Danish Granola Company ApS Recenzje 637

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,5

Oceniono na 1 z 5

Abo abgeschlossen, aber keine Ware erhalten. Auf Nachfrage per email keine Reaktion. Abo kann erst nach zwei Abbuchungen geküdigt werden.Habe beides mal keien Ware erhalten. Absoluter Betrug. Ich glau... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Dejlig granola fast hver måned og boxen er ren selvforkælelse! Godt at kunne tilsætte ekstra knas på skyr om morgenen - selv for sådan en som mig med cøliaki hvor gluten er no go! Venter dog håbefuldt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Produkcja żywności
  2. Sklepy ze słodyczami
  3. Producent żywności

Napisane przez firmę

Danish Granola Company was born in 2017 from strong passion and a shared dream. Ever since then, we improve people's lives with 100% organic & gluten-free granola and oats. We are famous for our innovative MORGEN-BOX concept and probably the best homemade granola on the market.

1,5

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 3 z 5

Lang ventetid, gode produkter

Det tog dem 2 uger før min pakke blev afsendt. Hvis i afventer at få et produkt på lager skulle i måske underrette jeres kunder?

Uønsket markedsføring.

Selve produkterne er virkelig i orden! Endelig en webshop der sælger danske hampfrø.

25 kwietnia 2022

Hej Lukas,

Tak for din anmeldelse, selvom jeg virkelig er ked af at høre din oplevelse hos os.

Som vi også har skrevet til dig, har vi trippet og trippet efter en ny levering af chiafrø, som har ladet vente på sig. Leveringer kører desværre meget ustabilt i øjeblikket grundet alle de ting, som der sker ude i verden pt.

Som kompensation for den lange leveringstid har vi lagt noget ekstra ved i din ordre, som vi håber, du kan bruge.

Vi har samtidig slettet dig fra vores markedsføring, så du ikke modtager mails mv. fra os fremadrettet.

Jeg er oprigtig ked af, at vi skulle efterleve sådan et førstehåndsintryk hos dig. Det er vi bestemt ikke stolte af :-(

Oceniono na 1 z 5

Uanede mængder af ikke tilmeldt spam, ulovlig evigheds-rabat og markedsføring - Svært at støtte folk der driver butik på de vilkår.

Jeg var faktisk glad for de nødder jeg fik fra jer, og kunne finde på at bestille igen, men…
Jeg vil garantere at jeg aldrig har bedt om at få nyhedsbreve, gavekort mails, ”undskyld vi sendte langsomt, her er et gavekort”, inviter en ven eller andre smarte omveje – Det har jeg modtaget i vildskab.
Jeres markedsføring og rabatløsninger hvor i pusher 30-50% rabat på nærmest alle varer, det har i gjort i som minimum gjort hele 2022 (Hvor jeg har set det), uden at varerne nogensinde har været solgt til normal pris, som om at det er her og nu tilbud. Det er jo jeres faste pris.

Jeg er ikke i tvivl om at det skaber mere salg, men det er uetisk og dårlig stil.
Den dårlige stil gør også at jeg har svært ved at stole på hvad i ellers laver af tricks fordi at det er nemt og man ved at ingen myndigheder følger op på det før det er meget galt. Men jeg kunne da have min tvivl om eksempelvis jeres produkter er økologiske som lovet, når i er villige til at være ligeglade med reglerne på andre punkter.

I brander jer selv som nogen friske unge iværksættere, men virkeligheden peger mere i retning af at i er kalkulerende, tager alle de nemme genveje og er ligeglad med lovligheden af det, så længe det giver mere salg.

Og i kan spare jer for svar med at det må være en fejl eller at jeg må have tilmeldt mig alt jeres spam ved en fejl, det har jeg ikke. Reklamerne med 50% rabat der har kørt i evigheder ved jeg ikke hvad i kan finde på at bruge som undskyldning for, men i finder nok på noget :)

Svar til svaret :)
Som skrevet til andre virksomheder, så hjælper det intet at du fjerner mig, når det er jeres praksis omkring nyhedsbreve og markedsføring der bliver misbrugt. Men det er da klart at i hellere vil at jeg skriver en mail og bliver fjernet pga. "En ekstraordinær fejl" eller hvad i vil undskylde jer med - Frem for at jeg brokker mig offentligt. Hvis i nu bare fulgte reglerne og respekterede at jeg ikke ønskede spam i første omgang, så var der slet ikke noget problem, men det giver jo ikke lige det sidste ekstra salg.
Din kommentar med at du er ærgerlig over at jeg stiller spørgsmålstegn ved jeres troværdighed mht. Økologi når i vælger at skide reglerne mht. Reklame et stykke svarer meget godt på at i godt ved at i ikke overholder reglerne :)

.. I virkeligheden er jeg så ærgerlig over at i ikke bare overholder reglerne, hvis jeg skal bruge dine ord. Det er så nemt, men det sælger ikke nær så godt.
Hvis den gør ondt på jer, så må i jo få resat jeres database over nyhedsbrevsmodtagere hvis i ikke kan sikre jer at de har accepteret at modtage jeres spam, derefter må i kigge på jeres rabat og online markedsføring - Men jeg tænker ikke at det gør så ondt, at i faktisk vil rette op på det.. vel? :)

22 kwietnia 2022

Kære René,

Tak for din anmeldelse, selvom jeg oprigtig er ked af at læse den - den gør godt nok ondt på os.

Jeg vil meget gerne følge op på vores "marketing-liste" ASAP og sikrer, at du ikke modtager flere nyhedsmail mm. fra os. Jeg mangler dog dit fulde navn/mail for, at jeg kan finde dig i vores system. Derfor må du meget gerne skrive en mail til mig på tine@danishgranolacompany.dk, så jeg langt bedre kan hjælpe dig.

I virkeligheden er jeg så ærgerlig over, at du ikke blot indleder med at kontakte os i første omgang, så vi hurtigt og nemt kan tage hånd om det i stedet for, at det ender med at blive en stor frustration.

Jeg er samtidig ærgerlig over at høre, at de tilbud, som vi har kørt med i løbet af året, skal blandes sammen med vores troværdighed omkring økologi. Fødevarestyrelsen er ekstrem OBS omkring dette og besøger os flere gange årligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig på mail, så vi kan få taget hånd om de uønskede tilbud, som du modtager fra os.

Oceniono na 4 z 5

God forretning og fine produkter

Som altid fine produkter. Vi er glade for både nødder og granula. Jeg havde troet , der var en lille gave med , men det har jeg nok misforstået. Jeg havde også bestilt nogle trøfler fra Cocohagen og blev lidt skuffet over , at det var 10 g og ikke 20 g , for så synes jeg faktisk , at de var dyre. Ellers var alt fint som altid.

15 kwietnia 2022

Altid dejligt produkt

Altid dejlig hurtig levering og produkt - kan dog bedre lide de ristede hasselnødder fra Piemonte end dem fra Bulgarien

11 kwietnia 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 tak for din anmeldelse - den er vi virkelig glad for!

Du skal have samtidig have stor tak for at støtte vores lille morgenmads-forretning 😊🙏

Danish granola…

Har kun gode oplevelser med danish granola..
Elsker deres kasser med morgenmad og at man kan købe forskellige nødder, med og uden chokolade brante mandler osv. Der er meget at vælge imellem og det beste er at det er økologisk ..Jeg bruger nødder i varme retter og salater i havregrød osv..
Kan varmt anbefale danish granola company..

7 kwietnia 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 TAK for din meget fine anmeldelse - det er vi simpelthen så glade for at høre 🙏

Du skal have stor tak for din støtte på vores webshop - det er dejligt at vide, at du nyder vores produkter ❤️

Kærlig hilsen,

Oceniono na 2 z 5

Fine varer, men

Fine varer, men desværre manglede der en pæn del af ordren, selv om det fulde beløb blev trukket. Savner stadig de cashewnødder, jeg bestilte et kilo af - og betalte for.

30 marca 2022

Hej Anne-Sophie,

Jeg er dog ked af at høre, at der har været en pakkefejl ifm. din ordre. Det beklager jeg virkelig mange gange.

Jeg kan se, at min kollega svarede din mail i går, hvor hun netop skriver, at vi selvfølgelig sørger for at eftersende de cashewnødder, som ikke var med i ordren. De er blevet sendt herfra i dag med GLS. Du burde derfor modtage dem snarest.

Ønsker dig en dejlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Wir haben mehrere Emails an diese Firma…

Wir haben mehrere Emails an diese Firma geschrieben, auf die es keine Antwort gab, auch Telefonanrufe werden ignoriert. Ware bereits bezahlt, weder Versandbestätigung, noch irgendein anderes Order Update, auf Kontaktanfragen keine Reaktion. Jetzt gehts wegen 60 Euro zum anwalt, gefallen lassen wir uns das nicht! Dreist und unter aller S*U! Order #3262!

29 marca 2022
Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet og god service

Igennem en årrække har jeg været en trofast og tilfreds kunde og dette har ikke ændret sig. Produkterne er af den bedste kvalitet og udvalget er over årene blevet udvidet. Distributionskanalerne har jeg ikke større viden om da jeg køber direkte vis hjemmesiden. Levering finder sted som aftalt.

29 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 TAK for din meget fine anmeldelse, Claus! Den er vi meget glade for. Og særligt fordi den kommer fra én, som har været en del af vores lille morgenmads-univers igennem længere tid. Det er meget, meget værdsat 🙏😊

Du skal have stor tak for din støtte på vores webshop!

Kh. Tine

Oceniono na 5 z 5

Den lækreste granola og fantastiske…

Den lækreste granola og fantastiske cashewnødder. Jeg handler bestemt her igen.

26 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 TAK for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du nyder vores produkter 😊🙏Vi håber, vi kan byde dig velkommen tilbage på vores webshop en anden god gang igen ❤️

Ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Kh. Tine

Fine lækre cachew nødder

26 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har nydt vores økologiske cashewnødder 😊🙏

Vi håber vi kan byde dig velkommen tilbage på vores webshop en anden god gang igen.

Rigtig god dag til dig.

Fungerer upåklageligt!

24 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

Mange tak for din anmeldelse! Den er vi meget glade for 😊🙏

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på vores webshop en anden god gang igen.

De lækreste produkter

De lækreste produkter, nyder jeg hver dag til min morgenskyr, altid spændt på hvad der ligger i kassen.😊☕️

22 marca 2022

1000 TAK for din anmeldelse - den er højt værdsat! 🙏

Dejligt du nyder vores produkter. Og hvor er det dejligt at vide, at vi kan være med til at skabe lidt ekstra morgen-luksus 😊

Oceniono na 1 z 5

Forklaringer og dårlig service er der nok af.

Hvis I var ligeså effektive til at pakke og afsende ordre som I er til at finde på dårlige forklaringer - så ville det være rigtig godt.
I har nogle rigtig gode produkter, men hvor er jeres kundeservice dårlig.
Alt alt for lang leveringstid, for 5 dage siden blev der trukket penge på min konto - men hvor er mine varer? Ingen ordrebekræftelse el. tracking nummer. Komme I kontakte med jer og få et svar, er ikke en mulighed.
Jeg er færdig med at handle hos jer - forstår simpelthen I ikke kan eksisterer med den dårlige service.

22 marca 2022

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Selvom jeg er virkelig ked af at høre din oplevelse hos os!

Vi har desværre været hårdt ramt af sygdom i vores lille virksomhed, som har forårsaget en del forsinkelse i vores ordrehåndtering 😔 Det er ikke en undskyldning, men blot en forklaring på den lange leveringstid, du har oplevet.

Det undrer mig dog, at du hverken har modtaget ordrebekræftelse eller tracking. Jeg vil meget gerne tjekke, om din mail er noteret korrekt i vores system.

Samtidig svarer vi dagligt på de henvendelser, som vi modtager på mails. Det undrer mig derfor også, hvis du ikke har modtaget svar her.

Uanset kan jeg meget bedre hjælpe dig på vores kundemail. Så finder vi selvfølgelig en god løsning på det hele.

Vil du ikke skrive til os på hej@danishgranolacompany.dk?

God dag til dig 😊

Mega godt og lækkert!

19 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre 😊🙏 Og ikke mindst - mange tak for din støtte på vores webshop.

Købt cachewnødder...

Fik fantastisk service trods misforståelse og kommunikations fejl.

18 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 tak for din fine anmeldelse! 😊🙏Den er vi meget glade for.

Håber vi kan byde dig velkommen tilbage på vores webshop en anden god gang igen.

Ingen leverans

Har gjort en beställning för över en vecka sedan men änni inte fått några produkter och ingen respons på de meddelanden jag skickat. Känner mig blåst, det var förmodligen ett stort misstag att handla av det här företaget

14 marca 2022

Hej Karin,

Jeg er virkelig ked af den lange leveringstid, som du har oplevet fra os. Vi har desværre været hårdt ramt af sygdom i vores lille virksomhed, som har forårsaget en del forsinkelse i vores ordrehåndtering 😔 Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, men blot en forklaring på den lange leveringstíd.

Jeg har netop fulgt op på din ordre. Den bliver sendt herfra i dag. Pga. den lange leveringstid sørger vi for at lægge noget ekstra ved i din ordre, som kompensation for den lange leveringstid.

Jeg kan se, at min kollega har svaret på den mail, som du sendte her til morgen. Jeg kan dog ikke finde andre henvendelser fra dig, hvor vi ikke har svaret?

Oceniono na 5 z 5

Super udvalg af lækre produkter

Super udvalg af lækre produkter til en yderst fornuftig pris.

13 marca 2022

1000 tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for! 😊

Håber du nyder produkterne, og vi ser dig tilbage på vores webshop en anden god gang igen 🙏

Lækre varer

Lækre varer, god pris og god kommunikation.

12 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle med os 😊

Håber vi ser dig tilbage på vores webshop en anden god gang igen 🙏

Oceniono na 5 z 5

Mega lækre især cachew nødder og…

Mega lækre især cachew nødder og morbær. Det vil jeg helt sikkert købe igen

12 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

1000 tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for!

Vi glæder os til se dig tilbage på vores webshop en anden god gang igen 😊

Ekstremt langsom levering

Ekstremt langsom levering. Jeg har bestilt for en uge siden, og der er intet sket. De angiver, at der er “1-4 dages leveringstid”, men det passer simpelthen ikke. I det mindste har de ikke trukket mine penge endnu

11 marca 2022

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS

Jeg er dog virkelig ked af at den lange leveringstid, som du har oplevet hos os - det er vi bestemt ikke stolte af 😔

Vi har desværre været hårdt ramt af sygdom i vores lille team, som har forårsaget en del forsinkelse i vores ordrehåndtering. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, men blot en forklaring på, hvorfor du har oplevet så lang leveringstid.

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej