Jeg har haft et virkelig godt coachingforløb med Daniel, som jeg varmt kan anbefale. Der er altid en positiv energi, og man bliver mødt præcis dér, hvor man er – uanset ambitionsniveau. Noget a... Zobacz więcej
Hele teamet gør en super indstats hele vejen rundt! Og fra start til slut haft en helt fantastisk forløb hos Daniel! Kæmpe ros her fra skud ud til Nicklas der starter forløbet, som også tjekker op... Zobacz więcej
Super god træning med Daniel! Skræddersyet træning til dig efter dine behov med fokus på teknik og korrekt udførelse. Han er meget professionel, motiverende og har virkelig positiv energi. Kan varmt... Zobacz więcej
Jeg så først Daniel som en grineren gut på de sociale medier, men han viste sig at være meget mere end det. Jeg var på et 6 måneders forløb hos Daniel, med en ambition om at ramme drømmekroppen t... Zobacz więcej
- Trener osobisty
- Fitness i dietetyka
- Klub fitness
- Ćwiczenia fitness
- Coach personalny
- Trener personalny dla kobiet
Napisane przez firmę
Jeg hjælper mennesker til at få et bedre forhold til deres krop, blive stærkere og få et afslappet forhold til mad. Vi arbejder sammen med dine vaner og ser på de udfordringer, som du står overfor, hvor vi herefter gør det helt konkret hvilke handlinger du skal tage for at komme i mål. Vores tilgang er i øjenhøjde og møder mennesket i øjenhøjde. Skaber en god struktur inden for bevægelse, madro og sit eget spejlbillede. Alt er individuelt tilpasset og du bliver løbende holdt accountable på at vi får dig i mål.
kæmpe anbefaling her fra
Jeg kan kun anbefale at starte et forløb hos Daniel. Gutterne bag har virkelig givet mig lysten til at træne og på bare 3 måneder er jeg gået fra at have kæmpe angst for at komme i fitness og gå der fra ked af det over jeg ikke kunne gennemføre min træning, til at jeg nu føler mig meget selvsikker i centeret, min angst er overvundet og jeg kan tydeligt se fremgang i min form på bare 3 mdr.
Jeg har i mange år haft et forstyrret syn på mad og dette problem har madplanerne fra Daniel også virkelig hjulpet mig med at komme igennem. Jeg har fået et helt andet syn på kosten med de lækre madplaner der fulgte med. Der er hurtigt svar hvis man har brug for hjælp og sparring, derudover kan du booke 1:1 live samtaler med Daniel, hvilket jeg også synes er mega fedt! Alt i alt fortjener drengene bag virkelig et skulderklap og I vil helt sikkert ikke fortryde deres hjælp.
KÆMPE KÆMPE anbefaling herfra
KÆMPE KÆMPE anbefaling herfra! Jeg opstartede et 2 måneders forløb hos Daniel tilbage i august, men har sidenhen forlænget samarbejdet af flere omgange - da det er så fedt!
Daniel kommer med en vild energi, som virkelig har bidraget til, at jeg hver uge har glædet mig til at træne fysisk med ham. Træningsprogrammer samt kostplaner er nøjsomt udvalgt og tilpasset dig, så man er 100% sikker på at nå sine mål.
Jeg har været så glad for forløbet og kan kun anbefale andre at gøre det for sig selv!
5 ud af 5!
Daniel er en fantastisk person! Han lytter til dig og dine mål og har virkelig styr på sit 'sh*t'. Står du og mangler en coach, som er dedikeret og klar til at hjælpe, er Daniel det rigtige valg. Hans energi er fantastisk – han skide glad og klar på at hjælpe dig, uanset erfaring og målsætning.
Mega fedt forløb!
Jeg har haft et mega fedt forløb hos Daniel! Allerede helt fra start bliver der taget godt imod mig, og gennem hele forløbet bliver der ofte tjekket op på hvordan jeg synes det går. Har man spørgsmål til noget besvares de lynhurtigt, så man føler aldrig at man står alene med noget. Daniel og hans medcoach Oliver er nogle super flinke gutter, som virkelig går op i hvordan man har det, hvilket er en kæmpe bonus. Jeg kan klart anbefale et forløb hos Daniel!
Bedste coaching team
Det var og er nok det bedste team der findes. Daniel og Oliver gør et fantastisk stykke arbejde og de er super imødekommende og den gode energi de kommer med at bare smittende. Jeg kender ikke nogen som dem, som kan være så positive. Så har de bedste programmer og kostplaner, som gør at du for det bedste ud af træningen. Kæmpe anbefaling herfra, hvis du mangler et coaching team til at blive stærkere eller tabe dig. Så tag kontakt til dem. De er fantastiske, sjove og godt forberedt.
5/5 stjerner
Først og fremmest er det totalt fedt at være client hos Daniel og Co. Det har været en super fed oplevelse fra start til slut. Total hurigt responstid, og kamp dygtige trænere. Kæmpe kæmpe anbefaling
5 ud af ud 5✨✨
Har haft et 3 måneders forløb os Daniel & Co.
Generelt en mega god oplevelse, med masser af fed energi og rådgivning!
Jeg har ikke været utilfreds med forløbet i et eneste sekund, så vil varmt anbefale Daniel og ik mindst Oliver som hjælper ham!
5 ud af 5 stjerner herfra💪
Tak Coach
Kontakten mellem klient og Daniel og hans team er rigtig godt. Hurtig svartid god hjælp og fif og tricks. Madplan og træningsforløb sidder lige i skabet, kan varmt anbefales 🔥🔥
Igennem de 3 måneders forløb steg jeg med 5 kg i vægt, da mit mål var at tage mere muskelmasse på.
Energisk, optismistisk og kompetent coaching forløb
Et online coaching forløb hos Daniel og teamet, kan anbefales, hvis du søger en nærværende coach med humøret i top, som samtidig giver dig netop de redskaber du har brug for, for at opnå dine mål og drømme. Dit forløb tilpasses dig og kan løbende revurderes. De er gode sparringspartnere i det daglige og de ugentlige samtaler med Daniel er så motiverende! Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Daniel og teamet. Jeg har fået mere energi og jeg nyder at være i en proces, hvor jeg kan mærke store fremskridt ugentligt. Mine ugentlige træninger er gået fra at være en lidt sur pligt, til at være dagens højdepunkt. Daniel har fået mig til at se, at succes er mere end tallet på vægten; jeg har set at min livvidde, omkreds om lårene, mm. er mindsket flere centimeter, selvom tallet på vægten nødvendigvis ikke havde rykket sig det, jeg havde håbet. Men min følelse i egen krop, kropsmål, at kunne løfte mere og flere gentagelser i fitness, er noget at det jeg bedømmer min succes på nu - succes kan ikke altid måles i tal, men det er mindst lige så meget følelsen.
Jeg har tidligere haft erfaring med andre coaching forløb, og jeg er klart mest tilfreds med Daniel og Oliver, som jeg sparre med dagligt. Tøv ikke, book en samtale med Daniel og tal med ham om dine drømme.
Rigtigt godt forløb.
Rigtigt godt forløb.
Jeg har tabt 10kg samt bygget muskelmasse.
Daniel har styr på det!
En sand fornøjelse.
Jeg startede hos Daniel i januar 2023, da jeg havde fået ham anbefalet af min søster. Jeg var i en rigtig svær periode i mit liv, med nogle mentale problemer og her var Daniel lidt en redningsmand for mig. Hvis jeh ikke var startet hos ham der og fik lidt fokus på mig selv og gøre noget godt for mig selv, så er jeg overbevist om at jeg var røget langt ned. I starten var mit fokus med træningen at skulle få det bedre med mig selv, men langsomt så begyndte ens fokus at ændrer sig, da jeg pludselig besluttede mig for at skulle løbe et halvmarathon. Det gennemførte jeg så i september 23 med Daniel på sidelinjen.
Mit mentale helbred er blevet langt bedre på det lille 1,5 år jeg har haft Daniel som coach.
Jeg har intet negativt at sige om Daniel coaching. Han lytter til hvad man har brug for og er der noget som man er tvivl er om eller som går en på, så sidder han klar til at kunne give dig feedback. Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Daniel. Udover de fysiske resultater som er det primære mål, når man har en coach, så får man også en masse andre redskaber som kan hjælpe en videre. Om det er på hjemmefronten eller arbejdet eller hvad det nu måtte være, så lærer man så meget, både om træning og ernæring, men i sært også om en selv.
5 stjerner herfra..
Jeg var den heldige vinder af et 12 ugers forløb hos Daniel og valgte efter de 12 uger at fortsætte forløbet. Hvis du ønsker en humørbombe, der er sprængfyldt af energi, som coach, så er du landet det helt rigtige sted. Jeg har lært en hel masse nyt om kost, motion og vaner og Daniel er rigtig god til at lytte og foretage ændringer, hvis noget ikke fungerer. Alt i alt et virkelig godt forløb til at komme i gang med en livsstilsændring.
Helt igennem fantastisk forløb
Helt igennem fantastisk forløb. Daniel har styr på hvad han laver og har fået mig igennem et rigtigt godt forløb hvor jeg har lært meget mere end jeg forventede.
Hans gå på måde er bare fantastisk, der er altid et smil på læben og god støtte til det man laver. Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det
Kan varmt anbefales
Har været i forløb hos Daniel i lidt over 6 måneder. Super motiverende og godt samarbejde vi har haft - men vigtigst af alt klæder han dig godt på til at klare dine målsætninger på egen hånd💪🏽
Fornyet energi, forøget overskud, og selvtillidsboost
Jeg har i lang tid gået med et ønske om at tabe mig 30 kg. Efter et par selvstændige og fejlede forsøg, besluttede jeg mig for at få hjælp til at kickstarte hele den rejse. Derfor skrev jeg mig op til Daniels forløb der hedder Gains4Gamers. Og efter at have været i forløb hos Daniel i tre måneder, har jeg fået skabt en god rytme og vane ift. min kost og træning, og har bare under forløbet tabt mig 6kg samt forbedret min kondi og styrke markant. En super god beslutning, som har givet mig en større selvforståelse for, hvordan en sund og effektiv vægttab skal håndteres. Dette har været med til at skabe en fornyet energi, forøget overskud i hverdag, og en kæmpe selvtillidsboost.
Daniel’s energy is out of this world
Daniel’s energy is out of this world. He really wants to see you succeed, and I’m so happy I got to have him as my coach.
Awesome forløb!
Utroligt givende, mega fedt samarbejde, kan altid lave justeringer hvis noget ikke fungerer! Alt i alt noget jeg ville anbefale til enhver der mangler motivationen i dagligdagen!😃 Derudover er Daniel en kæmpe stor inspiration i sig selv og forstår at få det til at leve i en selv hvis man giver lov til det!💪🙌
Helt igennem fantastisk forløb.
Helt igennem fantastisk forløb.
Daniel er yderst kompetent, men taler stadig på et sprog der er til at forstå.
Jeg kom til ham med en noget speciel opgave, men han tog det i stiv arm og vi opnåede sammen fantatiske resultater.
Coaching på højt niveau
Jeg har haft fornøjelsen af at have Daniel som coach de sidste fem måneder - og jeg er meget tilfreds med hele forløbet.
Mit mål var at forbedre mit squat, dødløft, bænkpres og pullups samt opbygge mere muskelmasse - alt sammen mål, jeg havde arbejdet på i længere tid på egen hånd, men havde ramt et plateau. Med Daniels ekspertråd, grundige og velovervejede programmering og motiverende træningssessions lykkedes det mig at bryde plateauet og slå flere personlige rekorder i ovenstående løft. Som sidegevinst faldt mit stressniveau og min hvilepuls også betydeligt under Daniels forløb.
Daniel er enormt motiverende, sjov og fuld af god energi. Han er altid oplagt, når man møder ham, og han er altid klar på en snak om træningen og livet ved siden af. Han er meget empatisk og god til at spørge ind til, hvordan man har det - og han er lynhurtig til at justere træningen herefter. Han møder dig, hvor du er - men han ved også, hvornår han kan presse dig til det yderste!
Jeg er selv nyuddannet personlig træner, og jeg har også nydt godt af at lære af Daniel i denne sammenhæng. Jeg har dermed også kunne presse ham lidt på hans viden om anatomi, styrketræning, konditionering og kostvejledning - og her har Daniel også vist sig at demonstrere en bred viden på højt niveau.
Daniel er super dygtig i sit felt, og han leverer coaching i alle niveauer - fra nybegyndere til garvede styrkeløftere. Uanset målet er man i gode hænder hos ham.
Daniel har min stærkeste anbefaling!
Det har været fedt at få et større…
Det har været fedt at få et større perspektiv på træning og kost og fået en masse gode ideer til både træning og kost. Tak for det, det har fungeret super fint, god anmeldelse her fra 😋
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.