Jeg har IKKE mottatt denne!, og jeg har skrevet og ringt dere flere ganger, men får ikke kontakt med dere uansett hva jeg gjør! Jeg ber dere være så ansetndige og samvittighetsfulle at dere faktisk s... Zobacz więcej

Vi sender alle bestillinger innen kl 12.00 (middag) samme dag og alle bestillinger etter middag er pakket og sendt den følgende dagen. Jeg bestilte man. 04.03.2024 10:02. Dette er før kl 12 (midda... Zobacz więcej

Dampern virka bra i en mnd. Jeg bruker den kun når jeg tar en øl så 1-2 dager i uka, men så lever den sitt eget liv. Batteriet er dårlig og den virker ikke om det er under kvart nivå på juicen. Og noe... Zobacz więcej

1. Sklep z e-papierosami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos DanSmoke® tror vi at den perfekte e-sigaretten ikke er utviklet ennå. DanSmoke tilbyr et bredt produktutvalg som gir deg muligheten for å sette sammen den løsningen som passer nøyaktig til dine ønsker og behov. Alle våre produkter er naturligvis sikkerhetsgodkjente og overholder alle EU standarder.

1,9

Słaba

Vanskelig å betale til dere.

Det hadde vært mye enklere om dere godtok Visakort. Jeg har ikke kredittkort, og får ikke betalt dere med kortet mitt. Dere må bli flinkere til å registrere innbetalinger av fakturaer til dere. Jeg har fått purring flere ganger selv om fakturaen er betalt. Posten er også veldig treg her vi bor og jeg kan få purring fra dere før pakken er mottatt. Ellers er jeg veldig fornøyd.

22 maja 2025