Dampskibhuset er et besøg værd
Dampskibhuset er et besøg værd. Et lille fint spisested hvor både betjening og maden var helt i top.
Virkelig god mad, høj klasse bejtening, 100% anbefaling herfra!
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der. 👍
Hjemmelavede cheesecake og jordbærtærter, samt veltilberedte og flotte middagsretter til absolut rimelige penge.
Oveni havde vi den mest friske og sødeste betjening man som gæst kan ønske sig🥰
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Vi besøgte stedet her til aften og det var suverænt godt. Vi havde et lille barn og et yngre barn med. Vi fik helt igennem fantastisk og venlig service. Vi fik enda lavet en ret til vores mindste barn om til en børnestørrelse - god service. Derudover var ventetiden kort oh maden smagte helt suverænt!
Stor anbefaling herfra.
Vi fik den udvidede tapas til under 500 kr. for 2 - meget lækker mad til en god pris; anbefales hermed.
Fik et skønt stjerneskud i går, i en perfekt kombination af rødspættefilet og laks med tilhørende dejlig dressing. Dejligt personale og gennemført hyggeligt, og beliggenheden er så smuk. Kommer helt sikkert igen.
Hyggelig atmosfære og kanonflot udsigt over Kattegat. Skøn mad til frokost. Vi fik hhv vegetarsandwich og kyllingesandwich ledsaget af nye kartofler.. oerfekt kogte og med lækker creme fraiche sauce, sød og professionel betjening. Anbefales varmt!
Uhørt dårlig betjening af ungt og uerfaren personale
Super oplevelse maden perfekt vinen perfekt personale super søde 🙏😀6 stjerner herfra 🙏🙏🙏
Spiste inde på jeres rest igår mandag 19/7 2021 kl ca 14.30, ingen nævneværdig travlhed. Pta af det blev vi ikke - og heller ikke andre - afkrævet at vise gyldigt Coronapas. Det er ikke i orden og heller ikke særligt trygt. Det bør I gøre bedre og vise at I tager ansvar, som alle andre.
Det værste vi har oplevet, dårlig mad,uspiseligt,aldrig har vi før fået så brændte og saltede promfritter. Ventede 55min på at få serveret burger og promfritter. Vi kommer bestemt ikke tilbage og vil ikke anbefale det til andre. Vi er så skuffede over en aften som vi havde glædet os til . Jette.
Dejligt Familie eget sted med hyggelig stemning. Hurtig servering og fin mad til prisen.
Ser topklasse ud udefra samt på deres menu kort....
Vi gik forbi ved middagstid for at høre om vi kunne reservere et bord til om aftenen, hvor vi gerne ville sidde udenfor. Man kunne ikke reserve på forhånd, da de ikke kunne styre det.... Vi tog så chancen til aften og fik et bord udenfor til 4 personer. På en del tomme borde var der dog stillet et reserveret skilt!
Fik udleveret nogle menukort, simple fotokopier, som var meget krøllede og nussede. Koster vist ikke alverden at skifte disse dagligt.
Glas og bestik var møgbeskidt, tilsyneladende ikke ualmindeligt ifølge serveringen.
Vi bestilte Bøf Bearnaise, med hjemmelavede pommes frites, hjemmelavet bearnaise, bagte tomater og stegte asparges.
Bøfferne var kolde...pommes frites var bestemt ikke hjemmelavet, og den hjemmelavede/industrifremstillede bearnaise var så tyk og kold, at fritterne kunne stå i den. (Selv hunden, som fik en halv sej bøf, efterlod bearnaisen på tallerken) det eneste som var ordentligt tilberedt, var de 3 cherrytomater!
Vi oplevede gæster, som måtte gå igen, da en af kokkene, ifølge serveringen, ikke var dukket op!
Ikke et sted vi besøger igen.
Dessert... den købte vi et andet sted i byen
Mega dårlig service længe om at servere maden uden andre kunder i cafeen og maden absolut ikke som bestilt, ingen ønske fra deres side om at lave den om eller afslag i pris.
840 kr for 3 dårlige bøffer og over stegte pommes så absolut sidste gang dette sted er besøgt.
Kan kun fraråde stedet til andre.
Vi fik et stjerneskud her for 2 år siden. Det var så godt så vi var nødt til at vende tilbage.
Vi planlagde derfor en weekendtur til Bogense, egentlig bare for at besøge stedet igen.
ØV da vi fik stjerneskuddet var det knastørt brød, køleskabskold "torsk" halvlun (altså den ene halvdel var varm, den anden kold) MEGET tør/lille fiskefilet.
Rejer fra en bøtte og et cirkus af dressinger og bønnespirer.
Vi sætter aldrig vores ben i denne turistfælde igen.
Vi kom som en lille flok og skulle ikke betale det hele på en gang (den serverende person var tilsyneladende ikke helt sikker på hvad han foretrak). nogle skulle betale først og andre efter modtagelse af isen.
Jeg gjorde mig klar til at betale først da han allerede stod ved dankort terminalen, men selvom jeg sagde at jeg gerne ville betale for vores is først blev jeg sprunget over og min kæreste blev bedt om at bestille... han kunne så ikke forstå at det var mig der skulle betale.
Jeg gjorde det endnu en gang klart at jeg havde sagt jeg skulle betale for begge vores is... kun en blev tastet ind og han sprang videre til næste kunde.
Det vil sige at jeg endte med at forlade establisementet uden min omtalte is efter ca 10-15 minutters samlet ventetid
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.