Dansk Trægulv Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har længe ledt efter det rigtige trægulv til vores lejlighed og via Dansk Trægulv, så fandt vi den helt rigtige type. De har et bredt sortiment og en meget brugervenlig hjemmeside, hvilket gjo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt levering og god kommunikation. Vi er super glade for nye massive trægulv som virkelig står flot! Kun gode anbefalinger herfra

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør. Kommunikation frem og tilbage altid venlig og hjælpsom, priserne var "sport on" og leve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtige til at sende gratis prøver, kommer dog med fragtmand, så man skal lige være hjemme.. Har ikke købt et gulv endnu, men det kunne meget vel være fra Dansk Trægulv. Indtil videre intet at u... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Dansk Trægulv forhandler vi alle tænkelige typer af trægulve, som vi kan levere i hele landet. Som uafhængig gulvleverandør uden lagerbinding har vi mulighed for at tilbyde de bedste kvaliteter til absolut konkurrencedygtige priser. Vi har beskæftiget os med trægulve og gulvbehandling siden 1998 og er specialister i at finde frem til netop den gulvtype, der passer til dit behov som kunde. Hvad enten det er et massivt trægulv, du ønsker, et lamelparket eller det noget billigere laminatgulv. Vi klarer det hele.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

54 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Hej kvalitet til tiden.

Hej
Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Da vi modtog vores gulv til den aftalt tid 👍Var Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse, takker 👍

14 lutego 2019

Hej Henrik,
Mange tak for din fine feedback.

Andrea
Dansk Trægulv

Oceniono na 2 z 5

Jeg har købt et sprit nyt gulv af dansk …

Jeg har købt et sprit nyt gulv af dansk trægulv, 2 uger efter at have taget gulvet i brug, begyndte det at sprække og flække samt løsne sig fra finéren. Firmaet har indvilliget at reparere gulv, men gulvet er i så dårlig stand at dette ikke hjælper, gulvet sprækker rundt omkring i hele huset som er 150 m2.
De vil ikke erstatte det, da de siger de får gulvet fra en hoved leverandør som ikke vil erstatte gulvet, lang historie, men under al kritik at en kunde skal være blandet ind i deres forhold til en hoved leverandør man ikke kan stole på.
Nu er vi igang med lang proces, rettens vej, på det grundlag anbefaler jeg ikke Dansk trægulve. Da de slet ikke er kompetente til at have med reklamationer at gøre, sådan nogle ting skulle bare køre uden problemer.
Folkene er søde og rare men uden gennemslagskraft og mangel på forståelse for hvilket helved forbrugeren kan komme i når sådanne ting opstår, alle erhvervsdrivende har en forsikring som man kan gøre brug af ved sådanne sager.

19 kwietnia 2017

Kun gode anbefalinger herfra

Jeg havde lidt tvivl omkring kvaliteten af et laminatgulv kontra et rigtigt trægulv. Jeg bestilte en gratis prøve (god kundeservice at det var gratis, er faktisk gået væk fra andre hjemmesider, da de ville have ca. 70 kr.) af det gulv, vi havde kig på - og kvaliteten virkede overraskende god. Vi bestilte derfor og fik gratis levering samt hurtig levering. Havde lidt telefonkontakt, som også var yderst professionel, hvilket var en dejlig start, hvis man nu skulle få brug for hjælp senere. Det har vi dog ikke haft brug for, er på ingen måde god til det praktiske, men klik-gulvet har været overraskende let at lægge - og eftersom vi kun bor til leje og ikke ville spendere for meget, så er prisen også helt i top. Ville dog vælge et ægre trægulv, hvis det var til en ejerbolig. Vi har haft lidt problemer med at gulvet blev lidt flosset i kanterne, da vi lagde det. Så der har været lidt spild. Men jeg har indtryk af, at når det først lægger der, så er det yderst slidtstærkt.
Mange anbefalinger herfra :-)

14 lutego 2017

God service og god pris

Jeg har ikke modtaget mit trægulv endnu, men indtil videre har servicen været virkelig god. Og prisen på gulvet kunne jeg ikke finde bedre andre steder.

19 grudnia 2016

Hej Christina
Dejligt at høre - tak for de rosende ord.
Håber du bliver glad for dit gulv, når det leveres.
mvh Maja - Dansk Trægulv

Super!

God oplevelse, leverede lynhurtigt det vi havde brug for!

21 listopada 2016

Odpowiedź od Dansk Trægulv

Hej Nick, godt det kunne bruges. Håber at høre fra dig, når du har besluttet dig for hvilket gulv du ønsker.

mvh Maja

Perfekt

Hurtig og nem betjening og levering ;-)

26 października 2016

Odpowiedź od Dansk Trægulv

Hej Mona, Mange tak for fin tilbagemelding :)

fint

Jeg er meget tilfreds. Jeg fik min Træ efter kun 24 timer.

Tak

23 sierpnia 2016

Odpowiedź od Dansk Trægulv

Dejligt Salwin at vi kunne være behjælpelig - mange tak for din feedback.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej