Oceniono na 5 z 5

Vi har fået en fantastisk vejledning- da vi var ude og bestille keramisk fliser til vores nye terrasse. Vi stod akut og manglede fugesand og det kunne vi heldigvis hente ude i deres showroom i Tilst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået vejledning og hjælp ved Dansk Fliselager ved Esbjerg: Jeg blev mødt af en virkelig dygtig og engageret medarbejder, Finn Dinesen Schack. Han forstod at sætte sig ind i mit designva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har lige købt fliser til vores badeværelse. Vi fik en super betjening af Jonas, samt gode råd med. Kan klart anbefale stedet!

1. Sklep z glazurą

Napisane przez firmę

Hos Dansk Flise Lager har vi specialiseret os i at levere fliser af høj kvalitet til ethvert behov. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget et solidt ry for pålidelighed, ekspertise og enestående kundeservice. Vi værdsætter vores kunder og gør en dyd ud af at yde en fremragende service. Vi ved, hvor vigtigt det er med pålidelighed og hurtig levering, derfor gør vi alt for at sikre, at din oplevelse med os bliver positiv og problemfri.

4,7

Fantastisk oplevelse hos Dansk Fliselager Tilst

15 kwietnia 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os i Tilst - og at Jonas kunne hjælpe jer godt på vej med både service og rådgivning.

Vi håber, I bliver rigtig glade for fliserne på jeres badeværelse.

Oceniono na 5 z 5

Jonas fra Dansk Flise Lager i Aarhus…

Jonas fra Dansk Flise Lager i Aarhus var utroligt behagelig at forhandle med. Hurtig respons og nem tilgang til deres showroom.

Rigtig god oplevelse herfra

8 kwietnia 2026

Kære Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både dialogen og besøget i showroomet. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og nemme at handle med, så det er dejligt at høre, at det er blevet oplevet sådan.

Vi giver din ros videre til Jonas - tak fordi du valgte os!

Oceniono na 5 z 5

En virkelig dejlig købsoplevelse med Jonas

Vi fik kyndig vejledning og instruktion. Vi fik virkelig en fornemmelse af, at Jonas selv er en handyman, der ved, hvordan det fungerer i praksis, hvilket er meget betryggende. Dertil kommer en stor viden om produkterne samt holdbarhed, som er meget essentielt for os.
Vi endte med at vælge et lækkert Richmond Authentics akustikgulv i stedet for det vi kom for. Vi er sikre på det er den bedste løsning.
Ligeledes fik vi af flere omgange lov til at låne terrasseklinker med, så vi kunne se dem op imod hus og vinduer samt lån af klinker.
Derudover skal det nævnes at Jonas er rimelig med priser og rabatter;-). Vi har været hos flere konkurrenter, men vi valgte at købe både terrassefliser, badeværelsesklinker og gulv her pga. service, kvalitet og pris.
Det var en rigtig hyggelig købsoplevelse og vi kommer helt sikkert igen, hvis vi skal bygge eller renovere noget andet på et senere tidspunkt. Hilsen Rasmus og Rikke

1 kwietnia 2026

Kære Rikke,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at Jonas har kunnet give jer den tryghed og sparring, der gør det nemmere at træffe de rigtige valg. Det er netop den kombination af praktisk erfaring og produktviden, vi gerne vil stå for.

Dejligt at høre, at I endte med en løsning, der passer endnu bedre til jer end det, I oprindeligt kom efter - og at I tog jer tid til at få materialerne med hjem og se dem i jeres egne omgivelser.

Vi giver jeres ros videre til Jonas - og tusind tak fordi I valgte os til jeres projekt. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang!

Kompetent og reel vejledning

Jeg har fået vejledning og hjælp ved Dansk Fliselager ved Esbjerg:

Jeg blev mødt af en virkelig dygtig og engageret medarbejder, Finn Dinesen Schack. Han forstod at sætte sig ind i mit designvalg, og ud fra mit budget og stil vejlede mig, samtidig med at være reel i forhold til rengøring, farvekombinationer og funktionaliteten i hverdagen. Også en detalje som farven på fugen fik vi vendt, hvor jeg endte med at vælge en Epoxy fuge, som trak på de mørke toner i fliserne.

Det var virkelig rart at mærke, hvordan han levede sig ind i mit projekt og hjalp med at træffe beslutninger, som han også selv ville have truffet i min situation.

Den største anbefaling herfra!

31 marca 2026

Kære Anders,

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget for os at læse.

Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give alle vores kunder: ærlig sparring, god vejledning og fokus på både det æstetiske og det praktiske i hverdagen. Det er vi glade for, at du har mærket.

