Wolf Camper A/S Recenzje

4,8

Flot hjemmeside, let at bestille, hurtig levering og så er varen (t-shirt) bare rigtig god kvalitet og rigtig dejlig og behagelig at have på. Køber gerne flere af slagsen.

Hurtig ekspedition og tøj i høj kvalitet. Jeg vil give min højeste anbefaling til jeres skjorter, især sommerskjorterne. De er perfekte når det er rigtig varmt og de tørrer på rekordtid efter vask. 10... Zobacz więcej

Mega sød god butik lod mig låne hans toilet i hver i hvert fald gå ind og køb hvis i skal bruge campingudstyr

Fra ordreafgivelse til at du modtager varen i pakkeshop, sker dette i samme uge. God betjening ved telefonisk henvendelse. Ærgerligt at der ikke findes en Wolf Camper butik på Sjælland. Netop bestil... Zobacz więcej

1. Sklep turystyczny

Wolf Camper er det danske varemærke i friluftsudstyr. Vi designer og udvikler selv vores produkter. Vores ide er at sælge topkvalitet til fornuftige priser.

Doskonała

1 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Super kvalitet

Det er godt, at handle hos Wolf Camper. Det er specielt varernes kvalitet, der gør det til en god oplevelse.

26 maja 2025

Retur fragt er for dyr

Jeg bestilte 2 par bukser i den størrelse jeg bruger i andre mærker, men disse var alt for store. Jeg overvejede at bytte dem til et nr mindre, men da jeg skulle betale 69 kr i returfragt, valgte jeg at få pengene tilbage, da 69 kr for at prøve et par bukser er alt for meget. Sæt nu nummeret mindre heller ikke passer.
Måske skulle jeg kun ha givet 2 stjerner

8 maja 2025

Det bestilte kom hurtig frem

Det bestilte kom hurtig frem. Da jeg måtte sende en ting retur blev pengene sat ind på min konto med det samme.
Kunne dog ønske at der var returlabel med, da det var lidt besværligt at skulle købe porto i app. Beløb for tilbagesendelse kunne fratrækkes beløbet der skulle betales tilbage.

1 maja 2025