Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Det har været en "cirkus"oplevelse at købe el-cykel her. Grundet dårlig montering/samling af cykel har vi på helt ny cykel oplevet fejl på gear, fejl på lys, fejl på computer (der skulle 3 forsøg til) - og senest er tandhjul imploderet. Seneste fejl på ny cykel vil man ikke stå ved "idet et tandhjul er en sliddel". Hele cykel er jo en stor sliddel... Lokal cykelhandler oplyser, at fejlen er opstået grundet dårlig montering fra sælger af cykel - ellers går et tandhjul ikke i stykke. Vores råd - køb din cykel lokalt - det gør vi fremover

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Have used daniabikes a few times. Great experience. Very fair prices, and allways quick and friendly communication. Can easily recommend 👍

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Super god hjælp og vejledning. Virkelig hurtig respons fra Dania Bike med gode ideer og muligheder.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg er lige flyttet til København, hvor jeg havde stor glæde af min cykel, der stadig kørte fantastisk efter ni år. København bød mig velkommen ved, at stjæle min trofaste cykel. Men hvordan melder man den stjålet uden kvittering eller stelnummer. Et enkelt opkald til Dana Bikes Rødekro og fem minutter senere var der en venlig besked, fra medarbejde Esben, med en kopi af fakturaen.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Rigtig god oplevelse at handle hos Dania Bikes. Ikke en finger at sætte på noget. Gode til at svare på spørgsmål over mail og tlf. Levering ligeledes super! 2 dages levering. Kan kun anbefale at handle her!

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Jeg sendte en forespørgelse pr. mail i weekenden uden for åbningstiden og fik svar stort set med det samme. Cykel monteret med ekstra tilkøbt udstyr blev leveret dagen efter på privat adressen med fragt firma. Cyklen var pakket fint ind og alt var som aftalt. Utrolig hurtig betjening og levering. Er meget tilfreds.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Havde bestilt et par løbesko. De var desværre kommet til at sende en forkert str. - en menneskelig fejl. Kontaktede dem og dagen efter modtog jeg den rigtige str. inkl. returlabel + drikkedunk og powerbites…… super god og hurtig service, endda med en lille “gave”.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Havde en reklamation på en saddel, jeg sendte en mail søndag og samme aften fik jeg svar tilbage, mandag morgen var en ny afsendt.
Utrolig hurtig service 👍

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Super god betjening og råd om skostørrelse på racersko 🤗💪

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Gode priser og hurtig levering. Hurtigt svar ved forespørgsel.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
I chose Dania bikes due to the competitive prices and the TrustPilot reviews. After experienced the service, I can only say that the reviews are short. Since I placed the order, there was a continuous communication on its status, receiving even a picture of my order when it was ready for shipping, got the bike even before than the original estimation (which was already very short in my opinion) and it was in a perfect ready to use state. I can only say that they made a difference, the 5 stars are more than deserve. Keep it up Dania bikes!

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Vi købte 2 cykler i Rødekro, virkelig en god gennemgang af cykler samt service ved afhentning (de tilbød også at levere dem).
Lækkert at handle et sted hvor man føler at personalet godt gad at tage på arbejde, tommel op herfra.
Søde hjælpsomme medarbejdere 👍
Så anbefaler at handle der...

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Tør man købe en cykel online?
Det korte svar er ja.
Bestilte en elcykel hos Dania Bikes, da de havde den bedste pris. Cyklen blev leveret samlet (og godt pakket ind) et par dage efter med fragtmand. Modtog også mail med videoguide mv.
Super oplevelse at handle en cykel online hos Dania Bikes

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Bedste pris på Winther Superb 1 elcykel. Butikken ringede og vi aftalte leveringstidspunkt. Var fint pakket ind og 100% samlet. God service og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Super fast delivery and a sms to explain how to use the product. Will absolutely use them again

Fantastisk service!!! Hold da op!!!! Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Dania Bikes A/S
Simpel hjemmeside og gode priser. Rigtig sød personlig video jeg fik 🥹

Enestående service.
Jeg fik personligt hjælp en søndag!
Jeg anbefaler.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.