Super god service, hurtig levering og svartid.! Jeg bestilte et produkt, denne var desværre defekt ved leveringen, ikke Dampcig’s skyld, men ringede til dem hurtigt. Det var endda udenfor deres telefo... Zobacz więcej
Hurtig ekspedition, men desværre delvist forkerte varer pga. fejl i varenr., så jeg fik et mod-kit og nogle coils i stedet for aroma. Som kompensation fik jeg dog lov til at beholde varerne og med... Zobacz więcej
- Jeg vender helt sikkert tilbage :-D På baggrund af en venlig og behagelig telefonsamtale, lavede jeg en bestilling til en god pris, som jeg modtog 2 dage senere. Jeg vil derfor gerne anbefale al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ja bror det er mange gange hvor det er billigere andre steder også rigtig stort udvalg jeg har næsten alle brænder man kunne få og mange gange har de gode tilbud derfor at jeg er glad for at bruge dem... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Salg af e-cigaretter og e-væske, MODS, RDA, RDTA, Coils, Aroma og meget mere. Here som Dampcig.dk har vi det hele. Dag til dag levering på alle hverdage med GLS Express. 6 måneders garanti.
Vissebakkegård 2C, 9210, Aalborg SØ, Dania
- helpdesk@dampcig.dk
- dampcig.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Dag til dag levering og gode produkter 😁
Gode priser og hurtig levering 👍😊
De pakkede mit mod forsvarligt og…
De pakkede mit mod forsvarligt og sendte den hurtigt. Har intet at klage over.
Snabbt billigt
Altid god service også for os som…
Altid god service også for os som arbejder i udlandet.
Super
Hurtige til at reagere og løse nogle…
Hurtige til at reagere og løse nogle problemer omkring leveringen.
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig og problemfri levering
Hurtig levering og alt er ok
fine priser og hurtig levering jeg…
fine priser og hurtig levering jeg vender tilbage
God service.
Som kompensation fik jeg dog lov til at beholde varerne og med forsinkelse blev det bestilte leveret. Alt i alt en god oplevelse, effektiv kundeservice og virkelig gode priser på mine foretrukne aromaer.
Fungerer fint
Fungerer fint, bare for dyrt med GLS, med Postnord kunne forsendelse omkostninger komme ned på det halve