Bestelling werd meteen de dag erna geleverd. Het product is heel smaakvol en zeer makkelijk te maken. Ik ontbijt hier elke dag mee. De eerste zak is er al bijna doorheen. Aanrader!
Zobacz, co mówią recenzenci
Chocolade oats. Ik heb verschillende eiwit oats geprobeerd van verschillende merken maar vind deze toch het lekkerst ik wissel hem zelf af met de appel kaneel van upfront (hier had ik nog een z... Zobacz więcej
! Daily Upp maaltijdshake met de smaak vanille is een complete maaltijd voor je ontbijt of lunch. Na het drinken van de shake heb je echt een verzadigd gevoel en geen honger. De smaak vanille is lekk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Begin je dag goed met de belangrijkste maaltijd van de dag. Onze shakes geven je de energie die je nodig hebt en helpen je spijsvertering op gang te brengen. Het is de eenvoudige manier om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en je dag met een lach te beginnen. Geen zorgen, we maken ontbijten alleen maar leuker, lekkerder & gezonder!
Dane kontaktowe
Mussenakkers , 9411NV, Beilen, Holandia
- info@dailyupp.com
- dailyupp.com
Heerlijk als je het mengt met melk
Heerlijk als je het mengt met melk

Odpowiedź od Dailyupp
Hallo vind goed erg lekker
Complete maaltijd met heerlijke vanillesmaak
!
Daily Upp maaltijdshake met de smaak vanille is een complete maaltijd voor je ontbijt of lunch. Na het drinken van de shake heb je echt een verzadigd gevoel en geen honger. De smaak vanille is lekker en niet te zoet. De shake is snel gemaakt met de bijgeleverde Shakebeker. Zelf voegen wij extra water toe, dat maakt de shake dunner en sneller drinkbaar. Persoonlijke voorkeur.
Helemaal niet naar wens
Helemaal niet naar wens. Ik heb vaker een shake gedronken van dieet tot normaal maar dit is tot nu toe de minst lekkere die ik gehad heb. 1 beker van genomen en 1 slok, zag er al niet aantrekkelijk uit en smaakte niet lekker. helaas 2 zakken voor niks gekocht.

Totaal niet mijn ding
Sorry voor mijn woordkeuze maar dit is echt ranzig en goor. Wat een droge smakeloze ervaring was dit. 2x keer een shake geprobeerd om het toch een kans te geven maar krijg het gewoonweg niet weggeslikt. Poeder lost niet geheel op waardoor de structuur korrelig/melig blijft na het shaken en qua smaak aardbei smaakt het nergens naar.

Odpowiedź od Dailyupp
Blij met de protein oats
Gewoon blij met jullie producten. Lekker en gezond en houdt mij goed verzadigd 💯

Top producten!
Product kwam de volgende dag al en…
Product kwam de volgende dag al en plus, het werkt prima bij mij.
Ontzettend tevreden over het product
Heerlijke shakes, aardbei is mijn favoriet! Door de snelle 'bereidingswijze' gemakkelijk te maken en daardoor het perfecte ontbijt voor onderweg.
Altijd snelle levering en top kwaliteit…
Altijd snelle levering en top kwaliteit shakes, bedankt.
Dailyupp is een snelle en smakelijk vervanging
Dailyupp is een snelle en smakelijke vervanger voor mijn ontbijt. Hij vult goed, smaakt niet te zoet, en houdt me verzadigd tot de lunch. Perfect voor drukke ochtenden!
Heerlijk romige shake; je kunt er volop tegenaan na dit ontbijt!
Heerlijk romige shake met een geweldig contact met de verkopende partij (er gaat niets boven Groningen!) Ik kan echt een paar uur vooruit na de shake; erg belangrijk als je niet veel tijd hebt in de ochtend of niet zo goed bent in uitgebreid ontbijten. Goed product!
Snel en makkelijk power ontbijt!
Ik sta vaak vroeg op en ontbijten wil er dan nog wel eens bij in schieten, met de Daily up shake weet ik zeker dat ik een goed begin van de dag maak! Heerlijk!
Daily Upp Proteïne
Geweldig product en het smaakt heerlijk maar vooral een goed ontbijt vervanger in combinatie met vers fruit en magere yoghurt👌🏽🧋Op het werk ook meer energie👍🏽💪🏽Een aanrader ook qua prijs en het wordt snel bezorgd 🚚

Gemak dient de mens
Keurig op tijd aangeleverd. Even wennen aan de smaak! Beetje kunstmatig.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.