Daktrotsnederland Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Very disappointing and unprofessional experience. I had an appointment confirmed for 9:00 AM for someone to inspect roof damage. After waiting for hours, nobody showed up and there was no communicatio... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De mannen van Daktrots Nederland hebben mij enorm geholpen en goed geadviseerd over het renoveren van mijn pannenkap. Vanaf de eerste kennismaking tot eind oplevering verliep alles soepel en snel.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zelf te enthousiast bezig gegaan met weghalen van laminaat en ern flexibele slang naar de radiator doorgezaagd. Contact opgenomen via Google en deze dakdekker die voorheen ook loodgieter werk deed kon... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Wij zijn ontzettend blij dat we bij Daktrots Nederland terecht zijn gekomen. We hadden ineens te maken met een flinke lekkage via ons dak en dat zorgt natuurlijk voor de nodige stress... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekarz
  2. również w kategorii:
  3. Czyszczenie powierzchni zewnętrznych
  4. Przedsiębiorstwo czyszczenia rynien
  5. Wykonawca sidingu

Napisane przez firmę

Daktrots Nederland is dé specialist op het gebied van dakwerken, gevelrenovatie, lood- en zinkwerk en complete dakopbouwen. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een kleine dakreparatie, een complete dakrenovatie of het herstellen van gevels, wij leveren duurzaam vakwerk waar u jarenlang op kunt vertrouwen. Ons team werkt met hoogwaardige materialen en moderne technieken om iedere opdracht professioneel uit te voeren. Transparantie staat bij ons centraal: u ontvangt vooraf een duidelijke offerte zonder verborgen kosten en wij houden u gedurende het hele project op de hoogte van de werkzaamheden. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit platte en hellende daken, bitumen dakbedekking, pannendaken, dakisolatie, lekkageopsporing en -herstel, lood- en zinkwerk, schoorsteenrenovatie, dakgoten, gevelreiniging, gevelrenovatie, voegwerk, impregneren, metselwerk en complete dakopbouwen. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons terecht. Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom streven wij naar een nette afwerking, heldere afspraken en een snelle service. Dankzij onze ervaring en persoonlijke aanpak weten steeds meer klanten Daktrots Nederland te vinden voor betrouwbare oplossingen op het gebied van dak- en gevelwerk. Bent u op zoek naar een vakkundige partner voor uw dak of gevel? Dan bent u bij Daktrots Nederland aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer jarenlang optimaal beschermd is. Daktrots Nederland – Uw dak, onze trots.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, vakkundige aardige medewerkers en strak werk

9 kwietnia 2026
Opinia niezależna
Logo Daktrotsnederland

Odpowiedź od Daktrotsnederland

Beste Aukje,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en de fijne woorden. Geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze vakmensen en het geleverde werk. Wij zetten ons iedere dag in om kwaliteit, duidelijke communicatie en een nette afwerking te leveren.

Bedankt voor het vertrouwen in Daktrots Nederland. Wij wensen u veel plezier met het resultaat en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Team Daktrots Nederland 🏠💚

Oceniono na 5 z 5

Bitumen laten vervangen bij mij thuis

Bitumen laten vervangen bij mij thuis, fijne communicatie en mooi werk afgeleverd!

14 lipca 2026
Opinia niezależna
Logo Daktrotsnederland

Odpowiedź od Daktrotsnederland

Beste Robert-Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en het vertrouwen in Daktrots Nederland. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en het eindresultaat van de bitumen dakvervanging. Wij streven er altijd naar om vakwerk te leveren en onze afspraken na te komen.

Wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde dak en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Team Daktrots Nederland 🏠💚

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej