Dampkongen har suverænt de bedste smage, de bedste priser samt den aller bedsteste kundeservice! De hjælper, rådgiver, lytter og kommer med gode fif. Og når man så pludselig skal have sin væ... Zobacz więcej
Nemt at bestille og mega hurtig levering! Fint med fri fragt nu hvor den fysiske butik i vores by er lukket ned. Var dog bekendt med produkterne, da vi handlede i butikken før den lukkede, og kvalitet... Zobacz więcej
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Dampkongen og dets professionelle personale. Hos dampkongen er du garanteret en service og rådgivning udover det sædvanlige. De tager sig god tid til at finde de rigtige produkt... Zobacz więcej
Dampkongen har et stort sortiment af diverse væsker og E-cigaretter. Hvis man bestiller online er du altid sikret en hurtig levering, og hjemmesiden er super nem at finde rundt i. Hvis du går i den... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Stort udvalg af e-Cigaretter og Danmarks mest smagfulde E-væsker. Besøg en af vores fysiske butikker i Fredericia, Holstebro, Viborg eller Ikast. Eller besøg vores online shop: www.dampkongen.dk. Uanset hvad du vælger står vi klar til at guide dig!
Inni użytkownicy przeglądali również
God og hurtigt ekspedition + levering!
God og hurtigt ekspedition + levering!
- Dog lidt træls at købe en starter pakke, hvori der står øverst, at alt er inkluderet, for så at finde ud af, at man mangler et batteri.. Er efterfølgende gået ind på hjemmesiden, og synes heller ikke umiddelbart der står, at det skal købes separat, eller under tilkøb. Hvilket nu vil sige jeg skal vente 2-3 dage yderligere, og betale fragt oveni.
3/5 for hurtig ekspedition og levering👍
Fantastisk forretning med et stort…
Fantastisk forretning med et stort udvalgt og hurtig levering så er meget tilfreds med min handle ved dem :)
Synes det er ved og være trælst at man…
Synes det er ved og være trælst at man skal gå forgæves hver gang de er syge eller har ferie. De har en facebookside , hvorfor så ikke skrive det der??

Odpowiedź od Dampkongen
Nemt og hurtigt
2 Defekte dampere og ingen reklamationsret.
Købte en damper Drag nano hos dem som desværre blev defekt efter godt 1 måned.
Da jeg tog den til butikken fik jeg afvide at det var væske skade og ikke noget de kan bytte eller tage retur.
Jeg smider den ud og køber en ny magen til hos Dampkongen, jeg får vejledning i hvor ofte og hvordan jeg skal rengøre den, for så sker det helt sikkert ikke igen.
Det skal gøres præcis som jeg gjorde før, men det skal gøres oftere.
Den nye er nu efter cirka 3 måneder, også defekt. Deres anvisninger er fulgt til punkt og prikke og nu står man med lorten igen.
Samme problem som den sidste.
2 Stjerner fordi kundeservice er god og behjælpelig.
Kun 2 fordi deres produkter er for dårlige. Den sølle undskyldning om væske skade eksistere så vidt jeg oplever, kun for at folk ikke skal have deres penge tilbage.
Eftersom jeg ikke er millionær køber jeg ikke en ny hos dem igen🙏 Det tyder MEGET på fusk når reklamationer og defekter omgås sådan.
Super hurtig levering
Fantastisk service
Havde ikke modtaget min vare fra gls kontakter dampkongen for at høre hvad vi skulle gøre hvorefter de sender en ny med det samme 😁 fantastisk service modtog dog senere hen stadig min pakke og fik af vide den kunne jeg beholde for alt besværet skide god service herfra ikke sidste gang jeg bestiller derfra ☺️😁
Hurtig behandling af ordre og hurtig…
Hurtig behandling af ordre og hurtig levering. Kan kun være tilfreds 👍
Hurtig levering👍👍👍
Super hurtig levering og gode priser.
Nemt og hurtigt
Dejligt hurtig levering…
God pris og hurtig service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.