Top service
Snelle reactie, bestellen en een dag later het product al binnen. Dit was netjes verpakt en precies zoals omschreven
Gespecialiseerd in het advies en verkoop van accessoires en onderdelen voor de dagelijkse forens, vakantierijder en avonturier. Liefhebber van de DL 650's en DL 1000's V-Strom.
Holandia
Nu woon ik toevallig maar op zo'n 10km afstand. Maar als je een set spiegels besteld en ze worden 1uur later persoonlijk inclusief een vrolijk praatje en montageadvies geleverd, kan je toch alleen maar 5 sterren geven.
Dank je wel.

Odpowiedź od Dailybiker
Top service en goede accessoires. Artikelen worden snel geleverd. Keurig verpakt. Verkoper is goed bereikbaar en heeft mij voor en na aankoop goed geholpen.
Ook deze order wordt netjes op tijd geleverd, en goed verpakt met duidelijke uitleg over hoe de verschillende onderdelen te monteren afgeleverd. 2e keer nu hier besteld, en wederom super tevreden!!

Odpowiedź od Dailybiker
Heb via de website meerdere malen accessoires besteld voor mijn Suzuki V-Strom. Altijd keurig netjes geholpen, en altijd direct geleverd.
Omdat er een leuke band ontstond met de eigenaar, later zelfs een complete kofferset inclusief beugels bij hem besteld.
Ook dat werd keurig netjes en op tijd geleverd.
Bij mijn laatste bestelling (setje spiegels) ontbrak een verbindingsstukje; geen enkel probleem en is direct kostenloos nagestuurd, zodat ik de volgende dag alles kon monteren. Top service en advies !!
Op het laatste moment een set spiegels nodig. Ben door DailyBiker snel en vriendelijk geholpen. Voor verzenden was het te laat, maar heb de spiegels een halve dag later aan huis kunnen afhalen. De kwaliteit is, zoals vermeld, top. Ik ben tevreden, een echte aanrader!