De heren van Loomans hebben mijn platte dak hersteld van waterschade uitstekend werk de prijs was perfect netjes gehouden aan de afspraken Top mannen
Zobacz, co mówią recenzenci
Dakdekkers Loomans heeft uitstekend werk geleverd. Alles verliep soepel, van begin tot eind, en het resultaat is perfect. Absoluut een aanrader!
Wij zijn erg tevreden over dakdekkers Loomans. Het werk wordt vakkundig uitgevoerd en alles wordt netjes achtergelaten. Ik raad dakdekkers Loomans zeker aan!
TERRIBLE experience with this company. Stay away! They did a VERY POOR JOB on the roof of our building in August 2024, and more than a year later (September 2025) the water leakage is still not solve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Al sinds 2002 is Dakdekkers Loomans een begrip in de dakdekkersbranche. Onze passie voor daken en ons met een ongeëvenaard vakmanschap hebben ons geholpen om de jaren heen te groeien. Bij ons bent u verzekerd van ervaring en kwaliteit, wat ons de perfecte keuze is voor al uw dakbehoeften.
Dane kontaktowe
Nieuwezijds Voorburgwal 104-108 , 1012SG, Amsterdam, Holandia
- 0850601954
- Info@dakdekkers-Loomans.nl
- dakdekkers-loomans.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Dakdekkers Loomans heeft uitstekend…
Wij zijn erg tevreden over dakdekkers…
Fijn bedrijf met duidelijk contact.
Fijn bedrijf met duidelijk contact.
De dakdekker komt zijn afspraken netjes na en communiceert helder. Alles is goed verlopen en ik ben zeer tevreden over de service. Zeker een aanrader!
De heren van Loomans hebben mijn platte…
Top mannen
Kwaliteit
Dakdekkersbedrijf Loomans heeft de werkzaamheden vakkundig en netjes uitgevoerd. De communicatie was duidelijk en het werk is naar volle tevredenheid opgeleverd.
Ga zo door!!
Dakdekkers
mijn dakkapel gerenoveerd door de mannen van Loomans echte professionals!
Offerte continue omhoog bijgesteld
Na eerste telefonische afspraak kwam er snel iemand langs om te schouwen. Diezelfde dag nog een offerte. Enkele uren later volgde al een herziene offerte omdat een post was vergeten. Daarop akkoord verleend. Vervolgens werden alsnog extra kosten opgevoerd en verzocht de offerte te herzien. Uiteindelijk een hoop tijd besteed aan een bedrijf dat de verleende opdracht niet waarmaakt.
Merk trouwens op dat de meeste reviews op Trustpilot over deze club van zeer recent zijn. Dit terwijl het bedrijf volgens hun eigen web site al sinds 2002 bestaat. Hier klopt iets niet...
Heel goed bedrijf
Heel goed bedrijf, legt alles netjes uit heel mooi werk geleverd!
Ga zo door mannen!
Zeer professioneel werk
Zeer professioneel werk
Klantvriendelijk
Altijd top resultaat
Nette bedrijf
Nette bedrijf, leuke personeel. Ze hebben onze dakkapel helemaal gerenoveerd echte toppers!!
Goed werk Geleverd heren me dakkapel…
Goed werk Geleverd heren me dakkapel kan weer 15 jaar tegen aan
Goed en snel werk geleverd heren!
TERRIBLE experience with this company
TERRIBLE experience with this company. Stay away!
They did a VERY POOR JOB on the roof of our building in August 2024, and more than a year later (September 2025) the water leakage is still not solved. I have exchanged dozens of emails with them, but they take weeks to reply (especially after receiving their payment) and never actually fix the problem.
Ik heb een nieuwe dakgoot laten…
Ik heb een nieuwe dakgoot laten plaatsen. Er waren wat problemen ermee. Angelo is gekomen en heeft alles perfect opgelost. Topper die man. Aanrader! Hij is eerlijk, duidelijk en heeft werkelijk perfect werk afgeleverd. Volgende klus vraag ik hem zeker weer.

Odpowiedź od Dakdekkers Loomans
Echt een aanrader komen afspraken na…
Echt een aanrader komen afspraken na prijs is ook goed en netjes werk afgeleverd en de communicatie is ook top
Johan kwam offerte maken en ook de werk uitvoeren deze monteur weet wat die doet en en heb alle antwoorden op je vragen
Loonmans is top

Odpowiedź od Dakdekkers Loomans
Mijn dakgoot is vernieuwd door de…
Mijn dakgoot is vernieuwd door de mannen van Loomans. De communicatie was top!

Odpowiedź od Dakdekkers Loomans
Ons dak laten renoveren door Loomans
Ons dak laten renoveren door Loomans. Binnen één dag hebben ze 128 m² dak netjes overlaagd met bitumen. De heren werkten hard door en leverden strak en professioneel werk. Zeer tevreden over het resultaat!

Pannendak
Ik en mijn vrouw hebben na een paar jaar twijfelen ons pannendak laten renoveren compleet met panlatten en isolatie.
En de mannen van loomans hebben ons niet teleurgesteld.
Hadden nog last van slecht weer maar ze hebben netjes alles afgedekt met zeil en zijn na een dag terug gekomen om de werkzaamheden afgeronde.
Het resultaat was top zeer tevreden !

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.