Dahvid Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Dahvid, Glostrup, har ydet os en service ud over al forventning!!! Vores køle-fryseskab var gået i stykker, og forretningen påtog sig kontakt til producent og foranledigede reparation. Dahvid fulgte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Bestilte 3 Scanpan gryder som stod opført som var de på lager. Det viste sig desværre ikke at være rigtigt og jeg modtog først de 3 gryder 10 dage efter bestillingen var afgivet. Produkterne var i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z pralkami i suszarkami
  2. Sklep żelazny

O Dahvid

Napisane przez firmę

Hos Dahvid finder du et nøje udvalgt sortiment af hårde hvidevarer, køkkenudstyr og andre produkter til husholdningen og til personlig pleje. Du kan besøge os i vores fysiske butik og showroom i Roskilde og på webshoppen dahvid.dk

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

49 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var en alt overskyggende service vi…

Det var en alt overskyggende service vi fik idag- en fredag hvor vi både købte og fik installeret vores opvaskemaskine. Teknikkeren var servicemindede og ydede en ekstra indsats både ved at være løsningsorienteret og blive til opgaven var løst da der var udfordringer med den forrige installation men han fik det ordnet og kørte først da alt var i orden.

3 lipca 2026

God service -tak Niklas.

Bestilte caso varmtvandsdispenser tirsdags Dahvid Roskilde. Samme eftermiddag ringede Niklas og fortalte de havde en i forretningen og at han boede i nærheden af min bopæl og ville tilbyde at levere den når han havde fyraften. 👍
Opdagede der manglede en kopholder til små kopper, opringning til Dahvid Roskilde, der ville finde en. Kort tid efter ringede Niklas igen, ville komme m kopholder senere i dag.
Tusind tak for god servic,Niklas. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Har købt en vare vi deres hjemmeside…

Har købt en vare vi deres hjemmeside lørdag og fik en ordrebekræftelse på at købet var gået igennem. Mandag får vi så en mail at varen var desværre solgt til en anden så de ville annullere ordren. Det er i mod købelov og ringede og snakkede med dem og sagde at de havde pligt til at finde en vare med samme rabat da de havde solgt os den. Det ville de ikke og tilbød heller ikke at lave et tilbud på en anden vare i samme serie. Dårlig stil. Er gået videre med sagen .

25 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Når noget går i stykker, er der ingen service

Vi købte i oktober 2025 en temmelig dyr Miele støvstøvsuger og valgte firmaet frem for de store kæder som Power. Vi fik dengang en fin service og vejledning.

Støvsugeren er desværre allerede gået i stykker.
Ved henvendelse i butikken kan vi konstatere, at det åbenbart er slut med den gode service og venlighed. Der var ringe hjælp at hente, og de vil ikke bytte varen til en ny og havde ingen lånestøvsuger, hvis den skulle repareres.
Kommunikationen var tæt på at være ubehøvlet, og jeg kan desværre ikke anbefale, at man bruger sine penge. Ærgerligt at der ikke kunne findes en løsning, da jeg gerne støtter de små virksomheder.

27 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi har i oktober måned handlet med…

Vi har i oktober måned handlet med Dahvid I Roskilde. Vi har fået en super behandling og vejledning af Lars Bordoy og Jesper Hansen. Jesper Hansen afsluttede vejledning og forhandlingen. Det hele har været en skøn proces og alt har været til et stort UG, Vi fik senest leveret hvidevarerne og chaufføren gav sig god tid til at forklare hvad vi skulle være opmærksomme på ved monteringen- Kan kun anbefale Dahvid i Roskilde.
Mvh Jens Petersen
4320 Lejre

19 listopada 2025

Bedste anbefaling

Har handlet med Dahvid i Roskilde flere gange og altid fået en super behandling og vejledning af Jesper. Fik senest leveret og monteret opvaskemaskine og vaskemaskine, og montøren gav absolut ikke op, selvom der var flere udfordringer undervejs, stor ros til ham. Kan kun anbefale Dahvid i Roskilde.

12 października 2024

Fantastisk service I Roskilde

Tusind tak for en fantastisk service jeg oplevede med mit støvsugerkøb i Roskilde. Fik en god pris, støvsugerposer med i prisen og hjælp med at få støvsugeren ud i bilen.

21 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Absolut ikke et sted i skal handle hvis…

Absolut ikke et sted i skal handle hvis i ønsker service fordi det har de ikke.
Købte en maskine til afhentning i butikken, vælger derfor at ringe for at høre om hvornår jeg kan afhente, og svaret er vi kigger lige om den er på lager.
Det undre mig en del da jeg har købt og betalt for vare på nettet, og der stod intet om at den IKKE skulle være hjemme.
Får hentet maskinen, men da jeg pakker den ud kan jeg tydeligt se det er en demo model jeg har fået udleveret, kontakter straks butikken for at give udtryk for at jeg har betalt fuld pris for en demo model, og ønsker et afslag i prisen, men nej blev det sagt, det er latterligt at de ikke giver et afslag i prisen, så ville de jo have en tilfreds kunde, men David.dk har tilvalgt en ikke tilfreds kunde.

2 grudnia 2024
Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

God oplevelse. Få altid god vejledning og hjælp til at finde de rette produkter der passer til mig.

6 stycznia 2024

Odpowiedź od Dahvid

Mange tak Burak, vi værdsætter din anmeldelse! :)

Oceniono na 1 z 5

Jeg er så træt at virksomheder der…

Jeg er så træt at virksomheder der reklamere med at de har et produkt billigt, men så er det ikke på lager og lang leveringstid.
Det er der ikke nogen udskylning for, så bare lad vær Dahvid.

14 grudnia 2023

Hej Jens,

Som det fremgår på hjemmesiden og din ordrebekræftelse er denne ikke på lager og i rest til uge 2 2024. Så du var infomeret før dit køb om dette

Godt nytår!

Virkelig fin service

Virkelig fin service. Sjældenhed i dag 👍💐

15 lipca 2023

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse! vi har et mål om at have Roskildes bedste service, så det er dejligt at høre! :)

mvh
Magnus fra Dahvid

Virkelig god service

Bestilte mine varer en tidlig morgen, endda i juletiden, og fik dem leveret samme eftermiddag. Det er da en service, man sjældent ser.

11 grudnia 2022

Odpowiedź od Dahvid

Vores nisser er hurtige her i butikken ;)

Tak for din anmeldelse!

Fantastisk hjælpsomhed

Jeg havde problemer med bestilling på hjemmesiden og skrev derfor besked til en medarbejder. Kort tid efter var 'Magnus' særdeles hjælpsom med opklaring og løsning. Dejligt, at være fri for diverse robotsvar!
Forsendelsen er nu modtaget og alt er bare i orden!!!

6 grudnia 2022

Odpowiedź od Dahvid

Så der lønforhøjelse til mig ;) tak for din anmeldelse

Mvh
Magnus

Oceniono na 1 z 5

Der er ikke styr på lagerstatus og website

Man kan ikke være sikker på at de vare som de skriver at de har på lager og ligger i sin kurv rent faktisk er tilgængelige. Fik annulleret min ordre umiddelbar efter den var bestilt fordi de ikke har styr på hvad de skriver på deres eget website

24 listopada 2022

Odpowiedź od Dahvid

Hej Benjamin, vi er kede af vi ikke lever op til din forventning..
Vi er en lille forretning som ikke har det hurtigste lager system - men til gengæld er vores responstid hurtig og du fik hurtigt at vide at vi ikke kunne behandle din ordre

mvh
Magnus

Oceniono na 5 z 5

Hellere mindre og vågen end...

Efter en virkelig dårlig oplevelse med en af hvidevaregiganterne, der ikke havde så meget KRAFT som navnet lovede, gik vi videre til en mindre (og vågen) grossist. De var skarpe og effektive, havde styr på sagerne, var gode til at kommunikere og klarede en kringlet opgave mesterligt professionelt. Tak, Dahvid!

1 kwietnia 2022

Bedre end forventet

Bedre end forventet
Vi kom lige da de var ved at lukke
Til vårt held lod de os komme ind og det er den bedste service ever
Vi havde køleskabet hjemme der var i udu
Og vi fik købt et og da vi fortalte at vår fryser var i stykker og madvarerne stod på bordet
Tilbød han selv at køre fryseskabet hjem
Fantastisk
Vi nåede at få alle madvarerne i det nye fryseskab uden at de blev optøet
Tak for enormt god service
Kan varmt anbefales

13 listopada 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej