Kan heller ikke få fat på firmaet - fik fint leveret min nye bærbar, men med Win7 og ikke 10 som beskrevet på hjemmesiden. Ingen svar på gentagende mails vedr. situationen. PC noget langsom ift. spe... Zobacz więcej
Fin service også før køb. Svarer hurtigt på mail også en lørdag. Køb af Canon kamera, som endda kunne reserveres, da det var, det sidste på lager. Fremragende service - kan varmt anbefales. Ps.: Hav... Zobacz więcej
Købte en telefon hos DaneIt, der stod som tilgængelig på fjernlager. Blev sendt samme dag, og leveret på min adresse med GLS dagen efter (fragtfrit). Super service. Eneste mindre ting der kunne f... Zobacz więcej
Dane iT ApS , er Meget Kundemindet, og ved spørgsmål på mail, meget let kontaktbare og svare hurtigt for at opfylde den bedste løsning på evt. udfordringer. Varerne er i TIP TOP kvalitet og efter besk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi tilbyder afhentning på vores adresse man-fredag 9.30-16.00
Elkærvej 5A, 9381, Sulsted
- 82 303 404
- salg@daneit.dk
- daneit.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Rigtig god service og hurtig levering
Jeg var i tvivl med leveringen og skrev derfor en mail som jeg fik svar på med det samme. Super god service og varen var forsøgt leveret dagen efter bestilling. Kan klart anbefales.
Der skete uheld, men dem blev der rettet op på
Jeg ønsker ikke at beklage mig over en enkel fejl.
Jeg bestilte en computer skærm, som blev 1 dag forsinket BARE fordi jeg bor på Bornholm.
De har så skrevet til DHL som skulle levere pakken at de ikke skal levere mere da det ikke er optimalt til øerne.
Tak til Daneit.dk for udvikling baseret på kundernes oplevelser :)
God service og hurtig levering
Som altid indkøbt mærkevarer, i dette tilfælde bærbare PCere, til en god pris, omgående levering fra dag-til-dag, ingen besværligheder. Dane-It som altid rettidig og med god service.
100% tilfreds kunde
Overskuelig hjemmeside, gode priser, og hurtig præcis levering.
Hurtig levering, god og personlg service. Kan anbefales.
Kan kun varmt anbefales.
sælger varer der ikke er på lager
Købte bærbar og gennemførte betaling - de havde bare ikke flere og fik ikke flere hjem.
Lidt bøvl
Der var mangler i forsendelsen , men efter kontakt med firmaet, fandt de ud af at det var korrekt og vil sende de manglende dele.
Hurtig og præcis levering til en god pris
Dette er første gang jeg handler hos DaneIT, men det bliver næppe sidste gang. God pris, godt udvalg, hurtig levering. Jeg har ingen idé om service og reklamation, da det ikke var nødvendigt denne gang.
Bestilling og afhentning.
Kunne afhente samme dag som bestilt. Ingen problemer.
Hurtig, billigt, det hele virker. Hvad mere kan mad bede om
Varen, (en laser farve printer med dobbeltside printning) var ifl. pricerunner billigst hos DaneIt. Spørgsmålet var om patronerne var med i købet.Det kunne et hurtigt opkald besvare at de var. Så blev der bestilt, dagen efter var den her og det hele fungerer nu upåklageligt!
Top service og behandling
Hurtig ekspedition. Hjælp uden diskussion ved spørgsmål. Generelt virkelig god behandling. Tak!!!
bedre held næste gang
det var svært og finde ud af hvornår pakken kom frem
Super service og troværdigt personale
Min pakke dukket ikke op. GLS formåede at sende den til ingenmandsland. DaneIT tilbød straks at sende en ny pakke afsted, og skulle nok bøvle med GLS i forhold til at få deres pakke tilbage.
Det er dælme god service.
- Håber i lykkes med at få jeres vare tilbage!
Rigtig fin oplevelse
Eneste mindre ting der kunne forbedres er informationen undervejs. Der kommer først mail om aftenen om forsendelsesmetode og afsendelse, men det må være en mindre ting.
Velfungerende .......
Produkt beskrivelse og bestilling - lever helt op til forventning.
Pakken leveret på adressen dagen efter.
Meget tilfredsstillende !!
Ønsker mere information fra køb til modtagelse
Det vigtigste først: Jeg fik min vare til den aftalte pris og den virker upåklageligt. Her tør jeg godt købe igen, men det vil ikke være mit førstevalg.
Det tog en uge fra bestilling til modtagelse af en vare der stod på lager. Normalt ville jeg regne med 1-3 dage, eller information hvis der er en forsinkelse.
Ønsker:
At få mail når ordren er afsendt. Det er ikke praktisk at skulle logge på sin konto for at se om der er sket noget.
At trackingnummeret på bestillingen virker. Der stod ikke hvor jeg kunne bruge det, og jeg havde hverken held med det på PostDanmark eller GLS. Det var forvirrende, men skabte også tvivl, da varen stod som ikke længere på lager.
Da varen ramte PostDanmark, fik jeg en ny mail med trackingkode. Denne virkede og pakken var fremme næste hverdag.
Lidt skuffet over service
Bestilte en vare, men var lidt i tidsnød, så ringede til dem for at høre hvordan det gik med leveringen. Der var en automatisk stemme som sagde at jeg var i kø. Jeg ventede i 8 minutter hvorefter jeg får at vide at de har meget travlt og at jeg skulle prøve igen senere. Dette skete flere gange. Jeg tænker hvis der er så travlt skulle man sige det fra starten og ikke lade folk vente i kø først. Det ente med at jeg måtte afbestille.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.