Nie poleca - kąbinatorzy
Zgodziłam się na współpracę Bo Pani Martyna wydała się mimo swojego wieku bardzo rzeczowa. Na początku obiecywała, że znajdzie mi lokatora 2-3 tygodnie minęły 3 miesiące nadal nie miałam lokatora a Pani Martyna odpisywała zdawkowo, lub wcale nie odpisywała. Przyparta do muru zaczęła szukać lokatora. W ciagu 3 miesięcy mieszkanie odwiedziło może 4 klientów. Generowało to koszty, Zarządała zniżki czynszu i darmowego Parkingu na co się zgodziłam. Gdy znalazł się kupiec dowiedziałam się że zamiast 30% obniżki lokator na pierwszy miesiąc otrzymuje 70%. Dodatkowo umowa z Level investment zostaje automatycznie przedłużona po 3 miesiącach jeśli nie wyślemy listem wypowiedzenia (tylko listem polecony za powiaerdzeniem odbioru - nie ma innej opcji). Firma nie ma nawet swojej siedziby na google co jest bardzo podejrzane. Agentka nie poprosiła mnie o akt własności mojego mieszkania. Była bardzo roszczeniowa. Po podpisaniu umowy u notariusza z najemcą, najemca nie otrzymał żadnego pokwitowania ani dokumentu wskazującego na przekazanie płatności. Ja nadal nie wiem komu przekazała płatność dla mnie i jaka sumę bo otrzymałam tylko depozyt. Mój najemca twierdzi, że podczas wizyty w toalecie Pani Martyna zabrała dokumenty z jednej z foli. To wszystko wyglada na dużą manipulacje i przekręt. Agentka jak proszę o wyrównanie płatności i dokumenty potwierdzające nie obiera i nie odpisuje.
Prosiłam również o poprawienie błędów w umowie - powiedziała ze zrobi to ręcznie i nie zrobiła tego. Czuje się oszukana do tego nie otrzymałam numeru do kierownictwa.

Odpowiedź od CX HEROES