Däckvaruhuset Molway AB Recenzje 102

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Först ska man ange regnr men man får ändå välja storlek på däck trots std. Sen ska man fylla i personuppgifter och då brukar man inte behöva fylla i adress men det behövdes iaf så varför personnr? Tu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har köpt däck och fälgar hos Molway i säkert 20 år, senast i mars 2025. Bor utanför Malmö men kör alltid upp till Asmundtorp för toppservice. De är alltid behjälpliga med mina önskemål om att flytta d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Första gången jag hade kontakt med Däckvaruhuset Molway. Kontaktade dem per telefon och behövde råd inför köp av nya sommardäck till bilen. Fick all information jag behövde av en mycket kunnig och hjä... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż internetowa
  2. Wulkanizacja

Napisane przez firmę

Däck & fälgar online hos Däckvaruhuset ✓ Mer än 15 år på nätet ✓ Toppbetyg från nöjda kunder ✓ Alltid fri frakt

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 3 z 5

Vad gör reg & personnr för nytta?

Tumme upp för fraktfritt.

6 maja 2026

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Hej, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Bilens registreringsnummer används bl.a för att säkerställa att däcken har rätt hastighetsklass och belastningsindex, att du ändå måste välja den exakta däckdimensionen är för att registreringsnumret inte berättar hur stora fälgar du har på just din bil. Angående personnumret så plockas adressen i de flesta fall från personnumret men det händer ibland att det inte fungerar, personnumret används även för att göra en kreditupplysning i de fall ett köp görs på faktura eller delbetalning.

Oceniono na 5 z 5

Jag kan varmt rekommendera denna firma…

Jag kan varmt rekommendera denna firma fina färska däck när dom dök upp efter strul med postnord som vanligt kommer köpa mer däck därifrån i framtiden

17 marca 2026

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Tack för det fina omdömet trots strul med leveransen. Du är hjärtligt välkommen tillbaka.

Oceniono na 4 z 5

En mycket trevlig,😊tålmodig och…

En mycket trevlig,😊tålmodig och informativ första kontakt med Moolway,samt pris och leverans 🚚 som utlovats hölls.Men,det är naturligtvis inte bara ett bra pris som är viktigt, utan även toppkvalitet på däcken, är för mig väl så viktig.Tack Molway,jag kommer att fortsätta handla hos er./Christian🇸🇪

30 października 2025

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme

Postnord

Idag fick jag 2 utav 4 däck som jag köpt av däckvaruhuset fina däck inga problem med dom men var är dom andra 2 ja 1 däck kommer förmodligen på måndag? Och 1 däck är försenat av okänd anledning står det??? Utgår från att däckvaruhusets lagerpersonal plockar 4 däck när ordern är på 4 däck då kan man ju undra vad som händer på vägen sen???????? Så nu måste jag va hemma 2 gånger till för att ta emot dom men när ja det vet ingen????

4 marca 2026

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Hej, det händer tyvärr ibland att däcken kommer ifrån varandra under transporten och levereras vid olika tillfällen, vi vet att det inte är smidigt men det är tyvärr inget vi kan påverka. Jag kan också se att ett däck verkar vara försenat. Hör av dig till oss på kundtjänst om det inte löser sig inom kort så ska vi göra vårt bästa för att reda ut det så snabbt som möjligt.
Vi ber om ursäkt för det extra besväret.
Dra gärna iväg ett omdöme till Postnord också:-)
/Niklas
Däckvaruhuset

Superb service

Superb service. They even contacted me to make sure the wheels would fit for my car.

8 lutego 2026

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Thank´s a lot for your nice review

Onaturligt snabb leverans.

Det har alltid fungerat perfekt när jag handlat från Molway, snabb leverans rätt däck.

7 października 2025

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Tackar för det fina omdömet, vi är glada när det fungerar bra

Supernöjd med allt

Supernöjd med allt, från kundservice, leverans och däck samt pris!

15 czerwca 2025

Oceniono na 5 z 5

Jag fick jättebra hjälp med storlek på…

Jag fick jättebra hjälp med storlek på däcken när jag va osäker på vilka jag skulle ha.Snabb service och ett väldigt bra pris oxå.

19 listopada 2025

Högsta betyg

Finns inga, eller få, med högre kunskap i branschen om man är i behov av råd och kanske ligger på gränsen i alla dimensioner😊 Jag menar om man vill gå över standard men ändå något som fungerar för en speciell bil. Ovärderligt! Däck och fälgar kommer också att levereras väldigt väl emballerade, ingen risk för skador. Jag tror till och med att jag fick extra hjulbultar på köpet. Toppbetyg från mig! /Michael

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för det fina omdömet, vi är glada att du är nöjd

Valuta för pengarna

Smidig kontakt för frågor, enkelt beställa, bra pris, snabb leverans trots uppkommande julperiod och perfekt passform det blev check på allt denna gång

1 grudnia 2025

2 kwietnia 2025

Odpowiedź od Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för stjärnorna!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej