Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne samenwerking en korte lijnen Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
Holandia
Al ruime tijd werk ik in het onderwijs, en doe dit met alle plezier. Door Daan werd ik benaderd of ik open stond voor een volgende stap in mijn loopbaan. Hoewel ik hier in eerste instantie niet voor open stond heeft Marit mijn ogen geopend. Ook in andere functies kan ik wat betekenen voor anderen, en tevens plezier houden. Marit heeft mij namens Daan een helder en eerlijk verhaal voorgehouden. De persoonlijke touch die zij bieden is uitstekend.

Odpowiedź od Daan
Erg tevreden over DAAN! Nina is betrokken, professioneel en begrijpt goed wat past bij mijn ervaring binnen gemeenten en woningcorporaties. Een fijne samenwerking!

Odpowiedź od Daan
Door Daan, en vooral door Sander Uiterdijk, kon ik aan de slag als docent Frans. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd en persoonlijk. Sander en het team van Daan waren altijd vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Ze dachten goed mee, gaven duidelijke informatie en stonden altijd klaar om te helpen. Ik ben heel blij met hun steun en de kans die ik via hen heb gekregen. Dankzij Daan heb ik een fijne werkplek gevonden waar ik met plezier werk.
Bedankt Sander en het hele Daan-team voor jullie inzet en persoonlijke begeleiding!

Odpowiedź od Daan
Een school heeft focus op een compleet en goed onderwijsteam. We kunnen veel zelf maar soms de helpende hand van Daan nodig. We bespreken wat we als school dan nodig hebben en in gezamenlijkheid matchen we. Top!

Odpowiedź od Daan
Naast mijn studie voor docent wou ik graag er een paar dagen naast werken. Scholen gingen niet op mijn aanbod in doordat ik "te weinig ervaring had". Via Daan kreeg ik snel een aanbod en ben ik nu een paar maanden aan het werk als docent. Contact is erg vriendelijk en denken graag met mij mee. Kan trainingen volgen en een persoonlijke coach krijgen die mij meehelpt in de ontwikkeling als professional. Ik kan het zeker aanraden om via Daan te zoeken naar een werkplek.

Odpowiedź od Daan
Inmiddels ben ik een aantal weken werkzaam via Daan. Vanaf het eerste uur heb ik superfijn contact met Nina en Daan. Ze zijn heel toegankelijk, transparant en professioneel. Heerlijk om mee samen te werken en ik beveel ze van harte aan!

Odpowiedź od Daan
De communicatie met Sander was integer en ik voelde me ook gehoord.
Op een fijne en kalme manier zonder druk.Prettig om zo samen te kunnen werken.
Carina

Odpowiedź od Daan
Ik ben ontzettend blij dat ik met Daan heb mogen samenwerken. Ze stonden altijd voor me klaar en belden regelmatig om te vragen hoe het met me ging.

Odpowiedź od Daan
Wat een fijn bedrijf is dit! Al vanaf het eerste moment een supergoed contact en een fijne klik met Nina en haar collega's.
Ze komen hun afspraken altijd na en weten je vragen altijd te beantwoorden. Ik werk heel graag samen met dit bedrijf

Odpowiedź od Daan
Helder en enthousiast. Goede afspraken, goed contact!

Odpowiedź od Daan
Via Daan was Nina mijn contactpersoon. De communicatie met Nina heb ik altijd als fijn en vlot ervaren. Ook vond ik het fijn dat we betrokken waren in uitjes en dat ze vrijwel altijd meedachten in oplossingen.

Odpowiedź od Daan
Heb even voor Daan gewerkt een hele prima organisatie waar je de aandacht krijgt die zorgverleners verdienen en ook zo de medewerkers van Daan echt heel tof🥰🥰🥰

Odpowiedź od Daan
Geweldig bedrijf, goede contacten korte lijntjes, blij dat ik de overstap gemaakt heb.

Fijn bedrijf 1 vaste contactpersoon
Zodat je met vragen snel geholpen wordt.

Odpowiedź od Daan
De begeleiding was van begin(kennismakingsgesprek) tot eind(datum in dienst) volledig in samenspraak.
En tussendoor altijd bereikbaar voor advies en informatie.

Odpowiedź od Daan
Goede sfeer, hulp staat altijd voor je klaar, duidelijke communicatie

Odpowiedź od Daan
Professionele én vriendelijk bedrijf!
Het voelt vertrouwd, er is regelmatig contact met mijn contact persoon, wat fijn is. Bedankt!

Odpowiedź od Daan
Ik was al een tijdje op zoek naar een baan die goed paste bij mijn woonsituatie, maar dat bleek niet makkelijk. Als alleenstaande liep ik vaak tegen muren aan, want veel werkgevers wilden me vanwege mijn situatie niet in dienst nemen. Totdat ik bij Daan terechtkwam. Toen ik mijn verhaal vertelde, werd er echt geluisterd en dachten ze meteen mee aan een oplossing.
Ik werd geholpen door Myrthe, een superlieve, begripvolle en vrolijke vrouw met een hart van goud. Ze nam echt de tijd voor me, dacht mee en gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Dankzij haar heb ik nu een baan via Daan, en ik ben er ontzettend blij mee.
Wat mij het meest raakt, is hoe menselijk ze zijn. Geen nummer, geen standaard praatje, maar echt interesse in wie je bent en wat je nodig hebt. Ik heb inmiddels zelfs een vriendin aangeraden om hier ook te komen werken. Zo goed voelt het om bij Daan te zitten.
Kort gezegd: bij Daan luisteren ze, helpen ze, en staan ze naast je. Echt een aanrader om hier te werken!

Odpowiedź od Daan
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.