havde købt et par bukser, men ønskede at bytte dem, da str ikke passede, sendte dem retur i henhold til aftale om ombytning. Men man smider tingene væk (bukser) Der blev sendt en mail fredag ,begrun... Zobacz więcej

Glimrende butik. Jeg havde bestilt tøj, der var for stramt, men jeg fik det byttet hurtigt og uden problemer. Jeg anbefaler Damerenes Butik til alle, også til mænd. Jeg har før handlet der, og det var... Zobacz więcej

god og hurtig betjening, har købt herrebukser med elastik i taljen jeg tror det efterhånden bliver til 10 par. En fantastisk buks, til ældre eller handicappede.

4,1

Dobra

Har for noget tid siden set jeres butik…

Har for noget tid siden set jeres butik på Facebook, og tilmeldte mig jeres nyhedsbrev. Fik lige før påske et af disse med et mega godt tilbud på en overgangsjakke fra Etage med dun i min yndlingsfarve rød. Den kom sandelig påskelørdag til min nærbutik, og er hentet, prøvet og fundet helt fantastisk til en udsalgssum på kr 300. (Nypris kr. 1.000). Min veninde kom på besøg og var noget misundelig, og så fandt vi sandelig en jakke magen til i lyseblå. Samme mærke og pris. Så to nye glade kunder fik I her til Påske.

5 kwietnia 2021

For dyrt at returnere tøj

Rigtig dejligt tøj, men for dårligt med returnering af tøj, der skal byttes til en anden størrelse. For et par bukser måtte jeg på posthuset betale 60 kr. for at sende bukserne retur. Andre firmaer har ofte gratis returnering.

7 lipca 2020