DailyRides.nl is specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam met een sterke focus op service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van krachtige en duurzame modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als recreatief rijden. In onze winkel in Amsterdam kun je onze e bikes en fatbikes zelf ervaren, testen en persoonlijk advies krijgen van echte specialisten. Zo weet je zeker dat je altijd een model kiest dat perfect aansluit op jouw wensen en gebruik. Of je nu door de stad rijdt of op zoek bent naar extra comfort en prestaties bij DailyRides.nl ben je aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke klantenservice en sterke service na aankoop. Van aankoop tot onderhoud en ondersteuning wij staan altijd klaar om je te helpen. Vragen of problemen worden snel en professioneel opgelost met als doel om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bij DailyRides.nl draait alles om vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve e bikes en fatbikes die voldoen aan hoge eisen op het gebied van prestaties veiligheid en duurzaamheid. Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie expertise en persoonlijke aanpak. Met een sterke online aanwezigheid en een winkel in Amsterdam zijn wij de plek voor iedereen die een e bike of fatbike wil kopen bij een betrouwbare specialist. Ervaar zelf waarom DailyRides.nl staat voor kwaliteit service en rijplezier.
Onze belofte
- Specialist in e bikes en fatbikes die levert
- Bij DailyRides.nl draait alles om kwaliteit, snelheid en service. Wij zijn specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam en zorgen ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt. Je profiteert van 1 jaar garantie, snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen en een scherpe prijsgarantie. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij snel schakelen en direct leveren. Zo weet je zeker dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwe e bike of fatbike.
- Persoonlijke service altijd bereikbaar
- Wij geloven in echte service. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar via telefoon, WhatsApp en social media. Geen chatbots of lange wachttijden maar direct persoonlijk contact met iemand die je echt helpt. Daarnaast bieden wij flexibele betaalmogelijkheden zoals Klarna en in3 zodat je eenvoudig en zonder zorgen kunt bestellen.
- Online en in onze winkel in Amsterdam
- Naast onze webshop ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier kun je onze e bikes en fatbikes van dichtbij bekijken, testen en persoonlijk advies krijgen van onze specialisten. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid of stijl wij helpen je bij het vinden van de perfecte rit.
Onze garantie
Zekerheid bij elke e bike en fatbike
osdorpplein 600, 1068TB, Amsterdam, Holandia
- 085 060 2851
- klantenservice@dailyride.nl
- dailyride.nl

Gratis Slot, Zadelhoes & Fietspomp
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Przesyłka miala dotrzeć w 24 h a nie ma…
Przesyłka miala dotrzeć w 24 h a nie ma jej już 3 dzien
Rower super
Rower super, trochę długi czas oczekiwania niestety. Za pierwszym razem przywieziony zły rower, ale następnego dnia otrzymałam już właściwy. Ogólnie polecam