Dailipharma Recenzje 237

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is

Oceniono na 4 z 5

Een goede ervaring, ik gebruik daily glow en merk wel als ik het een tijdje niet gebruik dat mijn gezicht wel minder straalt. Wel in de gaten houden als je een engagement aangaat, want de geleverde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Vlot bereikbaar ik ben tevreden

Vlot bereikbaar en bespreekbaar wat je wil wijzigen.
Goede levering met begeleidende mails.

9 marca 2026

Hi Gil, goedemorgen
Hartelijk dank voor de positieve review! Het doet ons oprecht een groot plezier! Een trouwe klant is altijd de beste reclame.
Vele groetjes en een fijne dag! Geniet van de zon. ☀️🤩
Mathias van Dailipharma

Oceniono na 5 z 5

Daily Movement is een supplement dat mijn klachten verbetert.

Daily Movement is een supplement dat resultaten geeft.
Levering is steeds stipt.
Vragen en mails worden steeds snel beantwoord.

4 marca 2026

Dag Caroline,

Bedankt voor je mooie en duidelijke feedback! 😊 Fijn om te horen dat Daili Movement je klachten helpt verbeteren en dat je ook tevreden bent over onze service en leveringen.

Dank je wel voor je vertrouwen.

Oceniono na 5 z 5

Supergoed product aan scherpe prijs en…

Supergoed product aan scherpe prijs en snelle levering.

Dag Griet

Bedankt voor deze mooie review! 😊
Super om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als de prijs én de snelle levering.

Dank je wel voor je vertrouwen in Dailipharma!

Oceniono na 5 z 5

Top communicatie en vlotte leveringen

Dag Judith

Bedankt voor je mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat je onze communicatie en leveringen als vlot en duidelijk ervaart. We doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus dit doet echt plezier om te lezen!

Oceniono na 5 z 5

Steeds correcte en stipte levering.

Steeds correcte en stipte levering.

Dag Martine

Bedankt voor je fijne feedback! 😊
Heel leuk om te horen dat je onze leveringen als correct en stipt ervaart, daar doen we het voor!

Vriendelijke groetjes

Voelt goed aan en drinkt gemakkelijk

Voelt goed aan en drinkt gemakkelijk

Dag Martine,

Bedankt voor je fijne review! 😊
Heel leuk om te horen dat het product goed aanvoelt en gemakkelijk te drinken is, dat vinden we zelf ook belangrijk!

Oceniono na 4 z 5

Heel blij met het product

Heel blij met het product, veel last van artrose en na de derde week, en hele verbetering zeker in mijn vingers, bijna geen pijn meer super bedankt !! En ook de levertijd was heel snel !! Doe zo verder !! 👏🏽

4 marca 2026

Dag Nina,

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊
Super om te horen dat je zo’n mooie verbetering ervaart en dat de pijn in je vingers sterk verminderd is, daar doen we het voor!

Ook fijn dat de snelle levering in de smaak viel. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Oceniono na 4 z 5

Levering ging vlot....hoewel ik een…

Levering ging vlot....hoewel ik een verkeerd adres had vermeld werd er goed gecommuniceerd voor de levering.

Dag Heidi,

Bedankt voor je fijne feedback! 😊
Fijn om te horen dat de levering vlot verlopen is en dat alles goed opgelost werd ondanks het verkeerde adres. We vinden duidelijke communicatie heel belangrijk, dus leuk dat dit zo werd ervaren!

Dank je wel voor je vertrouwen.

Groetjes,

Zeer goed product

Dag Dominique

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons product. Dat waarderen we enorm.

Super product

Super product . de glow voor mij super

Dag Nathalie
Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Daili Glow. Fijn dat het product zo goed voor je werkt.

Alles top

Alles top! Mooie produkten, gemakkelijke site om zelf leveringsdatum te betalen bij abonnement. Snelle reactie bij vragen en opmerkingen. Fan!

4 lutego 2026

Dag Murielle

Bedankt voor je fantastische review!

Wat fijn om te horen dat alles top verloopt: van de producten tot de website en het zelf aanpassen van je leveringsdatum bij het abonnement. Ook leuk dat je onze snelle reacties op vragen apprecieert.

Dank je wel voor je vertrouwen en geweldig om te horen dat je fan bent! 😊

Toppers!

Goed verpakt. Altijd op tijd. Ik heb een abonnement waardoor ikzelf niet hoef te kijken wanneer de nieuwe levering komt. Als m'n nieuwe doos komt is m'n andere nog niet leeg, maar bijna leeg. Product is gewoon goed! Ik heb er echt baat bij. Wel meerdere maanden innemen. Ik ben al zeker 4 á 5 maanden bezig.

4 lutego 2026

Dag Corinne,

Bedankt voor je fantastische review!

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verloopt met je abonnement en dat de levering telkens mooi op tijd aankomt. Het is inderdaad de bedoeling dat een nieuwe doos toekomt wanneer de vorige bijna op is, zodat je nooit zonder valt.

Nog mooier is dat je na enkele maanden duidelijk baat hebt bij het product. Bedankt om dit ook te delen, veel mensen merken inderdaad het beste effect wanneer ze het meerdere maanden consequent gebruiken.

Een goede ervaring!!

Wel in de gaten houden als je een engagement aangaat, want de geleverde dozen blijven komen. Tijdig aangeven als je even een break wil.

3 lutego 2026

Dag Ineke,

Bedankt voor je mooie en eerlijke review!

Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met Daili Glow en dat je merkt dat je huid minder straalt wanneer je het een tijdje niet gebruikt. Dat is natuurlijk een mooi signaal dat je lichaam er goed op reageert.

Goed om hierbij ook te vermelden dat je bij ons niet verplicht bent om voor automatische levering te kiezen, je kan onze producten ook altijd eenmalig bestellen. Wie wel voor automatische levering kiest, krijgt 16% korting. Na 3 dozen kan je het abonnement bovendien kosteloos stopzetten of pauzeren.

Bedankt voor je vertrouwen en om je ervaring te delen!

Topproduct.

Een zeer vriendelijke klantenservice en goede uitleg over de produkten. Zeer tevreden over de daily movement. Ik heb veel minder pijn in mijn spieren en gewrichten.

2 lutego 2026

Dag Ingrid,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Daili Movement en dat je minder pijn ervaart in je spieren en gewrichten. Daar doen we het voor!

Ook leuk om te lezen dat je onze klantenservice en uitleg over de producten apprecieert.

Resultaat wordt voelbaar...

Verder handig product, resultaat wordt voelbaar.

2 lutego 2026

Dag Carine,

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review.

Onze excuses dat je levering vertraging had door een stockbreuk, we begrijpen dat dit vervelend is en doen ons best om dat in de toekomst te vermijden.

Fijn om te horen dat je de smaak van Daili Movement zo lekker vindt en dat je het product handig in gebruik vindt. Bedankt ook voor je feedback over de smaak van Daili Defence. Smaken kunnen natuurlijk persoonlijk verschillen, maar we nemen zulke opmerkingen zeker mee wanneer we producten verder optimaliseren.

Heel fijn dat je ook al resultaat begint te voelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej