Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met deze bedrijfscompilatie! Onze werkzaamheden zijn zeer afwisselend van aard en nooit saai. Dat heeft Joost ook perfect in beeld gebracht. Chapeau!

Informacje dotyczące firmy

1. Produkcja filmowa
  2. Studio animacji
  3. Producent filmowy
  4. Zajęcia wspinaczkowe
  5. Wideofilmowanie

O Dag en Dauw

Napisane przez firmę

Dag en Dauw is het wakkere filmproductie bedrijf.

Wij maken films, animatie en Virtual Reality.

Bij Dag en Dauw staat persoonlijk contact voorop. Je hebt contact met je eigen aanspreekpunt. Dit zorgt voor korte lijnen, heldere afspraken en de zekerheid dat de deadline wordt gehaald.

Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit doen we door een heldere aantrekkelijke offerte zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Creatief en flexibel dat staat bij ons voorop. Wij luisteren naar jouw wensen en verassen je graag met vernieuwende ideeën.

Wij maken video's, animatie en virtual reality voor bedrijven en organisaties in diverse branches.

Want film is een krachtige communicatietool waarmee bedrijven effectief kunnen communiceren met hun doelgroep.

Emotie speelt een cruciale rol bij het creëren van een sterke band tussen een bedrijf en zijn doelgroep.

Door de juiste emotie op te roepen, kan een bedrijf het publiek betrekken en de gewenste reactie opwekken, zoals sympathie, vertrouwen, enthousiasme of actie.

Emotie is een krachtig instrument dat het publiek kan aanzetten tot betrokkenheid bij het merk, het delen van de video met anderen en uiteindelijk het nemen van gewenste acties, zoals aankopen of contact opnemen met het bedrijf.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een video te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 402 0840 of email naar goedemorgen@dagendauw.tv

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Fijne en professionele samenwerking met topresultaat

Erg tevreden over de samenwerking bij het maken van de video van ons recent opgeleverde automatiseringsproject. De communicatie verliep soepel en helder. Daarnaast was de manier van data en feedback delen praktisch en efficiënt, waardoor het hele proces aangenaam verliep. Zeker een samenwerking om met plezier op terug te kijken!

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Dag en Dauw

Dank voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat zowel het proces als het eindresultaat zo positief zijn ervaren. Geweldige automatisering om vast te leggen!

Oceniono na 4 z 5

goede ervaring

fijn bedrijf om mee te werken

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt Gerwin, Het was ook met jullie fijn samenwerken!

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met deze bedrijfscompilatie!

Heel blij met deze bedrijfscompilatie!
Chapeau!

Odpowiedź od Dag en Dauw

Mooi om jullie vakmanschap van dichtbij vast te kunnen leggen, bedankt voor de mooie review en fijne samenwerking!

Zeer professionele samenwerking

Voor de leerlingen van het BIVAK heeft dit bedrijf een helder en professioneel bedrijfsfilmpje voor ons gemaakt. Hij dacht actief mee, gaf sterke adviezen over teksten, presentatie en wat wel of niet gefilmd moest worden. Onze directeur werd uitstekend begeleid en voelde zich meteen op zijn gemak.
Het resultaat is een duidelijk en aantrekkelijk filmpje dat leerlingen helpt om een goed beeld te krijgen van ons bedrijf en een mogelijke stageplek. Wij zijn erg tevreden en raden hem zeker aan.

Odpowiedź od Dag en Dauw

Dank je JKB, de samenwerking was zeker wederzijds heel goed. Mooi om jullie bedrijf voor het Bivak vast te leggen!

Dag en Dauw, aanrader!

Joost is een fijne man om zeken mee te doen, denkt goed mee, begrijpt wat je wilt, maar zeker ook wat je nodig hebt. Top beeldmateriaal dat naadloos aansluit bij ons merk.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Dag en Dauw

Dank je Anita! Natuurlijk is de fijne samenwerking volledig wederzijds!