Vi giver din ros videre til Finn - han vil uden tvivl sætte stor pris på det. Tak fordi du valgte os til dit projekt, og for din anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået en fantastisk vejledning-…

vores nye terrasse. Vi stod akut og manglede fugesand og det kunne vi heldigvis hente ude i deres showroom i Tilst - så de reddede lige dagen og gav os osse nogen gode råd med på vejen - da vi osse overvejer at ligge nye klinker på de nuværende i vores udestue - de giver tid til at snakke og guide .

27 marca 2026

Kære Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I har fået god vejledning til jeres terrasse - og at vi også kunne hjælpe jer hurtigt videre, da I stod og manglede fugesand.

Skønt at I også fik sparring med på vejen til jeres udestue. Vi tager os netop tid til at snakke tingene igennem, så man føler sig godt klædt på til sit projekt.

Oceniono na 5 z 5

Det har været en fornøjelse at komme i…

Det har været en fornøjelse at komme i butikken i Tilst og møde Jonas og hans dygtige medarbejder , der bidrager med super service og viden .
Det er en super service, at man kan komme i butikken alle dage til klokken 20.30 .

26 marca 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Tilst - og at både Jonas og teamet har leveret god service og rådgivning.

Og skønt, at du også sætter pris på de lange åbningstider - det skal netop gøre det nemmere at kigge forbi, når det passer ind i hverdagen. Derfor har alle vores showrooms åbent helt til kl. 21:00 alle dage.

Oceniono na 4 z 5

Da jeg kom for at hente mine fliser var…

Da jeg kom for at hente mine fliser var de ved en fejl udleveret til anden kunde. Dejligt at de håndterede problemet med en tilfredsstillende løsning

23 marca 2026

Kære Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af fejlen ved afhentningen, men rigtig glade for at høre, at du oplevede, at det blev håndteret på en god og tilfredsstillende måde.

Tak for din forståelse - og vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Simon var så hjælpsom og god at tale…

Simon var så hjælpsom og god at tale med! Top service! Vi vil klart anbefale Dansk Flise Lager til enhver og særligt Simon som kontaktperson. Det er nemlig en meget svær beslutning at vælge fliser, men han gjorde det nemt og overskueligt for os :)

24 marca 2026

Kære Yuki,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse - og at Simon kunne gøre det nemt og overskueligt at vælge fliser. Det er en stor beslutning, så det betyder meget for os, at I har følt jer godt guidet hele vejen.

Vi giver selvfølgelig rosen videre til Simon.
Tak for anbefalingen!

Oceniono na 5 z 5

Super service – helt i topklasse!
Det er sjældent, man oplever så god service i Danmark.

Det er tydeligt, at her arbejder professionelle folk, som ved, hvad de taler om. De tager sig tid til at rådgive, vejlede og tjekker grundigt, hvad der passer bedst til ens behov. De forklarer alle de små detaljer, man ellers let kan overse.

Jeg er yderst tilfreds og vil helt sikkert anbefale butikken til alle.

En særlig tak til Martin Villadsen. Jeg fik en fænomenal service og et rigtig godt tilbud.

Det er også et kæmpe plus, at deres showrooms har åbent helt til kl. 21:00. Det giver en ro til at gå rundt og vælge i sit eget tempo, finde det man kan lide, og virkelig mærke efter.

Kan varmt anbefales!

23 marca 2026

Kære Andrii,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder virkelig meget at høre, at du har haft en oplevelse i topklasse hos os - især når du fremhæver både rådgivningen og den tid, der bliver taget til at finde den rigtige løsning. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Vi giver selvfølgelig en stor tak videre til Martin.
Tak for anbefalingen!

Oceniono na 5 z 5

En god oplevelse med en kompetent og…

En god oplevelse med en kompetent og hjælpsom sælger.

17 marca 2026

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og mødt en hjælpsom og kompetent sælger - det er lige præcis det, vi gerne vil levere hver dag.

Oceniono na 5 z 5

Helt utroligt god service.

Vi var på besøg i Århus afdelingen for at få nye klinker til vores badeværelse og vi fik en helt utroligt god service af en yderst charmerende ung herre ved navn Tobias.
Han har sørget for at vi hurtigt har fået alle nødvendige materialer til opsætning af de nye klinker, alt sammen til en virkelig god pris og leveret direkte til døren.
Prikken over i’et var at han lige skrev en SMS for at følge op på om vi havde modtaget vores epoxy fuge på leveringsdagen, da der i første omgang var en længere forventet leveringstid.
Det er simpelthen service på et imponerende højt niveau. Vi ved godt hvor vi handler når vi skal bruge klinker næste gang :D

17 marca 2026

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft så god en oplevelse hos os i Aarhus - og at både rådgivning, levering og opfølgning bare spillede. Vi gør os umage for, at det hele hænger sammen, så det er dejligt at vide, at det blev oplevet sådan hos jer.

Vi giver selvfølgelig rosen videre til Tobias.

Vi glæder os til at hjælpe jer igen næste gang!

