God kommunikation med Jesper i starten. Fik leveret fodboldtøj hurtigt som lovet. Det kom fra Parkistan - shorts passede næsten ingen og tryk på brystkasse stod med forkert navn. Reklamerede o... Zobacz więcej
Jeg har desværre læst alle de dårlige kommentarer efter, jeg har bestilt trøjer ved Jesper. Men den samtale via e-mail, jeg har haft med Jesper har fungeret perfekt. Jeg har netop fået mine trøjer... Zobacz więcej
Fuldstændig tragisk butik. ALDRIG køb herfra!!!! Jeg bestilte 5 fodboldsæt for over 8 måneder siden. Dvs. sokker, shorts og trøjer. Jeg bestilte med express levering på 14 dage. Efter 1,5 måne... Zobacz więcej
Jeg bestilte mit produkt i midten af maj. Da jeg ikke havde modtaget varen efter en måned, fik jeg kontakt til Jesper via sms - telefonen bliver ikke taget, når man ringer til kundeservice!! Han b... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Blev grundlagt i Ikast, Danmark, 2019. Virksomheden designer, producerer og distribuerer teamwear og sportstøj til mænd, kvinder og børn. Diadora, H2O, Customized-sports er nogle af Brands, vi har designet og produceret produkter for af høj kvalitet. En anden mulighed, at Customized Sports tilbyder, er produktion af private labels, hvor vi tilbyder fuld service, fra designforslag til slutprodukt. På samme måde skaber og leverer vi salgsfremmende artikler til forskellige arrangementer. Vores mål er at producere produkter af høj kvalitet med moderne design og nyeste teknologi.
Saturnvej 5, 7430, Ikast, Dania
- 2022 1618
- salg@customized-sports.dk
- customized-sports.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Tøj produceret i Parkistan- ringe kvalitet
God kommunikation med Jesper i starten.
Fik leveret fodboldtøj hurtigt som lovet.
Reklamerede og derfra blev tonen virkelig ubehagelig.
Så først senere at anmeldelserne på trustpilot er meget lav. Vil ikke anbefale at købe ting hos costumized sport medmindre man ønsker dårligt produceret varer af virkelig dårlig kvalitet produceret i Parkistan
Fin kommunikation og fine produkter
Men den samtale via e-mail, jeg har haft med Jesper har fungeret perfekt.
Jeg har netop fået mine trøjer herfra, og er i bund og grund over alt forventning. GLS var til gengæld 6 dage om at levere. Men har jo så intet med trøjerne at gøre
Firmaet trak pengene uden at levere
Firmaet trak pengene straks efter ordrebekræftelsen.
Efter at have rykket pr. telefon og mail adskillige gange er varen stadig ikke modtaget efter 3 ugers ventetid.
What a garbage company
What a garbage company. I placed an order 2 months ago. I have called about 20 times (no exaggeration). I only got to speak to a real person once, who said they’d get back to me. Never heard from them again. I’ve emailed at least 3 times with no response. What a load of crap. Avoid at all costs if you value your money and sanity.
Svindel
Jeg har også oplevet at de har trukket mine penge og ikke har sendt pakken. De besvarer heller ikke mine mails.
Køb ikke her
Køb ikke her. De trækker dine penge, men leverer ikke. Fup med fup på. Jeg glemte at tjekke trustpilot. Det husker jeg til næste gang.
Virker som et fupfirma
Ville ønske jeg havde tjekket trustpilot før jeg bestilte min vare. D. 28.feb 2025 købte jeg en Pilatesring, pengene blev trukket med det samme, men jeg har aldrig modtaget min varer, man kan heller ikke komme igennem til kundeservice og de svarer heller ikke på mails. LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET FRA DERES SIDE, DET ER RENT FUP
Virkelig dårligt firma- havde desværre…
Virkelig dårligt firma- havde desværre ikke tjekket trustpilot før jeg købte en varer og den er ikke sendt afsted, kan ikke få fat i kundeservice og har skrevet en mail.
Den mail de skriver man skal skrive til virker ikke😬
Håber du glemmer din bestilling...
Bestilte en vare december hvorefter pengene blev trukket. Her slut januar efter flere mails og opkald fik jeg fat i ejer og endte med at få mine penge refunderet. Jeg havde ikke set thrustpilot inden bestilling. Vil ikke handle der igen.
Firmaet har hævet penge på min konto - ingen levering
Firmaet har hævet penge på min konto
Firmaet har hævet penge på min konto. Jeg har ikke modtaget varen og har på mail spurgt til leverings tid ( lagervare) og har ingen svar fået. Havde desværre ikke tjekket Trustpilot inden bestilling, ser ud til andre har oplevet det samme.
Jeg har bedt bank føre penge retur og politianmeldt
Firmaet har hævet penge på min konto
13/3. Efter at have skrevet og ringet flere gange uden respons, har jeg i dag modtaget min vare.