Oceniono na 5 z 5

Vandaag een intake gehad met Joost en…

Vandaag een intake gehad met Joost en ik ben nu al enthousiast. Joost denkt echt mee en doet niet klakkeloos wat je vraagt. Ik train paarden met probleemgedrag en je kunt nooit helemaal timen wanneer een paard iets doet wat geschikt is voor de film en Joost had daar een hele passende oplossing voor.

2 lipca 2025

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt Frieda voor de mooie review, op naar een goede samenwerking!

Top samenwerking

Heldere communicatie, mooie beelden geschoten en een resultaat waar we heel blij mee zijn. Het was heel fijn om met Joost samen te werken voor onze promotievideo.

18 kwietnia 2025

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt voor de mooie review, was ook vanuit Dag&Dauw een top samenwerking!

Het was een top-ervaring

Het was een top-ervaring! We hadden het genoegen om samen te werken met Joost. Hij was zeer professioneel en wat misschien nog belangrijker is: heel enthousiast. Er was ook zeer heldere communicatie en hij antwoordde steeds heel snel.

Het was voor ons een heel soepel proces. De review-software was zeer aangenaam om mee te werken.

We zijn zeer tevreden met de videokwaliteit, montage, editing en sound design. Er was oog voor detail. Ik denk dat het eindresultaat voor zichzelf spreekt.

12 kwietnia 2024

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt voor de samenwerking en de erg uitdagende opdracht, heb hier met veel plezier aan kunnen werken! Succes met het inzetten van de video!

Zeer prettige samenwerking

Zeer prettige samenwerking, alles is vlot verlopen.
Joost Lammers is een zeer kundige man!

18 grudnia 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Deze prettige en vlotte samenwerking komt natuurlijk van beide partijen! Henri, Bedankt voor de review en intressante opdracht.

Fijne professionele samenwerking

Fijne professionele samenwerking met Joost, veel kennis en behulpzaam.

20 listopada 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt Maxime voor de mooie review en goede samenwerking komt natuurlijk van twee kanten!

Oceniono na 5 z 5

Al 11 jaar onze vaste media-partner.

Joost, Dag & Dauw, is al 11 jaar onze vaste partner op het gebied van promotionele videoproducties, bewerking ervan en advies erover.

Zijn frisse blik, vernieuwende technieken, proactieve werkwijze en kwalitatief hoogwaardige eindproducties tillen onze online identiteit naar een hoger niveau.

Hij weet precies in beeld te brengen hoe wij ons willen profileren en leiden zijn creatieve ideeën tot de mooie beelden waar wij naar op zoek zijn!

26 lipca 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt Mark, op naar ons 12de jaar van samenwerken!

Zeer fijn samenwerken

Samenwerking met Dag & Dauw tv is altijd heel prettig. Flexibel, snel, professioneel en goede kwaliteit.

26 lipca 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Dank je Jolanda, de prettige samenwerking is volledig wederzijds!

Fijne samenwerking!

Onlangs met Joost vele video's geschoten omtrent de open dag van Different Doors. De kwaliteit, flexibiliteit en snelheid waarmee Joost werkt is erg prettig.

Erik
Different Doors

18 lipca 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Hoi Erik, bedankt voor de mooie review! Was een erg goede samenwerking!

Prettige samenwerking!

We zijn zeer tevreden met de video en de fijne samenwerking!

Joost communiceert duidelijk, verwerkt feedback goed en maakt prachtige dronebeelden. De afwisseling tussen de reguliere beelden en drone-opnames voegt echt iets extra's toe. Kortom een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is!

10 lipca 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Dankjewel voor de fijne samenwerking en de mooie opdracht!

Oceniono na 5 z 5

Zonder twijfel werk ik samen met Dag en Dauw!

Al jaren een prettige samenwerking met Joost! Zonder twijfel mijn eerste keuze bij video/animatie. De communicatie verloopt soepel, hij weet wat ik wil/mijn opdrachtgevers willen, zorgt ervoor dat het eindresultaat altijd piekfijn is en boven alles is hij een enorm fijn persoon om mee samen te werken. Aanrader!

12 czerwca 2023

Odpowiedź od Dag en Dauw

Bedankt voor de complimenten, Fleur! Deze prettige samenwerking is wederzijds!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej