CVT Keukens & Interieur Recenzje 652

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs BIJ CVT geweest voor informatie. Wij zochten voor onze bestaande keuken een oplossing voor de achterwand. Wendy gaf ons goed advies wat er allemaal kon. Zij dacht goed met ons mee. De sf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn zaterdag 7 maart geslaagd voor een keuken bij CVT. Geholpen door Nick die ons deskundig hielp met tekening, plan en alle apparatuur. Daaromheen een team wat goed op elkaar is ingespeeld en elk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

vandaag een keuken aangekocht en super fijn en goed advies gekregen van Wendy. denkt goed mee en neemt rustig de tijd, geen opdringerige acties zoals we ervaren hadden bij andere leveransiers. op... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O CVT Keukens & Interieur

Napisane przez firmę

CVT Keukens & Interieur, 80 jaar ervaring

Bij CVT hebben wij écht kennis van alles wat met keukens te maken heeft. Van trends en merken tot materialen en apparatuur. Deze kennis hebben wij al ruim 80 jaar bewezen, en daarmee zijn wij een autoriteit in de regio Tilburg. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies voor uw nieuwe keuken. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod aan hoogwaardige designmeubels en zijn wij er trots op dat wij nu complete interieurinrichtingen kunnen aanbieden.

SieMatic, CVT Huiscollectie en CVT NEO

Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de laatste keukentrends en vertalen deze trends naar de mooiste keukenstijlen. Daarnaast vindt u in onze winkel zowel het toonaangevende merk SieMatic als een ruim aanbod van onze eigen merken: CVT Huiscollectie en CVT NEO.

Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink

Voor de inrichting van uw interieur bieden wij een selectie designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Design on Stock, Linteloo, Jori, Eyye en Harvink.

Stap eens binnen in onze grote showroom in Tilburg en laat je inspireren.

CVT, verstand van keukens

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

goed advies

goed advies, je wordt direct geholpen, eerlijk advies ,vriendelijk personeel, ervaren verkopers

29 września 2020

Beste mevrouw Van Den Broek,

Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

De keukenmonteurs waren vakbekwaam

De keukenmonteurs waren vakbekwaam, meedenkend en communicatief. Sociaal vaardig. Het was gewoon gezellig

28 września 2020

Beste meneer Van Der Poel,

Wat heerlijk dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken! Wij wensen nu heel veel kook plezier toe.

Perfecte service

Perfecte service. Op tijd gebeld wanneer ze er zouden zijn. Heel vriendelijke mannen. Top!

21 września 2020

Beste meneer/mevrouw Neeteson,

Zoals u van CVT Keukens kan en mag verwachten! Super om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.

Nooit meer CVT

Verkoop prachtig en niets is te gek. Erg goed geholpen en meegedacht. Ik kreeg zelfs korting als ik een goede review achter zou laten. Korting was prima uiteraard maar de review plaats ik pas zodra ik het bedrijf totaal heb ervaren. Je bent tenslotte pas tevreden als alle punten netjes zijn opgelost en goed bent geholpen.

Zodra je akkoord geeft voor het leveren en de inmeet afspraak hebt gehad wordt de service met de dag slechter.

Tijdens plaatsing (24-06) heeft de monteur al aangegeven dat de scharnieren die bij de naar boven opengaande kast deuren te zwak zijn i.c.m. push to open.

Hij heeft het toch geprobeerd met de scharnieren die er bij zaten maar deze waren te zwak.
In hun team app heeft hij dit ook kenbaar gemaakt met foto's. Met de gedachten gang misschien een collega met een idee om het toch werkend te maken. Uiteindelijk heeft dit niet gewerkt en is dit genoteerd op de werkbon dat dit na geleverd moet worden.

op 03-07 melding gemaakt van een vreemde krassen wat in het blad lijkt te zitten. Dit hadden wij niet eerder gezien. Wij waren nog aan het verven op de begane grond en hebben al die tijd niet gekookt en de keuken was logischer wijs goed afgedekt.

Na een aantal weken (bouwvak) "Datum onbekend" gebeld door het bedrijf dat ons blad geleverd zou hebben. Ze willen langs komen om te onderzoeken. Blijkbaar had CVT bij hun gemeld dat het om het blad ging bij onze barretje. Wij hebben een granieten werkblad grijze kleur. Barretje heeft een hout kleur en is van kunststof. Dus opnieuw weer contact gezocht met CVT...
Als je overigens toch besluit om bij CVT iets te bestellen hou er rekening mee met lange wachttijden aan de telefoon!

24-08 De monteur komt vandaag langs voor de scharnieren en eindelijk kunnen de kastjes van keuken open en dicht. Ter vergeefs de monteur heeft dezelfde scharnieren bij die er al in zaten... Deze moeten besteld worden. Verwachting is na veel aandringen dat dit op 16-10 gaat gebeuren. CVT wilde liever de afspraak pas maken nadat de scharnieren binnen was.

18 września 2020

Beste meneer/mevrouw Sonny,

Wat vervelend om te vernemen. Uw bericht heb ik doorgezet naar de klantenservice afdeling. Zij gaan contact op nemen met u.

Leandra den Besten - CVT Keukens

Oceniono na 5 z 5

Ik en mijn partner zijn heel fijn…

Ik en mijn partner zijn heel fijn geholpen bij CVT keukens. Wij raden het mensen echt aan.

17 września 2020

Beste mevrouw Van Wetten,

Dank u wel voor deze positieve beoordeling met uw mooie complimenten, daar zijn we heel blij mee!

Deskundig advies

Deskundig advies, wordt goed meegedacht, weten waar ze het over hebben.

11 września 2020

Beste mevrouw Van Gerwen - Maas,

Tevredenheid over het advies, dat horen we graag! Dank u wel hiervoor.

Tevreden klant!

We zijn tevreden over de samenstelling tot levering van de keuken door CVT. Afspraken zijn helder en duidelijk schriftelijk bevestigd. Levering is soepel verlopen, waarbij de bezorgers samen met ons de levering checken. De plaatsing van de keuken deden we in eigen beheer.

20 sierpnia 2020

Beste Kesie,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze showroom en over de levering. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Mooie degelijke keuken

Mooie degelijke keuken. Goede verkoper. Prima montage. Jammer van de achterblijvende 'rotzooi'. Doet afbreuk! Communicatie - na de verkoop - is aandachtspunt!

16 sierpnia 2020

Beste Arno en Corine,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het is voor onze monteurs helaas niet mogelijk het afval mee te nemen daar ze niet in een gezamenlijk magazijn komen maar vanuit huis vertrekken naar een klant om een keuken te gaan plaatsen. Wel dienen ze uiteraard alles netjes en het afval gescheiden achter te laten bij u. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Ze zijn zeer klantvriendelijk

Ze zijn zeer klantvriendelijk, luisteren naar je wensen en eventuele aanpassingen is geen probleem.

5 sierpnia 2020

Beste meneer/mevrouw Meijs,

Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Prima geholpen

Prima geholpen. Goede uitleg van keukenverkoper.

3 sierpnia 2020

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor het delen van uw ervaring, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Storing aan de vaatwasser

Storing aan de vaatwasser, dus lekkage . CVT gebeld en direct een monteur. Henri, de monteur, was zeer behulpzaam en heeft de storing snel opgelost. Hartelijk dank hiervoor.

28 lipca 2020

Beste heer / mevrouw Agterberg,

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bant.

Oceniono na 4 z 5

Voldoende in de berichtgeving door…

Voldoende in de berichtgeving door gegeven.

28 lipca 2020

Beste heer / mevrouw Mathijsse,

Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Oceniono na 5 z 5

Toe aan een nieuwe keuken ?

Toe aan een nieuwe keuken ?
Voor mij stond bij voorbaat al één ding vast.
Door kennissen op gewezen,
Je MOET bij CVT wezen.
Wat een mooi bedrijf,
En alles voor een prachtige prijs.
Wat te denken van de levering en monteur?
Alles is super goed geregeld en zonder gezeur.
Een super vriendelijke en een gemoedelijke sfeer in de showroom,
Niets opgedrongen, maar met de mentaliteit "wat kan ik voor u doen"?
Een ruime keuze voor elk budget en formaat,
CVT is een bedrijf dat er voor gaat.
Levering en montage krijgen van mij een vette 10+++
Voor ons dus nooit geen andere keuze meer dus.

20 lipca 2020

Beste meneer, mevrouw,

Wat een leuke positieve review! Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Dank u wel voor het delen van uw ervaringen en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Wij werden prima geholpen

Wij werden prima geholpen! Omdat we na het inmeten nog een andere indeling wilde, werd er zonder problemen een tweede keer ingemeten.

13 lipca 2020

Beste heer / mevrouw Smolders,

Dank u wel voor de mooie 5 sterren beoordeling die u heeft geplaatst. Wij waarderen dit enorm.

Oceniono na 4 z 5

Goed advies en er wordt meegedacht.

We zijn goed geholpen door Lars. Er werd meegedacht en gekeken wat de mogelijkheden voor ons waren. Jammer dat de door ons gekozen keuken (siematic slx) (nog) niet in de showroom staat. Daarnaast verwacht je met de huidige techniek dat er een 3D tekening kan worden gemaakt en niet een simpele tekening. Verder Tevreden en direct een goede prijs gekregen zodat we snel akkoord waren.

7 lipca 2020

Beste Rob,

Dank u wel voor het plaatsen van de beoordeling en geven van feedback. Wij stellen dit zeker op prijs. Wel fijn om te horen dat u uiteindelijk tevreden bent over uw aankoop.

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede service vanaf interesse tot…

Zeer goede service vanaf interesse tot oplevering

6 lipca 2020

Beste meneer Akkermans,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Topzaak

Na 26 jaar onze tweede keuken bij CVT
Dat zegt genoeg.

4 lipca 2020

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in CVT Keukens! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

Goede service en advies vanuit CVT bij…

Goede service en advies vanuit CVT bij de aankoop van onze eerste keuken.
Aflevering en montage zeker naar wens verlopen, vakbekwame en vriendelijke mensen.

3 lipca 2020

Beste Robbert,

Hartelijk dank voor het delen van u ervaring in deze mooie 5 sterren beoordeling.

Oceniono na 5 z 5

Goede en professioneel bedrijf zij…

Goede en professioneel bedrijf zij weten hun vak

2 lipca 2020

Beste Hasan,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

zeer onvriendelijk balie medewerkster

zeer onvriendelijke balie medewerkster bij filiaal Breda, oudere garde plezier in het werk lijkt verdwenen. Kan amper goedemiddag af. Toen we vroegen of iemand ons kon helpen werden we zeer kortaf beantwoord dat gaat niet mijn collega is aan het bellen (wat overigens klonk als een niet professioneel gesprek) geen kop thee aangeboden niets. Toen we zeiden dan kijken we wel even verder werden we beantwoord met wat een onzin. Hier gaan we onze keuken duidelijk NIET kopen.

25 czerwca 2020

Beste meneer, mevrouw,

Heel erg jammer dat u deze ervaring heeft in onze winkel, dat is zeker niet onze bedoeling. Graag nemen we dit op met ons filiaal en willen u vragen om ons hiervoor te berichten in het privébericht via Trustpilot dat we u nog toesturen. Alvast bedankt hiervoor.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej