Hver gang man er tæt på at vinde bare en lille smule, så skal siden lige opdateres. Tror det er med vilje. At de lige opdaterer, hvis man er tæt på gevinst. Kan også se på anmeldelserne at de er sk... Zobacz więcej
Beder spilmyndighed om at lukke danske spils GGpoker. Det er åbentbart ligegyldig for danske spil om de har et fair og ikke rigged svindel pokersetup...har nu set 4 ens komme 11 gange på den korte ti... Zobacz więcej
Her kan du ikke vinde, ham der givet 5 stjerner han må være ansat hos danskespil. Lad hver med at hoppe på den limpind. Totalt fake site.
Her kan du ikke vinde noget som helst.
Den klart bedste spiludbyder!!
For mig er og bliver Danske Spil den bedste spiludbyder, som jeg har stiftet bekendtskab med. Både hvad spil og service angår. Og så synes jeg, at det er fedt med deres konkurrencer og præmier, uden at det behøver koste noget, at være med. Jeg vil klart anbefale dem fremfor alt andet. Og de problemer folk herinde beskriver/brokker sig over, kan jo også ske hos de andre udbydere. Men man kan som spilleudbyder nok ikke overgå folks forventninger, men derimod kun "skuffe" spillere. Men for mig, er Danske Spil klart det foretrukne spillested:-).
Hver gang man er tæt på at vinde bare…
At de lige opdaterer, hvis man er tæt på gevinst. Kan også se på anmeldelserne at de er ski.. ligeglade.
Jeg melder dem til spilmyndighederne.
Bare hold jer væk fra det fusk.
Bare hold jer væk fra det fusk.
Vi bliver tørret big time
Beder spilmyndighed om at lukke danske…
Beder spilmyndighed om at lukke danske spils GGpoker.
Det er åbentbart ligegyldig for danske spil om de har et fair og ikke rigged svindel pokersetup...har nu set 4 ens komme 11 gange på den korte tid de har været hos Danske spil,,med en sandsynlighed på 0,24% er det åbentlyst svindel....et mere rigged sted har jeg aldrig spillet...på det tidligere partypoker så jeg 4 ens 2 gange på 5 år..uduelige supportere i sq så dovne og ligeglade..fyr buntet.
Spillede for en gang skyld starburst
KAN KUN SIGE EN TING
SNYD, SNYD OG SNYD det gir alt for lidt tilbage, skulle meldes til politiet.
Igen flere tusinde tryk, men hele tiden er det kun lige ved og næsten.
Det er så lidt man vinder at det ufattelig at det er lovligt.
Danske spil poker er som det ALTID har…
Danske spil poker er som det ALTID har været.. uanset hvilken hånd du sidder med, vinder bs ALTID.. sidder med AA BLIVER KALDT MED 2Q, = 22K64.. sidder med QQ bliver kaldt med 37 = 9456A .. og kunne blive ved… tager screen af det hele.. play så det vil noget, og det hat INTET med poker at gøre
Tusindvis af kroner om ugen UDEN gevinster!!
Man kan putte tusinder af kroner i om dagen og ikke få nogle gevinster overhovedet og hvis spil skulle komme, er det først når man spiller med mindst indsats og så får man under 30-40 kr retur og oftest kun et par kroner ...
Danske spil casino hører til de MINDST troværdige spillesteder nu.
Det har nu stået på i over et år og vil anbefale alle nye at holde sig langt væk, og dem der ikke kan tro det er sandt og dagligt prøver, så forstå at det også sker for os andre, og ikke kun dig..
Vi har spillet næsten dagligt I ca 10år og kan tydeligt mærke den forandring der skete for omkring et år siden ..
Vi blir snydt her !!!
De trække ud med at kan vinde men har…
De trække ud med at kan vinde men har kun vundet en gang,det er med alle casinoer at de sætte på deres computer som styrer at vinde,så der kan går 100-3000 kr før man vinde meget,Det er sammen som være på bakken,forbi nu er alle maskiner sat til udbetaling efter hvis beløbet. Og man skal ikke stole på kundeservice der de har tavshedspligt og siger at man kan vinde der,men tro ikke på det
Total umulige
Håbede at der fandtes - 8 stjerner så havde jeg klikket der. I dag gik spillet ned 10-15 gange og så frøs skærmen, eller det kom en tekst "noget gik galt" prøv igen. Man bliver logget ud eller der står du er ikke logget ind. Kundeservice beder om at slette cookies
eller vælge en anden browser, men jeg har kun 3 browseres. Jeg har spillet på andre spillesteder hvor det kører helt fint og der er ingen fejl.
Hvordan kan sådan et spillested være så amatør agtig. Kunne man ikke bruge nogle af midlerne til at ansætte folk der kan finde ud af det.
Kan det virkeligt værre rigtig at et af nettets største spillesteder køre så dårligt
Svindel!!
Svindel!!!
Det er ikke andet end svindel i det firma. Hvis i skal spille casino spil så brug en anden webside.
Skuffende oplevelse og uigennemsigtig praksis…
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Danske Spil i forbindelse med lukning af konti. Når man lukker sin blå konto, bliver ens røde konto også lukket – på trods af, at Danske Spil på deres egen hjemmeside skriver, at de to kan håndteres uafhængigt af hinanden. Det er efter min mening direkte misvisende og dårlig stil.
Derudover virker deres blå afdeling mere indrettet på at trække penge ud af spillerne end på at skabe en fair spiloplevelse. De lokker med voksende puljer, men chancen for gevinst føles illusorisk, og flere nye spil viser ikke engang saldoen under spillet, hvilket gør det svært at have overblik over status og forbrug.
Som bruger ønsker man gennemsigtighed, ærlighed og muligheden for at træffe informerede valg. Det får man desværre ikke her. Min anbefaling er at finde andre udbydere – eller endnu bedre, brug pengene på noget mere fornuftigt, f.eks. investering i aktier.
En trist og frustreret tidligere kunde.
En elendig snyde virksomhed.Skal…
En elendig snyde virksomhed.Skal politianmeldes.Det kan ikke passe at de kan kører videre med det her indstilling.Det skal findes en som kan sætter en stopper på det her .
Svindel og humbug
Svindel og humbug, desuden er kundeservice helt til grin..! De gør folk til ludumaner..! De så ringe..!
Dræning af penge som jun sædvanlig
Dræning af penge som jun sædvanlig
f....... Utroligt sikke en Fed Glæde bare at blive blanket af Hele tiden
God kundeservice
Havde en lille udfordring hvilket blev løst af deres kundeservice til UG.
I forhold til anmeldelserne omkring tilbagebetalingen, denne er som alle andre steder da man ikke skal forvente at vinde xxx antal kroner, de fleste som spiller taber pengene, så jeg tænker vi skal tage det for underholdningens skyld hvor man samtidig støtter nogle gode formål, så vil man gerne være rig vil jeg anbefale at man udvikler et unikt produkt eller en forbedret arbejdsgang.
Kundeservice altid flinkt herinde men…
Kundeservice altid flinkt herinde men nu er det altså ved at være nok med jeres maskiner, jeres brick bonanza har jeg kørt over 200 spins på uden gevinst og den burde være "nem" men ikke nok med det så kan jeg se i giver 94.5 procent tilbagerating hvor den lægger på over 96 andre steder, er nødt til at spille casino andre steder efter jeg har fundet ud af i giver mindre chance for at vinde end andre casinoer. PS fix nu jeres casino side med at man ikke skal logge ud og slette cookies for at komme ind igen + så mange maskiner som hakker konstant.
Spil kører langsomt og hakker tit og må…
Spil kører langsomt og hakker tit og må starte om, derfor sjældent gevinst. Besøgt andre sider spillet samme spil som på blå konto, kører hurtigt og altid gevinst.
Aldrig spil der
Aldrig spil der. Verdens værste side. Penge går kun en vej og det ihvertfald ikke kunden. Føj
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.