Virkelig god oplevelse

Dansk Flise Lager Aarhus er en super flot butik, med så mange flotte flise muligheder og imødekommende personale. Butikschefen Jonas gav god rådgivning og service. Han ved virkelig hvad han snakker om.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Dansk Flise Lager Aarhus.

6 marca 2026

Kære Lena,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i vores showroom i Aarhus – og at både udvalg og rådgivning har levet op til forventningerne. Vi sørger for at give rosen videre til Jonas.

Oceniono na 1 z 5

Det dyre keramiske indkørselsmareridt – Vildledende rådgivning til lægning af fliser om indkørselsfliser

Efter en investering på over 85.000 kr. med keramiske fliser købt hos Dansk Flise Lager står vi i dag med en ubrugelig indkørsel. Vi har benyttet en anlægsgartner med mange års erfaring, som har fulgt Dansk Flise Lagers vejledning til punkt og prikke, men vi er endt med en belægning, der er teknisk umulig at holde stabil i det danske klima.

Vi købte 30 mm keramiske fliser, fordi vi fik at vide, at de kunne lægges i sand/grus præcis som almindelige betonfliser til indkørslen. Det er lodret forkert. Fordi fliserne er for lette, og Dansk Flise Lager anviser vandgennemtrængelige fuger, samles der vand i bærelaget mellem stabilgrus og fliser. Ved den mindste frost skyder fliserne op og vipper over hele arealet, da stabilgrus ikke er vandgennemtrængende og fliserne derfor ikke kan holde trykket nedefra.

Eksperter fra Danske Anlægsgartnere har bekræftet årsagen: Keramiske fliser i en indkørsel kræver et støbt betondæk for at ligge stabilt medmindre de er >5 cm tykke. Det oplyste Dansk Flise Lager intet om ved købet eller i deres efterfølgende rådgivning til os og vores anlægsgartner. Deres lægningsvejledninger skriver ligeledes intet om krav til hverken epoxyfuge, underlimning eller støbning af fliserne.

Da vi reklamerede, blev vi mødt med bortforklaringer om, at det skyldtes manglende kantstøbning og underlaget er skyld i det – på trods af at fliserne vipper midt i indkørslen, og at vores erfarne fagmand har udført arbejdet efter deres foreskrifter.
Det eneste de ville tilbyde var nogle større flisekryds, som kompensation. Derudover skrev de, at fliserne herved skulle underlimes, hvilket jo er en erkendelse, at de har leveret forkert rådgivning i første omgang.
Nu oplever vi total tavshed. Vi har sendt et formelt påkrav d. 27. februar, som de hverken har svaret på skriftligt eller telefonisk.

Sagen er nu indbragt for Nævnenes Hus (Forbrugerklagenævnet). Vi går efter en principiel afgørelse og procesgodkendelse til stævning, da vi mener, det er under al kritik at markedsføre keramiske fliser til indkørsler uden at informere om, at de reelt skal støbes i beton for at kunne fungere på lige vilkår med langt billigere betonfliser (+80.000 kr. i ekstraudgift).

Havde vi vidst at fliserne skulle støbes i beton for at kunne ligge stabilt, havde vi aldrig købt fliserne. For samme beløb kunne vi have fået en komplet indkørsel med betonfliser inkl. lægning og stadig have sparet penge.

Pas på med at stole på deres salgsargumenter til kørearealer. Selvom man bruger en professionel anlægsgartner, ender man med en regning og en indkørsel, der ikke virker, fordi forhandlerens vejledning er teknisk forkert. Vi mener, at Dansk Flise Lager bærer det fulde ansvar - og vi har fuld dokumentation for deres lægningsvejledning, som de fejlagtigt sælger deres fliser ind på.

Jeg kan på intet tidspunkt anbefale andre at købe keramiske fliser til udendørs lægning, medmindre man ved hvilke risici man skal være opmærksom på ved lægning. Det er et økonomisk urentabelt for langt de fleste private husejere, da et støbt betondæk er en voldsom udgift oveni.

16 stycznia 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Super god betjening
Professionel behandling
Vi fik den bedste vejledning, betjening og følte os godt behandlet hele vejen igennem
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal bruge klinker igen.

10 marca 2026

Kære Joan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi gør os umage for, at det skal føles trygt og overskueligt at vælge fliser, så det er dejligt at vide, at det også er sådan, I har oplevet det.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Kun ros til Dansk Flise Lager og Martin…

Kun ros til Dansk Flise Lager og Martin Villadsen 😊. I forbindelse med renovering af både badeværelse og entré har vi fået servicemindet, imødekommende og personlig konsulenthjælp fra start til slut. Vi besøgte showroomet i Herning på et tidspunkt uden bemanding, og hurtigt og let kunne vi alligevel komme ind vha en sms kode. I fred og ro kunne vi på den måde vurdere fliserne på et tidspunkt der passede os. Det er, sammen med resten af oplevelsen, god kundeservice!

