Eerder had ik een negatieve review achtergelaten vanwege een bestelling die niet geleverd was. Later bleek dat gebruik was gemaakt van een verkeerde postcode; ik laat in het midden of ik dat zelf was... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb hier al meerdere keren besteld en de bestellingen zijn altijd netjes aangekomen. De kwaliteit van de producten is altijd top. Toen ik een keer een probleem had met een gelekte cartridge, werd e... Zobacz więcej
Gummies besteld van 6000mg per pak maar hij stuurt de goedkopere op van 35 euro en 3000mg. Telefonisch en met mail niet bereikbaar er wordt niet gereageerd. Duurt lang voordat pakketje binnen is.....e... Zobacz więcej
Bezorgjongen heeft het gewoon mee genomen😂😂 Niks binnen gekregen deze keer maar normaal wel altijd goed. Hoop dat hier iets aan gedaan kan worden zodat Ik mijn review kan veranderen. (7 dagen later... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering en een zeer goed…
Snelle levering en een zeer goed produkt
Groeten uit Almelo
Nieuwe bestelling gaat goed
Nieuwe bestelling gedaan en na een paar uur al track and trace code dus na 1x lang te moeten wachten (29 dagen) word er weer goed geleverd.
Topp
Grote twijfel ,Altijd een risico met vooraf te betalen , maar de dag nadat is heb betaald kreeg ik een track en trace code , het spijtige is dat ik alleen van hun track en trace heb gekregen en geen mail van de post , na 2 weken was het er zonder dat ik van iets wist dat het geleverd was , maar alles zat erbij , ik ben tevreden , zal zeker niet de laatste keer zijn
Fast Delivery
Fast Delivery, went through customs without problems. Stealth could still be better. Great quality product.
haal deze website neer!!!!
wat ging er mis? zo wat alles.
bestelling is betaald, maar nooit opgestuurd.
Heb mailtje gestuurd, 10x gebeld nooit een antwoord gehad. af een toe de mogelijkheid om een voicemail in te spreken waar toch niks mee gedaan word. 1x heeft de 'klantenservice' opgenomen en vertelde hij mij dat hij geen tijd had, vervolgens heeft hij mijn nummer geblokkeerd.
ik raad jullie allemaal aan om hier klacht in te dienen zodat deze scam kan stoppen.
Belgische : eccbelgie.be
Nederlandse : eccnederland.nl
waardeloos
de eerste twee keer heb ik besteld geen probleem, alles prima, snelle levering. de derde keer dat ze niet hadden wat ik had besteld, ook al was het beschikbaar op hun website. ze hebben me niet eens geïnformeerd en ze hebben gewoon besloten om iets anders te sturen. ik heb ze gezegd dat ik dat niet wil en toch negeerden ze me en stuurden ze wat ze wilden., geen bedrijf om te vertrouwen, geen klantenservice. Blijf weg
Je kunt met een gerust hart bij D8shop bestellen. Als je bestelling blijft staan betekent dit dat je via je bank betaling eerst je geld moet overmaken.
Aller eerst wil ik zeggen dat ik het mega tof vind dat ik gewoon via bankoverschrijving kan betalen bij jullie. Een vriendin van mij had een vape bij jullie gekocht, waar ik mega blij mee ben. Dit was de reden dat ik met een goed gevoel bij jullie durfte te bestellen. Ik heb inmiddels mijn Gummy Bears binnen. Niet normaal wat een snelle levering. Ik was al heel lang op zoek hiernaar. Tot ik zag dat jullie ze verkopen. Daarom zou ik graag mijn positieve ervaring met anderen willen delen. Dat het geheel veilig is en dat jullie goeie service verlenen. Jullie zijn ook serieus het eerste bedrijf wat in de mail uitleg geeft, dat als je in het weekend besteld het langer duurt. Dat mis ik wel eens bij andere sites. Ik ben een super tevreden klant en ga zeker vaker dingen bestellen. Mensen lopen gauw te zeuren en daarom deze positieve mail. Want als het goed is mag dit ook wel eens gezegd worden.
Order was intercepted by customs
My order was intercepted by customs, luckily they fully refunded my order about a month later so its all good. hopefully in the future they get better stealth packaging but thats on me for not knowing my countries laws lol
Top producten
Was eerst wat sceptisch maar toch.. bestelling ontvangen na weekje en half. Top product. Ze antwoorden wel niet op tickets, vandaar 4 ipv 5
Zeer tevreden over product
Na 1 week door verkeerd ordernummer optegeven, dan toch mijn bestelling ontvangen, top product, zeer tevreden
Product is great and arrived within 48…
Product is great and arrived within 48 hours. Was a little skeptical at first but will come back. Ordered a 510 cartridge. Flavour is good and so are the noids.
Top!
Was een beetje lastig betalen, maar gister besteld en betaald! Gisteravond track en trace gekregen en had het vanmiddag al in huis.
Nu ondertussen dik tevreden, ik ga hier zeker vaker bestellen !
Vorige week dinsdag wat besteld
Vorige week dinsdag wat besteld, betaald, maar tot op heden niets ontvangen, ze reageren niet via email en telefoon. Wil graag mijn geld terug als ik niets ontvang,hoe moeilijk kan het zijn om iemand te antwoorden. Waardeloos bedrijf.
Zeer tevreden over dit bedrijf
Zeer tevreden over dit bedrijf!
Ze zijn soms wat moeilijk te bereiken maar zodra je betaald hebt krijg je gewoon je spullen!
Ik heb vandaag iets besteld en we zullen zien of het morgen ( zaterdag ) komt maar verder is het echt altijd de volgende dag binnen!
Prima product aanbod en levering van die zelfde producten gaat ook altijd goed!
zeer betrouwbaar, veilig en snel!
Klantenservice niet beschikbaar
Wel leveren, geen klantenservice bij problemen.
Nooit problemen gehad, maar nu een product besteld wat nu buiten voorraad is, via mail en ingebouwd ticketsysteem is er geen reactie verkrijgbaar.
2x besteld en 2x product niet werkt naar behoren.
Zeer slechte "klantenservice", laten niks van zich horen ook al mail en bel je ze plat.
Heb 2 keer een product besteld wat het even goed deed en daarna was de cart defect, batterij ook naar de kl*ten. Alles uitgevoerd wat op de site staat als je cart het niet meer doet maar heeft allemaal niet geholpen. Vind de producten echt goed maar als ik telkens een derde van het product kan weggooien wordt het een duur grapje.
Perfect
Product ordered saturday, received Monday and it was everything I expected!
Great stuff, 100% recomended.
Ik heb mijn product ontvangen
Vanmiddag rond 5u heb ik een bestelling geplaatst op deze site, ben benieuwd of het ook echt morgen binnenkomt zoals er op de site staat. We zullen zien 🤷♂️
dagje later nu, tot mijn verbazing zojuist mijn track and trace ontvangen van DHL. mijn gevoel ging er een beetje vanuit dat ik werd opgelicht maar zo te zien niet het geval, ik laat weten wat ik van het product vond
Damn beetje laat maar het product was zeer zeker wat ik had verwacht.
Defect product geen reactie meer
Na defect product te hebben ontvangen nooit meer een reactie op mijn mail gekregen en geld kwijt, oplichters!
Ik had wat bij hun besteld maar ik…
Ik had wat bij hun besteld maar ik verwacht het ook dat het meteen zou werken maar helaas heb ze gebeld gemaild tot vergeefs helaas
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.