ze bleven binnen redelijke prijs voor hele project dat is goed
Zobacz, co mówią recenzenci
Hadden steeds last van lekkage, hadden eerst zelf wat geimproviseerd maar helpte niks, dit bedrijf heeft alles voor ons opgelost. Bedankt voor de goede service.
Ons dak laten renoveren via dit dakdekker bedrijf. Het ziet er allemaal zoveel beter uit na de renovatie. Hebben jullie goed gedaan!
Best wat beunhazen actief in rotterdam. Blij dat we dit bedrijf gevonden hebben na eerst wat contact gehad te hebben met bedrijven van marktplaats.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dakdekker Rotterdam is een gerenommeerd lokaal dakdekkersbedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige dakbedekkingsdiensten in Rotterdam en omstreken. Met jarenlange ervaring in de branche, beschikken we over de expertise en kennis om u te voorzien van oplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ons team van professionele dakdekkers is gespecialiseerd in alle aspecten van dakbedekking, inclusief reparatie, onderhoud, installatie en vervanging van daken. Wij begrijpen het belang van een betrouwbaar dak boven uw hoofd. Daarom zetten wij ons in om diensten van de hoogste kwaliteit te leveren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en technieken die beschikbaar zijn in de industrie. Onze benadering is klantgericht, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun specifieke behoeften en wensen worden vervuld. Of u nu te maken heeft met een lekkage, schade door weersinvloeden, of als het tijd is voor een volledige dakrenovatie, Dakdekker Rotterdam staat voor u klaar met betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve diensten. Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven ernaar om elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail te voltooien. Kies voor Dakdekker Rotterdam, waar kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan.
Dane kontaktowe
Weena-Zuid 130, 3012 NC, Rotterdam, Zuid Holland, Holandia
- +31103602534
- contact@dakdekkerrotterdam.com
- dakdekkerrotterdam.com
ze bleven binnen redelijke prijs voor…
ze bleven binnen redelijke prijs voor hele project dat is goed
Ik Vond Het Knap
ik vond het knap hoe ze zwaar werk deden en toch rustig bleven uitleggen
binnen no time op locatie
ik voelde me voorbereid omdat ik wist…
ik voelde me voorbereid omdat ik wist wat er kwam
local roofing team liet kamer frisser…
local roofing team liet kamer frisser achter dan ze t vonden haha beetje raar maar waar
Ze deden serieus werk maar bleven…
Ze deden serieus werk maar bleven aardig en ontspannen
Garantie Direct Ontvangen Papierwerk Duidelijk
Garantie direct ontvangen, papierwerk duidelijk geregeld
Praktische Tips Gekregen Om Wateroverlast Te Voorkomen
praktische tips gekregen om wateroverlast te voorkomen
Alles zat netjes in lijn na het…
Alles zat netjes in lijn na het afronden, mijn broer vond dat goed.
zonder extra factuur werd de goot ook…
zonder extra factuur werd de goot ook gelijk schoongemaakt dat noem ik nou service met oog voor detail
hij had snel kunnen zeggen "alles…
hij had snel kunnen zeggen "alles vervangen", maar wees juist aan wat goed was en wat niet, transparant en duidelijk
zelfs de moeilijke hoeken rond de…
zelfs de moeilijke hoeken rond de ventilatie mooi glad gemaakt
Meerdere Stalen, Makkelijker Kiezen
kregen meerdere stalen te zien van hem, dat maakte kiezen makkelijker
Tips en aanpak voor mosvrij dak
hij gaf tips en aanpak waardoor er nu geen mos meer op het dak groeit
hij herkende direct ons jaren 70 dak en…
hij herkende direct ons jaren 70 dak en wist wat er fout kon gaan
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.