DANOIS-by-Njordwyn Recenzje 9

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

1. Kosmetyki

Napisane przez firmę

Njordwyn ApS er en dansk virksomhed som udvikler og sælger liposomale produkter. Produkterne inkluderer højkvalitets hudpleje produkter og andre helse- og velvære produkter gennem varemærket DANOIS-by-Njordwyn. Produkterne forhandles gennem web-shoppen danois-by-njordwyn.dk Gennem søsterselskabet Nordic Liposomes ApS udvikles og produceres alle væsentlige ingredienser In-House.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

BANEBRYDENDE 100% REN HUDPLEJE MED ØJEBLIKKELIG EFFEKT

Jeg har fået anbefalet DANOIS-by-Njordwyn, og deres collagen og hudplejeprodukter igennem en dygtig og meget erfaren kosmetisk sygeplejerske Margit Muvik.

EFFEKTIVE PRODUKTER MED ØJEBLIKKELIG RESULTAT PÅ ANSIGTS HUDENS STRUKTUR.

SERUM - DAGCREME: Tydeligt mindre porer I ansigtet
SERUM - NATCREME: Tydelig syn på fasthed i huden

Prisen er meget rimelig

Produkterne er drøje i brug - det anbefales at dossere mindre end man tror, så 1 dråbe serum, og kun 1 pump af dag og natcreme.

LYN hurtig fragt, og service i top med vedlagt lille hilsen.
Jeg anbefaler DANOIS-by-Njordwyn til alle jeg kender, som vil have sund, frisk og yngre hud.

18 maja 2025

Kære Nina,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er stolte over, og glade for, at vores produkter og vores daglige bestræbelser på at levere bedst mulig kvalitet til vores kunder værdsættes.
Danois by Njordwyn

Fantastiske produkter

Jeg er vild med de naturlige hudplejeprodukter – både til den indre og ydre skønhed. Cremerne og serum er som ren magi for min hud, og den bliver silkeblød efter brug. Kosttilskuddet med Biotin og Kollagen er super nemt at tage, og så smager det ovenikøbet virkelig godt. Jeg kan varmt anbefale produkterne – de giver synlige resultater og en skøn, naturlig følelse!

21 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Danois-by-Njordwyn`s produkter til en hektisk hverdag

Danois-by-Njordwyn`s produkter bringer den ultimative selvforkælelse ind i en hektisk hverdag.
Produktet er nærmest magisk, og smelter ind i huden og efterlader den silkeblød på ingen tid og giver huden det boost, den har brug for efter en lang dag!
Danois-by-Njordwyn`s produkter er enkle og yderst effektive, og jeg vender tilbage igen og igen.

28 listopada 2024

Odpowiedź od DANOIS-by-Njordwyn

Hej Bettina. Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores produkter bringer lidt selvforkælelse og giver dig følelsen af magi på huden. Vi stræber altid efter at skabe enkle, men effektive produkter, der gør en forskel, så det er skønt at høre, at det lige netop er det du oplever.
Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen og igen – og hvis du nogensinde har spørgsmål eller ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.
Danois-by-Njordwyn

De rammer rigtigt!

Konceptet er helt rigtig her og dette er fremtiden for hudpleje og helseprodukter. Kan varmt anbefales.

24 maja 2024

Hej Kennet,
Tak for anmeldelsen. Vi er både glade og stolte af at vores unikke liposomale produkter bliver taget så godt imod.
Danois-by-Njordwyn

Oceniono na 5 z 5

Lækre produkter og god kundeservice

Jeg har brugt produkter fra Danois by Njordwyn i snart et år. De produkter jeg har prøvet er: Day- og Night creme, serum, Biotin med Collagen, Vitamin C og Curcuma, så jeg har et bredt kendskab til virksomhedens produkter. Det der især tiltaler mig er, at alle produkter er plantebaserede og "indpakket" i en særlig liposom teknologi, der sikrer maksimal optagelse. Dernæst er produkterne lækre, lette at anvende og drøje i brug.
Virksomheden er meget serviceminded, leverer til tiden, og af og til er der en ekstra gave med i købet eller et særligt tilbud på et eller flere produkter.
Jeg er en glad kunde!

19 listopada 2024

Hej Anne.
Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du sætter pris på vores plantebaserede produkter og liposomteknologi. Din tilfredshed med både produkterne og vores kundeservice betyder meget for os. Hold øje med både INSTA og nyhedsbrev! Black Week er jo lige om hjørnet 😊

Gode produkter

En nem og overskuelig hjemmeside. Jeg bestilte vitamin c og fik en mail retur fra Morten som tilbød mig en gratis ekstra gave. Jeg kunne selv vælge om jeg ville have en ekstra c vitamin eller deres curcuma med. Bestemt en meget flot gestus. Begge dele er af god kvalitet uden alt for mange tilsætnings stoffer, som jeg altid går efter. Jeg vender helt sikkert tilbage, når flaskerne er tomme:-)

5 listopada 2024

Hej Manuella
Tak for din anmeldelse. Dejligt at du fokuserer på vores produkters indhold. Vi udvikler og producerer in-house og kan derfor opnå resultater i form af effektive produkter med så få forskellige ingredienser som muligt. Vi kalder konceptet ”Less is More”. Denne tilgang går igennem hele vores produktsortiment. Så vi elsker når vores kunder grundigt læser ingredienslisten ;-)

Trine

Mere end tilfreds!

Jeg har brugt fire af deres produkter hver dag det sidste stykke tid - Day creme, Night creme, Curcuma og Collagen serum. Jeg er mere end tilfreds!

Jeg skal ikke bruge mere end to små pump hver gang, jeg bruger en creme eller serum. Den lægger sig som så tyndt et lag, at den næsten ikke kan mærkes. Derudover er deres curcuma nem at indtage enten direkte eller i et glas vand.

Venter spændt på deres Black Friday tilbud!

19 listopada 2024

Hej Cathalin
Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du rammer lige ned i vores kernefokus: Kvalitet, relevans og anvendelighed. Du nævner Black Friday, og ja bare vent, der kommer super tilbud. Husk vores INSTA og Nyhedsbrev, så er du på forkant ;-)

God kunderserive og kvalitetsprodukter

Nem intuitiv hjemmeside, og hvis man følger med på deres instagram side er det af og til muligt at finde rabatkoder, konkurrencer og giveaways.

Derudover er det en god købsoplevlse, og pakken man modtager er flot indpakket.

Produkterne er af høj kvalitet - og dette er både produkternes indpakning og indhold. Jeg er især kæmpe fan af deres Biotin Collagen.

15 października 2024

Odpowiedź od DANOIS-by-Njordwyn

Hej EA. Tak for din anmeldelse. Og jo, vi bruger INSTA aktiv i en god kommunikation med vore kunder. Prøv også at følge med i vort nyhedsbrev, så får du også god baggrundsviden med i købet.
DANOIS-by-Njordwyn

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej