Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og ærlig vejledning hele veje igennem! 5/5 🤩✨ Vi kan varmt anbefale at handle her!... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt køb af drømme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede længe efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk hente-bringe service løste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en køreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjælpsom betjening hele vejen rundt -... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstå at lytte til kundens behov og ønsker, respektere et begrænset budget og servicere ekstra ved både køb... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.
Dane kontaktowe
Søndergade 36, 8600, Silkeborg, Dania
- info@cykelfavoritten.dk
- cykelfavoritten.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Skøn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i…
Skøn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i Odense, meget kompetente medarbejdere og super venlige, der var åbenbart en fejl på den ene fra fabrikken og det blev lavet med det samme og med lovning på, at hvis det ikke kunne laves fik vi bare en ny.

Fantastisk service i Cykelfavoritten i Ry
Fantastisk modtagelse i butikken. Nøj hvor er det længe siden jeg har fået så god kundeservice👍🤗
Super bytteservice, hjælp og vejledning. Fik alle reflekser, lygter mm med hjem, så vores søns cykel kunne blive klar til cykeltjek i skolen.
Og det bedste var beskeden fra sælgeren lige inden jeg skulle gå. “Hvis noget driller dig, så kommer du blot her ned med cyklen, så fixer vi det. Det er sku God kundeservice👍👏
Tak til Cykelfavoritten i Ry🤗 Ved godt hvor vi går hen, næste gang vi får brug for hjælp til cyklerne her i familien.
De bedste hilsner
Lone

Meget behagelig og serviceminded
Jeg er super godt tilfreds med Cykelfavoritten i Silkeborg. Jeg bruger dem til at fixe mine cykler, og det har de gjort upåklageligt hver gang. Jeg fik sidste gang hentet min cykel på adressen og kunne få den leveret igen gratis. Det er god service!

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Nu har jeg endelig fået min cykel…
Nu har jeg endelig fået min cykel tilbage :-)

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Bedste service i landet !
Bedste service i landet !
Super service cykel afleveret kl 09.00 var lavet og klar kl 16.00 samme dag. Super venlige ansatte og yderst imødekommende ! Jeg har fundet min favorit cykel mekanikker ved Cykelfavoritten i Ry!

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Virkelig hjælpsomme og professionelle.
Virkelig hjælpsomme og professionelle.
Skulle bruge et lille værktøj som kun de havde. De var virkelig hjælpsomme med at fortælle hvad jeg havde brug for og hvordan jeg kommer videre.

Har lige købt elcykler
Har lige købt elcykler. Oplever en utrolig god service. Umiddelbart billige eftersyn (6 stk.).

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Virkelig venlige og kompetente og de…
Virkelig venlige og kompetente og de vil virkelig gerne løse kundens problemer top!

Var i Odense
Var i Odense, hvor jeg mødte et fantastisk vellidt og sødt personale der vejledte mig til min nye Gazelle cykel. 5 stjerner herfra👍👍👍👍👍😊

Tubeless mtb
Fik lavet tubeless til min mtb, den stod klar dagen efter. Super service i Odense💪🏼

Butikken i Odense er…
Butikken i Odense er anbefalelsesværdig. Fik vanvittig god service til opgradering af min landevej cykel af Frederik.Kæmpe god service og top professionel.

Rigtig rigtig god service
Rigtig rigtig god service, af b.l.a. Frederik. Elsker den butik

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Købte en ny cykel i Odense afdelingen
Har lige købt en rigtig lækker "Gravel Bike" i Odense afdelingen. Stort udvalg, fantastisk betjening og meget høj viden i forhold til at finde den rigtige cykel til mig......... Jeg kommer helt sikkert igen :-)

Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig og god betjening fra drengene hos Cykelfavoritten i Odense

Super service.
Super service.
Kom med et hjul der skulle rettes op på fruens ladcykel, og så fik min egen lige en vask mens jeg venter 🤘👍

Herlig oplevelse
fik lavet både eftersyn, skiftet tandhjul, kæde og den store rensning.
Der var suveræn kommunikation og de lavede tingene hurtigt og effektivt

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Den største og varmeste anbefalinger…
Den største og varmeste anbefalinger til drengene i Odense..
Service i top klasse ⭐⭐⭐⭐⭐
Rådgivning i top klasse ⭐⭐⭐⭐⭐
Ja bare alt i top klasse 🚲⭐

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Har købt en cykel i lørdags
Har købt en cykel i lørdags. Pengene er friskt trukket med det samme. Der blev lovet vi kunne hente den mandag når vi fik en sms. Vi har pt intet hørt. Kæmpe dårlig service. O stjerner herfra.
Opgave nummer 9623.
Det vil klæde butikken med en opdatering på købet.

Odpowiedź od Cykelfavoritten
Jeg var i tvivl om hvilken cykelhjelm…
Jeg var i tvivl om hvilken cykelhjelm jeg skulle vælge. Jeg fik en helt fantastisk og grundig gennemgang af hvad forskellen var, og hvad den sikreste hjelm ville være. Super service af en MEGET kompetent medarbejder.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.