Virker som et fup firma
Virker som et fup firma
Har fået det forkerte produkt og har derfor betalt for meget.-
Ingen respons på henvendelser som er sket løbende
Useriøst!!!
Fup firma
Fup firma. Pakken kommer aldrig trods kundeservice siger de gør. De sender endda billedet fra en pakke som er leveret. gls kan oplyse den var sendt til et helt andet navn og adresse så derfor aldrig har været i nærheden af min adresse.
Hold jer væk hvis i ikke vil miste penge
Den dårligste arbejds plads jeg nogen sinde har haft
Hold jer Langt væk.
Arbejde med at lave sponsor aftaler for 1 år siden og jeg har stadig ikke fået noget løn.
Aftalen var 20 % pr solgt sponsor
25 % når en klub var solgt færdig.
Han vil ikke betale da jeg ikke havde solgt klubben færdig, men jeg mangler stadig de 20 % … Da det ikke var mit ansvar at sælge klubben færdig men blot at sælge så mange sponsore som muglig.
Jeg fik at vide jeg nok skulle få mine penge når klubben var solgt færdig, hvilket jeg var uenig i.
Jeg valgte at give det tid.
Men det er et er et år siden nu at jeg stoppede, og nu vælger jeg at give op…
Jesper som han hedder ignorer også mine beskeder… og det han gjort nu i flere måneder .
En kæmpe amatør klub, det mest ringe sted jeg har arbejdet.
Havde jeg haft aftalen på skift havde jeg kørt en sag, men jeg var for godtroende.
Så det eneste jeg kan gøre nu er at advare andre i at købe eller arbejde for Customised Sports…
Dårligt sted at handle
De trækker penge straks uden at sende det bestilte. Jeg fik først mine penge retur efter bankindsigelse og trussel om politianmeldelse
Lad være med at bruge denne hjemmeside
Lad være med at bruge denne hjemmeside, de trækker pengene men du får ikke varerne. De svarer ikke på henvendelser via den angivne kontakt e-mail.
Jeg bestilte varer d. 02. oktober 2024 og pengene blev trukket med det samme - siden har jeg intet hørt.
Jeg bestilte mit produkt i juli
Jeg bestilte mit produkt i midten af juli. Da jeg ikke havde modtaget varen efter en måned, fik jeg kontakt til Jesper via sms - telefonen bliver ikke taget, når man ringer til kundeservice!! Han bad om et kontonummer, så han kunne returnere mine penge, men siden har jeg intet hørt på trods af flere sms og telefon opkald til ham og har heller ikke fået
mine penge retur.
Helt elendig hjemmeside
Helt elendig hjemmeside. Ingen bekræftelse på varens levering. Ingen svar fra kundeservice. Da varen endelig blev leveret var det en forkert vare.
Køb dine vare et andet sted. I værste fald er det scam, i bedste fald en helt elendig online shop.
Efter et par måneder uden levering…
Efter et par måneder uden levering begyndte jeg at kontakte Jesper, da jeg intet havde hørt om hvornår produktet skulle leveres trods de 1-3 dage leveringstid på hjemmesiden.
Jeg har også foretaget en del opringninger, emails og sms'er, førend at jeg fik kontakt til Jesper første gang, hvor han skriver at han ikke kan levere vores trampolindug. Han lovede at overføre pengene tilbage. Det er ikke sket efter 3-4 uger.
Det virker til at det kræver flere påmindelser inden jeg endelig kan få mine penge tilbage.
Vil IKKE anbefale til andre
Efter den første måned uden levering begyndte jeg at kontakte Jesper, da jeg intet havde hørt om hvornår produktet skulle leveres trods de 1-3 dage leveringstid på hjemmesiden.
Det tog rigtig mange opringninger, emails og sms'er, førend at jeg fik kontakt til ham første gang, hvor han så ville prøve at tjekke op på produktet for så at vende tilbage. Det gjorde han ikke.
Herefter føltes det som om at han kendte til mit telefonnummer og bevidst prøvede på at undgå at svare den.
Så efter flere uger igen med forgæves opringninger måtte jeg teame mig op med mine kollegaer, hvor de så prøvede at ringe. Her fik en af dem kontakt til ham. Hvor vi så krævede mine penge tilbage. For pengene kunne han godt trække med det samme.
Det tog så også flere påmindelser inden jeg så endelig fik pengene tilbage.
Så derude hvis I er fanget i opringnings mareridt, så hold ud! Det kan godt lykkes, hvis I hænger i.
Jeg ved virkelig ikke, hvad der er gået galt. Om det er en scam hjemmeside eller om han bare prøver at sælge produkter, som han ikke har på lager. Jeg havde virkelig fornemmelsen af, at han prøvede at gøre mig så træt, at jeg ville give op med at få pengene tilbage.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.