klar anbefaling fra os!

1 maja 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Johannes. Tak for din/jeres anmeldelse af vores arbejder i forbindelse med jeres tagrenovering. Tak for godt samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Godt arbejde, god kontakt. Klar anbefaling!

I forbindelse med anlæg af stor træterrasse har vi oplevet Tømrerfirmaet Darringe som en helt igennem super god samarbejdspartner ift kommunikation, sparring, tømrerarbejde, oprydning og opfølgning. Fair pris og lynhurtige svar ved henvendelser. Meget venlige og behagelige folk. Vores varmeste anbefaling.

22 maja 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Camilla. Tak for din anmeldelse af vores arbejder hos jer. I har været en fornøjelse at bygge for.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har anvendt Darringe ifm tømrer-arbejde

Jeg har anvendt Darringe ifm. en række tømreropgaver på mit hus fra start 1900-tallet. Jeg har oplevet god kommunikation, et veludført arbejde, overholdte tidsfrister og fairness ift. diverse overraskelser i byggeprocessen. Jeg sender min varmeste anbefaling.

1 maja 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Lars. Tak for din anmeldelse af vores arbejder hos dig.

Reparation af trappe perfekt

Reparation af trappetrin, hvor et par trin fik skade udluset.
Resultatet blev rigtigt godt.
Det var gode og rare håndværkere i huset.
Al kommunikation var virkeligt behagelig og tydelig.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Darringe

Hej Niels. Tak for din anmeldelse af vores arbejder hos jer.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej