had de serrie van dr who seizoen 7 besteld en binnen de tijd al binnen kwa wat er op de website stond dus een betrouwbaar site waar je goed dingen kunt bestellen
Dailydvd
Zobacz, co mówią recenzenci
Grey's anatomy seizoen 9 besteld. Was makkelijk om te bestellen, goedkoopste ook van die in vinden kon. Snelle service, zat netjes in handgeschreven envelop( wat ik leuk vind omdat mensen er dan aanda... Zobacz więcej
De levering duurde misschien iets langer vanwege de feestdagen. Een klein puntje: in de productbeschrijving staat dat de DVD's nederlandse ondertiteling hebben. Dit staat niet op de doos en de leverin... Zobacz więcej
uitstekende levering voor een voordelige prijs
Ben zeer tevreden over daily dvd. Gemakkelijk bestellen, de beste prijs en snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en mijn betaling dmv mailtjes. Een aanrader!
Betrouwbaar en snel!
Deze site is overzichtelijk, betrouwbaar en snel in levering
uitstekende levering en kwaliteit
Blu-ray werd snel en goed geleverd. De kwaliteit is ook zeer goed
Betrouwbaar en snel
Tweemaal heb ik tot nu toe DVD's besteld bij Dailydvd en tot nu toe liep alles op rolletjes. Snelle levering, en geduld toen het de tweede keer even niet lukte met m'n creditcardbetaling.
Klein minpuntje (te klein om het een 'tegenvaller' te noemen): de DVD die ik de tweede keer had besdteld bleek te gaan om de Engelse versie. Geen ramp, ik kan met Engels goed uit de voeten, maar het stond op de site van Dailydvd niet vermeld.
Ik kom zeker terug bij Dailydvd; het is me uitstekend bevallen.
prima
Ik heb een dvd bij dailydvd besteld. Die dvd was niet meer leverbaar, maar de blue-rayversie wel. Dit werd mij de dag na mijn bestelling al gemeld, en aangezien blue-ray ook prima is, was ik wel blij met deze service. Verder mooi op tijd geleverd
ben zeer tevreden over de snelheid van de levering
zeer goede service en snelle levering naar België
Top geregeld
Prima assortiment... snelle levering... ideaal met track and trace.
zonder problemen dvd ontvangen
Transparante en juiste service.
De prijs was onmiskenbaar de laagste, de leveringstijd zeer correct, de transactie zeer transparant. Niets op aan te merken.
goede service
Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering
Te vreden en ook niet.
Ik had de dvd s box zet seizoen 2 van the following snel in huis bij me post,vind het alleen jammer dat ze me niet hebben gemaild wat wel beloofd was,het is wel zonde jammer dat de achterkant in het Engels vs geschreven is staat waar de tv serie over gaat en niet in het Nederlands, jammer dat de verzamel box van met seizoen 1 en seizoen 2 niet eerder te koop was uit was kwam, nu maar hopen dat seizoen 3 maar snel uitkomt.
Gr. Van Brian.
Beste prijs, nette levering
DailyDVD kwam naar voren als de aanbieder met de beste prijs voor een seizoen van mijn favoriete serie. De levertijd was wellicht twee dagen langer dan bij een duurdere aanbieder, maar gezien het aanzienlijke verschil in prijs en de nette afhandeling zou ik ze zeker aanbevelen!
Hannibal DVD box
De dvd is goed en snel aangekomen.
Ik heb geen minpunten.
zeer snelle en correcte levering
levering was snel en correct, bedankt! Heb geen email ontvangen wanneer de dvd box verzonden werd, maar werd wel binnen 2 dagen bezorgd.
communicatie was uitstekend en snel
Dvd was uiteindelijk niet te leveren door leverancier. Jullie hebben dit goed gecommuniceerd en mijn geld werd echt snel teruggestort.
Thx hiervoor
prima dienstverlening
heel blij dat deze versie van de dvd bij jullie in de verkoop is, beste prijs en snelle levering, vriendelijke groeten van een tevreden klant
Doświadczenie Trustpilot