Custompokecard Recenzje 37

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ik heb eerder een normale custom Pokémon kaart besteld bij Custompokecard. Het cadeau was zo goed bevallen dat ik dit keer één op plexiglas materiaal heb besteld. De kaart is wederom zeer go... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Prima product en snelle service!!

Helemaal prima was het product en snel ontvangen ,kreeg ook netjes een mailtje dat ik me adres gegevens vergeten was door te geven toen ik dat gedaan had kreeg ik mijn customcard binnen een dag toegestuurd goed energie en top prijs product verhouding zeer tevreden

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Custompokecard

Leuk om te horen dat je blij bent met je kaart. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review!

Oceniono na 4 z 5

Zeer mooi product op plexiglas

De kaart is wederom zeer goed bedrukt op een kwalitatief materiaal. Hier wordt zelfs een houten standaard bij geleverd om het helemaal af te maken.
Tevens wordt het zeer snel geleverd.

Het enige wat hieraan nog ontbreekt bij de ''Trainer card'' is de optie om een extra zin toe te voegen net als bij een echte Pokémon kaart.

Er was geen mogelijkheid om een extra zin toe voegen. Indien gewenst moest je deze dan via een ander programma handmatig een zin toevoegen, alvorens je een foto upload.

Desalniettemin is het toch een mooi product geworden en is de ontvanger zeer blij met het cadeau.
Er bestaat een grote mogelijkheid dat ik hier zeker nog een keer terug zal komen. Ik kijk er enorm naar uit wat ze nog meer voor moois gaan toevoegen op de webshop!

3 marca 2026

Odpowiedź od Custompokecard

Hi Sunny, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring en we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met het eindproduct. Je feedback nemen we serieus en we gaan kijken of we hier oplossingen voor kunnen bieden!

Kwaliteit

Snel geholpen, kwaliteit en vriendelijk

9 marca 2026

Odpowiedź od Custompokecard

Hi Oebi, we hebben al even contact gehad maar ook via deze kant bedankt voor de review!

Oceniono na 3 z 5

Leuk creatief maar beetje slordig

Heel fijn dat het bedrijf snel terugkoppelde over de eigen toegevoegde krachten. Echter kregen wij later in de week de verkeerde kaart opgestuurd en werden wij niet op de hoogte gesteld van de status van onze kaart en wanneer wij die zouden kunnen verwachten.

24 lutego 2026

Odpowiedź od Custompokecard

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het was inderdaad jammer dat er een omwisseling heeft plaatsgevonden en we over de nieuwe zending te weinig informatie hebben gedeeld. We hopen vooralsnog dat je blij bent met het eindresultaat!

Zeer tevreden!

Heb besloten een bestelling te plaatsen voor een verjaardagscadeau. Bij het ontwerpen van het product bleek er een spellingsfout te zijn, heb dit laten weten door een opmerking achter te laten en kreeg heel snel antwoord dat dit aangepast zou worden. Toen ik het product had ontvangen, was er geen spellingsfout, maar het persoonlijk bericht ontbrak. Vervolgens een mail gestuurd en kreeg weer vlot een antwoord terug waarin stond dat ze een nieuwe kaart zouden opsturen zonder extra kosten. Was heel tevreden met het eindresultaat en hoe alles zo snel mogelijk werd opgelost. Ook fijn dat de levering super snel was! Zeer tevreden met mijn aankoop!

10 grudnia 2025
Opinia niezależna

Super!

Super leuk product met genoeg verschillende opties.
Mensen zijn erg behulpzaam en vriendelijke.

28 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej