Abo abgeschlossen, aber keine Ware erhalten. Auf Nachfrage per email keine Reaktion. Abo kann erst nach zwei Abbuchungen geküdigt werden.Habe beides mal keien Ware erhalten. Absoluter Betrug. Ich glau... Zobacz więcej
Dejlig granola fast hver måned og boxen er ren selvforkælelse! Godt at kunne tilsætte ekstra knas på skyr om morgenen - selv for sådan en som mig med cøliaki hvor gluten er no go! Venter dog håbefuldt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Danish Granola Company was born in 2017 from strong passion and a shared dream. Ever since then, we improve people's lives with 100% organic & gluten-free granola and oats. We are famous for our innovative MORGEN-BOX concept and probably the best homemade granola on the market.
Inni użytkownicy przeglądali również
Lang ventetid, gode produkter
Det tog dem 2 uger før min pakke blev afsendt. Hvis i afventer at få et produkt på lager skulle i måske underrette jeres kunder?
Uønsket markedsføring.
Selve produkterne er virkelig i orden! Endelig en webshop der sælger danske hampfrø.

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Uanede mængder af ikke tilmeldt spam, ulovlig evigheds-rabat og markedsføring - Svært at støtte folk der driver butik på de vilkår.
Jeg var faktisk glad for de nødder jeg fik fra jer, og kunne finde på at bestille igen, men…
Jeg vil garantere at jeg aldrig har bedt om at få nyhedsbreve, gavekort mails, ”undskyld vi sendte langsomt, her er et gavekort”, inviter en ven eller andre smarte omveje – Det har jeg modtaget i vildskab.
Jeres markedsføring og rabatløsninger hvor i pusher 30-50% rabat på nærmest alle varer, det har i gjort i som minimum gjort hele 2022 (Hvor jeg har set det), uden at varerne nogensinde har været solgt til normal pris, som om at det er her og nu tilbud. Det er jo jeres faste pris.
Jeg er ikke i tvivl om at det skaber mere salg, men det er uetisk og dårlig stil.
Den dårlige stil gør også at jeg har svært ved at stole på hvad i ellers laver af tricks fordi at det er nemt og man ved at ingen myndigheder følger op på det før det er meget galt. Men jeg kunne da have min tvivl om eksempelvis jeres produkter er økologiske som lovet, når i er villige til at være ligeglade med reglerne på andre punkter.
I brander jer selv som nogen friske unge iværksættere, men virkeligheden peger mere i retning af at i er kalkulerende, tager alle de nemme genveje og er ligeglad med lovligheden af det, så længe det giver mere salg.
Og i kan spare jer for svar med at det må være en fejl eller at jeg må have tilmeldt mig alt jeres spam ved en fejl, det har jeg ikke. Reklamerne med 50% rabat der har kørt i evigheder ved jeg ikke hvad i kan finde på at bruge som undskyldning for, men i finder nok på noget :)
Svar til svaret :)
Som skrevet til andre virksomheder, så hjælper det intet at du fjerner mig, når det er jeres praksis omkring nyhedsbreve og markedsføring der bliver misbrugt. Men det er da klart at i hellere vil at jeg skriver en mail og bliver fjernet pga. "En ekstraordinær fejl" eller hvad i vil undskylde jer med - Frem for at jeg brokker mig offentligt. Hvis i nu bare fulgte reglerne og respekterede at jeg ikke ønskede spam i første omgang, så var der slet ikke noget problem, men det giver jo ikke lige det sidste ekstra salg.
Din kommentar med at du er ærgerlig over at jeg stiller spørgsmålstegn ved jeres troværdighed mht. Økologi når i vælger at skide reglerne mht. Reklame et stykke svarer meget godt på at i godt ved at i ikke overholder reglerne :)
.. I virkeligheden er jeg så ærgerlig over at i ikke bare overholder reglerne, hvis jeg skal bruge dine ord. Det er så nemt, men det sælger ikke nær så godt.
Hvis den gør ondt på jer, så må i jo få resat jeres database over nyhedsbrevsmodtagere hvis i ikke kan sikre jer at de har accepteret at modtage jeres spam, derefter må i kigge på jeres rabat og online markedsføring - Men jeg tænker ikke at det gør så ondt, at i faktisk vil rette op på det.. vel? :)

