Kan heller ikke få fat på firmaet - fik fint leveret min nye bærbar, men med Win7 og ikke 10 som beskrevet på hjemmesiden. Ingen svar på gentagende mails vedr. situationen. PC noget langsom ift. spe... Zobacz więcej
Fin service også før køb. Svarer hurtigt på mail også en lørdag. Køb af Canon kamera, som endda kunne reserveres, da det var, det sidste på lager. Fremragende service - kan varmt anbefales. Ps.: Hav... Zobacz więcej
Købte en telefon hos DaneIt, der stod som tilgængelig på fjernlager. Blev sendt samme dag, og leveret på min adresse med GLS dagen efter (fragtfrit). Super service. Eneste mindre ting der kunne f... Zobacz więcej
Dane iT ApS , er Meget Kundemindet, og ved spørgsmål på mail, meget let kontaktbare og svare hurtigt for at opfylde den bedste løsning på evt. udfordringer. Varerne er i TIP TOP kvalitet og efter besk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi tilbyder afhentning på vores adresse man-fredag 9.30-16.00
Elkærvej 5A, 9381, Sulsted
- 82 303 404
- salg@daneit.dk
- daneit.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Hurtig levering.
Meget hurtig levering. Blot kunne jeg ønske mig at der lige blev ringet lidt
før leveringen. Det er jo ikke altid man er hjemme.
Super oplevelse!
Fik min vare dagen efter jeg afsendte ordre. Ikke sidste gang jeg handler der!
Deltager gerne i heppekoret
Jeg er nødt til at deltage i heppekoret.
Tænk at det kan lade sig gøre. Jeg bestillte en vare på DaneIT's hjemmeside tirsdag aften efter fyraften og onsdag morgen kl. 09:21 modtog jeg pakken i fin stand.
Der er mange, der kunne lære noget her.
toppen
hurtigt, effektivt. en dag efter bestilling havde jeg varen. kan næppe gøres bedre
Supergod service
Hurtig levering og ikke mindst service - også ved ombytning
Hastighed
Hurtigt svar på bestilling samt hurtig levering. Helhedsindtrykket er yderst positivt. Ved defekt udstyr blev himmel og jord sat i bevægelse og inden længe var erstatningen på plads.
Tak for kampen, Brian. Fortsæt det gode arbejde, vi vender frygteligt tilbage ;)
Det er bar service der vil noget
Købte en ny drone DJI3.
der var desværre en fabriksfejl i den.
Men Dane IT sendte omgående en ny Drone
uden omkostninger af nogen art for mig
Det er service der vil noget
Så stort tak Brian
Flot
Jeg vil gerne give Brian thumbs up for den flotte service. Jeg har bestilt en phantom 3 og kunne konstatere at prisen var sat ned lige efter jeg har købt.
Brian kunne vælge at være ligeglad og holde sig til reglerne. Men han valgte at hjælpe. Det resulterede i en fantastisk service og han er en som holder ord. Jeg vil til enhver anbefale dane it. Jeg er super tilfreds med løsningen. Tak!
Hurtig og nemt.
God service!
Rigtig god og imødekommende kundeservice, ikke sidste gang jeg handler hos Dane it.
Super service og levering
Havde bestilt en tablet med tilhørende cover. Tablet bestilte vi en lørdag og modtog den allerede mandag. Desværre var cover ikke på lager (det viste jeg godt ved bestilling) men efter en mail aftalte vi et andet cover som blev leveret 2 dage efter, så alt i alt super god service. Bruger helt klart Dane iT igen, også til firma indkøb.
Mvh.
Johnny Sørensen
Super oplevelse!
Fuld tilfredshed - super god og personlig betjening, efter kundens ønske.
Kan varmt anbefales.
Det fungere bare
Hurtigt og nemt, problem fri bestilling, levering dagen efter.
Hurtig levering, lave priser
Købte en mobiltelefon til en pris der matchede den laveste pris på nettet torsdag eftermiddag, og den blev leveret næste formiddag.
Super hurtig betjening
Super hurtigt betjening, forsendelse og billige priser. Dem bruger jeg gerne en anden gang:)
Hurtig, præcis og den bedste pris - sådan...
Hurtig, præcis og den bedste pris - sådan
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.