2 marca 2026

Kære Mona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem jeres renovering, og at Martin har kunnet hjælpe med både rådgivning og sparring undervejs. Vi ved, hvor mange valg der er, når man skal vælge fliser til både badeværelse og entré, så det betyder meget at kunne være en del af processen.

Hvor er det også dejligt at høre, at vores showroom i Herning og muligheden for adgang med sms-kode fungerede godt for jer, så I kunne tage jer god tid til at kigge på fliserne i ro og mag.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Vi har købt både gulv og fliser igennem…

Vi har købt både gulv og fliser igennem Jonas (showroom i Århus). Vi har igennem hele processen fået utrolig god support og gode råd.

Kæmpe anbefalelse her fra, at tage ud til showroomet i århus og snakke med Jonas.

6 marca 2026

Kære Kasper,

Tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget for os at høre.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at Jonas i showroomet i Aarhus kunne hjælpe med både gode råd og sparring undervejs. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, når de besøger vores showrooms.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse og service med kompetent…

God oplevelse og service med kompetent sparring og tålmodigt personale! Konkurrencedygtigt på pris!

3 marca 2026

Kære Mathies,

Mange tak for din anmeldelse - det er vi rigtig glade for.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, sparring og vores personale. Og så er vi selvfølgelig også glade for, at du oplever vores priser som konkurrencedygtige.

Tak fordi du valgte Dansk Flise Lager.

Oceniono na 5 z 5

God rådgivning og fair pris i Aarhus

Vi har købt fliser og tilbehør til renovering af vores badeværelse hos Dansk Flise Lager, og indtil videre har det været en rigtig god oplevelse.

Vi startede med at besøge showroomet i Aarhus for at se fliserne i virkeligheden og få faglig sparring. Her talte vi med Jonas, som gav grundig og ærlig vejledning om produkterne. Han lyttede til vores ønsker og behov og hjalp os med at finde løsninger, der passede til både stil og budget. Det gjorde beslutningsprocessen langt mere overskuelig i et projekt med mange valg.
Efter at have besøgt tre andre forhandlere vendte vi tilbage til Dansk Flise Lager, hvor vi igen blev mødt af Jonas, som tog sig tid til at lave et samlet tilbud til os.

Da vi efterfølgende opdagede, at vi kunne få et af produkterne (andet mærke) billigere hos en anden leverandør, valgte Dansk Flise Lager at matche prisen og gav ovenikøbet en mindre rabat. Det betød, at vi samlet set kunne købe hele pakken hos dem til en bedre pris, end hvis vi havde fordelt indkøbet flere steder. Det oplevede vi som både fleksibelt og fair.

Vi afventer nu levering af fliserne, så den endelige vurdering afhænger naturligvis også af leveringen og kvaliteten, når de er monteret. Men rådgivning, service og prisoplevelse har indtil videre været meget tilfredsstillende.

28 lutego 2026

Kære Andreas,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse i vores showroom i Aarhus, og at Jonas har kunnet hjælpe jer godt igennem de mange valg, der ofte følger med et badeværelsesprojekt. God rådgivning og ærlig sparring er noget, vi lægger stor vægt på, så det er rigtig rart at høre, at det også er sådan, I har oplevet det.

Vi er også glade for, at vi kunne finde en løsning på prisen, så I kunne samle jeres køb ét sted.

Vi håber, at I bliver lige så tilfredse, når fliserne er leveret og monteret, og vi står selvfølgelig klar, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse…

Vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem forløbet.
Jonas fra tilst afdelingen er både rar, imødekommende og utrolig service-minded. Han tog sig tid til at rådgive ordentligt, svare på spørgsmål og sikre, at vi fik den helt rigtige løsning.

Kommunikationen har været hurtig og klar, og man føler sig virkelig i trygge hænder. Det er tydeligt, at han ved, hvad han laver, og går op i sit arbejde.

Kan klart anbefales!

24 lutego 2026

Kære Zeer,

Mange tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem forløbet, og at Jonas fra vores afdeling i Tilst har kunnet hjælpe jer godt på vej. Vi giver selvfølgelig jeres ros videre til ham.

Tak for anbefalingen og fordi I valgte Dansk Flise Lager.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige bestilt et mindre parti…

Jeg har lige bestilt et mindre parti vægfliser via Odense afdelingen. Jeg fik Nicoline i røret, der på alle måder fik styr på bestilling, levering og pris.

Kæmpe god oplevelse. Tak.

23 lutego 2026

Kære Lasse,

Mange tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at læse.

Vi giver din ros videre til Nicoline. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og pris.

Tak fordi du valgte Dansk Flise Lager.

Dansk Flise Lager

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej