Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Zobacz więcej
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg har blitt klippet på Oasen flere ganger. Like missfornøyd hver gang og ikke snakker de norsk engang. Derfor prøvde jeg Laksevåg. Forrige gang gikk det sånn noenlunde, men denne gangen fikk jeg først ikke klippet meg fordi dataen var nede. På det neste forsøket neste dag ble jeg avkrevd kr. 100,- mer enn det jeg skulle betale dagen før da jeg ikke ble betjent. Er det slik man skal behandle kunder da? Adios Cutters.

Odpowiedź od Cutters
Thomas på Cutters Åsane er min favoritt frisør. Alltid hyggelig og fin å prate med. Anbefales på det sterkeste👌🏻

Odpowiedź od Cutters
Kjapt og enkelt. Fint klippet og hyggelige folk som klipper:)

Odpowiedź od Cutters
En god løsning for en rask klipp - Min opplevelse er at det oftest tar mellom 12-15 min med mitt normale og korte hår. App fungerer bra, og har ofte lite ventetid.
Når det er sagt, så er det ikke verdt det i helgene (fre-søn) når prisene jekkes opp til 499 for en klipp som er helt ok - Det varierer stort hvor gode klippene blir, og derfor ville nok mer konsistens + fastpris på 399 fått meg tilbake oftere.
Alt i alt helt kurant og et godt konsept med app, men betaler nok heller 700-800 for en dyrere frisør hvor man vet hva man får.

Odpowiedź od Cutters
Kort ventetid / rent og pent og ikke minst en kjempehyggelig frisør med godt humør, selv sent på ettermiddagen.

Odpowiedź od Cutters
Dette er et helt genialt konsept. Jeg sjekker appen på vei til senteret. Har aldri hatt mer enn litt over 1 t. ventetid. Rekker å handle det jeg trenger før klippen. Det er lett å prate med de som klipper en.

Odpowiedź od Cutters
Er alltid fornøyd når eg går ut derfra får alltid den klippet eg ønsker takk

Odpowiedź od Cutters
Godt fornøyd. Prisen er steget en del siden sist, men det er fremdeles kjapt å enkelt med med bestilling og få tjafset av busta.

Odpowiedź od Cutters
Var innom og spurte om en drop inn kl. 20:10 i kveld. Salongen stenger kl. 21:00 så det burde være lov å spørre om om det var ledig.. Det var null kunder. Ble møtt på en avvisende måte og ble latterliggjort med at det snart var stengetid. Fant ut at jeg skulle se om det dukket opp flere kunder, men det lot vente på seg. Det dukket omsider opp èn, som sikkert hadde bestilt time. Han slapp til kl. 20:30. MEN det hadde vært tid til to hårklipp av mitt kaliber dersom frisøren hadde ønsket litt mer omsetning. Sikkert dyr husleie i Bergen Storsenter, så hva er businessmodellen?

Odpowiedź od Cutters
Igjen en Cutters frisør på Sandvika Storsenter, som var hyggelig, flink og rask.

Odpowiedź od Cutters
Ville jo ha PREDRAG denne gangen også, og en helt ny frisyre. Han fikset det helt perfekt !! Kjempefornøyd denne gangen også !!! 😊😊😊

Odpowiedź od Cutters
Kjapp og dyktige frisører, som vet hvordan jeg vil bli klippet ☺️

Odpowiedź od Cutters
Kjempefornøyd med klippen på Cutters på Værstetorvet, frisøren var nøyaktig og flink, og det ble akkurat som sønnen min ønsket. Kommer til komme tilbake hit senere!

Odpowiedź od Cutters
Fast frisør som kjenner til hva du ønsker og gir anbefalinger.

Odpowiedź od Cutters
Veldig hyggelig stylist. Kjempefornøyd med hårklippet. Fikk masse info og gode råd.

Odpowiedź od Cutters
Utrolig hyggelig Barber fra Portugal som skal ha mye skryt! Snakk om vennlig fremtoning! Meget fornøyd med hele opplevelsen.

Odpowiedź od Cutters
Veldig fornøyd med at Cutters på Lagunen nå har Barbers! Klippen ble akkurat slik jeg ønsket meg. Tidligere har resultatet vært litt tilfeldig, men denne gangen ble det helt perfekt. Supert!

Odpowiedź od Cutters
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.