EEN WEB VAN LEUGENS HET WERK VAN DE DUIVEL?
Ik ben slachtoffer geworden van CYCLY EV MOBILITY, QUINTIN DEN DIKKEN, een Christen aangesloten bij Winner Harvest Worship Center, Amsterdam. Ook ik heb een overdekte invaliden voertuig bij heb gekocht. Ik herken mij in het verhaal van A. Alberto en anderen en wil daarom graag in contact komen met deze mevrouw en andere gedupeerden van deze QUINTIN DEN DIKKEN, omdat dit moet stoppen! Ik vraag mij af hoe dit mogelijk te maken omdat privé emailadressen niet via dit platform bekend gemaakt mogen worden. Wellicht via facebook waarop ik een oproep heb staan of neemt u of uw advocaat contact op met mijn advocaat. Mevr. A. Alberto, QUINTIN DEN DIKKEN heeft op zijn persoonlijke pagina, uw Swapa Zip te koop aangeboden. Collectief maakt de zaak sterker. Schaamteloos en zonder een drupje GEWETEN doet deze CHRISTEN ook oude minder valide mensen een boel leed aan. Ik weet niet of het ligt aan zijn probleemjeugd, de uitwerking is van zijn drugsverslaving of dat de duivel zijn leven heeft vernietigt(volgens zijn evangelie), maar leugen na leugen, na leugen. De politie is op de hoogte(verduistering) en de advocaat is bezig met deze zaak.

Odpowiedź od Cycleevmobility