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
God forretning og fine produkter
Som altid fine produkter. Vi er glade for både nødder og granula. Jeg havde troet , der var en lille gave med , men det har jeg nok misforstået. Jeg havde også bestilt nogle trøfler fra Cocohagen og blev lidt skuffet over , at det var 10 g og ikke 20 g , for så synes jeg faktisk , at de var dyre. Ellers var alt fint som altid.
Altid dejligt produkt
Altid dejlig hurtig levering og produkt - kan dog bedre lide de ristede hasselnødder fra Piemonte end dem fra Bulgarien

Danish granola…
Har kun gode oplevelser med danish granola..
Elsker deres kasser med morgenmad og at man kan købe forskellige nødder, med og uden chokolade brante mandler osv. Der er meget at vælge imellem og det beste er at det er økologisk ..Jeg bruger nødder i varme retter og salater i havregrød osv..
Kan varmt anbefale danish granola company..

Fine varer, men
Fine varer, men desværre manglede der en pæn del af ordren, selv om det fulde beløb blev trukket. Savner stadig de cashewnødder, jeg bestilte et kilo af - og betalte for.

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Wir haben mehrere Emails an diese Firma…
Wir haben mehrere Emails an diese Firma geschrieben, auf die es keine Antwort gab, auch Telefonanrufe werden ignoriert. Ware bereits bezahlt, weder Versandbestätigung, noch irgendein anderes Order Update, auf Kontaktanfragen keine Reaktion. Jetzt gehts wegen 60 Euro zum anwalt, gefallen lassen wir uns das nicht! Dreist und unter aller S*U! Order #3262!
Høj kvalitet og god service
Igennem en årrække har jeg været en trofast og tilfreds kunde og dette har ikke ændret sig. Produkterne er af den bedste kvalitet og udvalget er over årene blevet udvidet. Distributionskanalerne har jeg ikke større viden om da jeg køber direkte vis hjemmesiden. Levering finder sted som aftalt.

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Den lækreste granola og fantastiske…
Den lækreste granola og fantastiske cashewnødder. Jeg handler bestemt her igen.

De lækreste produkter
De lækreste produkter, nyder jeg hver dag til min morgenskyr, altid spændt på hvad der ligger i kassen.😊☕️

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Forklaringer og dårlig service er der nok af.
Hvis I var ligeså effektive til at pakke og afsende ordre som I er til at finde på dårlige forklaringer - så ville det være rigtig godt.
I har nogle rigtig gode produkter, men hvor er jeres kundeservice dårlig.
Alt alt for lang leveringstid, for 5 dage siden blev der trukket penge på min konto - men hvor er mine varer? Ingen ordrebekræftelse el. tracking nummer. Komme I kontakte med jer og få et svar, er ikke en mulighed.
Jeg er færdig med at handle hos jer - forstår simpelthen I ikke kan eksisterer med den dårlige service.

Købt cachewnødder...
Fik fantastisk service trods misforståelse og kommunikations fejl.

Ingen leverans
Har gjort en beställning för över en vecka sedan men änni inte fått några produkter och ingen respons på de meddelanden jag skickat. Känner mig blåst, det var förmodligen ett stort misstag att handla av det här företaget

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Super udvalg af lækre produkter
Super udvalg af lækre produkter til en yderst fornuftig pris.

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Mega lækre især cachew nødder og…
Mega lækre især cachew nødder og morbær. Det vil jeg helt sikkert købe igen

Ekstremt langsom levering
Ekstremt langsom levering. Jeg har bestilt for en uge siden, og der er intet sket. De angiver, at der er “1-4 dages leveringstid”, men det passer simpelthen ikke. I det mindste har de ikke trukket mine penge endnu

Odpowiedź od Danish Granola Company ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.