Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Kjekt med droppinn frisør. Tungvint med app nedlastning og tilhørende installasjon. Dårlig norsktalende frisør som snakket så lavt at jeg ikke forstod noe. Siden jeg har dårlig hørsel. Lyttet ikke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg er alltid fornøyd etter et besøk hos Cutters! Uansett salong eller frisør så blir det bra. De har flinke og effektive frisører. Betal, klipp og POW ferdig! Easy peasy!

4,3

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fin og effektiv klipp

Cutters har historikk på hvordan jeg ønsker å bli klippet og forholder seg til det. Rask og fantastisk gjennomføring. Alltid meget godt fornøyd etter hver klipp. Brukt Cutters i 2-3 år. Aldri samme frisør, men gjør ingenting da jeg får d jeg ber om hver gang. Topp opplegg for mine behov.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! 😁

Oceniono na 5 z 5

Cutters Lagunen kan anbefales.

Meget god app. Antatt ventetid stemmer. Veldig god dialog med frisøren. Frisøren følger med på digitale opplysninger fra tidligere klipp, slik at resultatet blir slik kunden forventer ddet

28 stycznia 2026

Så godt å høre Oddvar! 😊 Takk for din anmeldelse! 😊

Kyndig og effektivt

Kyndig og effektivt, som vanlig. Denne gangen var det ingen kø, og damen som klippet meg var vennlig og dyktig, med gode råd. En rabatt-kode gjorde det hele dessuten ekstra prisgunstig.

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Tusen takk for din anmeldelse, det var hyggelig! 😁

Oceniono na 5 z 5

Veldig hyggelig frisør som skapte en…

Veldig hyggelig frisør som skapte en rolig og behagelig atmosfære. Følte meg godt ivaretatt, og resultatet ble akkurat som ønsket. Anbefales!
RR

22 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Så hyggelig å lese Rolf, det var bra!🤩 Takk for din anmeldelse!

Dyktige frisører

Har nå brukt cutters i 5 år, går måndelig for å klippe. Alltid søte og blide frisører.
Man blir godt ivaretatt.

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Så bra Merete, tusen takk for din anmeldelse!🤩

Dyktig frisør

Veldig flink og hjelpsom frisør Fikk også en god pris.

20 stycznia 2026

Så godt å høre, Karin. Takk for din anmeldelse!😁

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Frisøren (som har klippet meg flere ganger før) er veldig dyktig.

19 stycznia 2026

Så bra, Leiv Egil. Takk for din anmeldelse!😁

Cutters Grorud

Var på cutters på Grorud den 19.01.26. Ble møtt av ei hyggelig frisør dame som gjorde akkurat som jeg ville😊 prisen er helt innafor med tanke på kompetanse,effektivitet og resultat 👍

19 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Så godt å høre, det var bra! 😁 Tusentakk for din anmeldelse!

Cutters Byporten

Cutters Byporten
Kort ventetid. Hyggelige og dyktige frisører. Rimeligere enn de fleste.

18 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Så hyggelig, tusen takk for din anmeldelse! 😁

Kjempesalong.

Kjempesalong.
Jeg er kjempefornøyd med å få klippet meg hos CUTTERS. Alle frisørene jeg har fått frisørtjeneste er jeg kjempefornøyd med. Alltid hyggelige frisører 👍😄

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Cutters

Så hyggelig, Nils! 😊 Tusen takk for din anmeldelse!

Dyktige frisører, rimelig pris

Jeg er veldig fornøyd og har kun brukt Cutters siden de etablerte salonger i Oslo. De fleste frisører i byen er veldig overpriset.
Én eneste gang har jeg vært misfornøyd og sendt epost. Rask og vennlig tilbakemelding, pengene tilbake, pluss ny, gratis klipp innen et år.

15 stycznia 2026

Så godt å høre Anne-Lise! 😊 Tusen takk for din anmeldelse! 😁

Oceniono na 5 z 5

Veldig fornøyd med Cutters på…

Veldig fornøyd med Cutters på Gulskogen. De er flinke til å se deg som kunde. Føler meg alltid velkommen.

15 stycznia 2026

Så hyggelig Susanne, det var godt å høre! Tusen takk for din anmeldelse! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej