Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Cura mobil är ditt förstahandsval för hjälp med viktminskning. Vi har mångårig erfarenhet av överviktsbehandling med läkemedel och hjälper dig med kunskap, trygghet och personligt engagemang som ledord. Vi erbjuder också en lokal vaccinationstjänst för boende i området Hammarö/Karlstad
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Enkelt, snabbt, smidigt
Enkelt, snabbt, smidigt.
Finns tillgängliga för rådgivning längs med vägen. Service minded personal

Mycket nöjd med Cura mobil
Jag är precis i början på min viktresa med Wegovy.
Jag har haft ganska många frågor nu i starten och känner att jag snabbt och smidigt fått svar.
Bra priser om man jämför med andra liknande vårdgivare, vilket är positivt.
Jag kan varmt rekommendera Cura mobil.
Seriöst och tryggt
Ett mycket fint mottagande med ett givande videosamtal.
Snabb och bra återkoppling då jag haft frågor.
Känns tryggt att använda CuraMobil för min viktminskning.
Jag är nu fyra veckor in i min…
Jag är nu fyra veckor in i min behandling med Mounjaro och jag är supernöjd med både den och det fantastiska bemötandet från Cura.
Mycket nöjd!
Jag fick ett mycket bra och inkännande bemötande vid första kontakt via videomöte. Det kändes verkligen som att jag blev förstådd i mina problem med att gå ner i vikt och inte gå upp igen.
Är nu tre veckor in i behandling med mounjaro och det fungerar!
Otroligt trevligt bemötande och snabba…
Otroligt trevligt bemötande och snabba svar vid funderingar. Seriösa och pålitliga
Smidig tjänst
Smidig tjänst! Snabba svar och bra bemötande. Cura är precis den sortens tjänst jag har sökt och fått. Så tack snälla för den suveräna servicen hittills!
Jag ligger precis i starten och har…
Jag ligger precis i starten och har inte hunnit sätta mig in i allt som ingår i programmet. Men det känns bra och jag gillar min coach väldigt mycket. Att ta sprutan är väldigt smidigt. Rekommenderar starkt.
Snabbt och smidigt samt mycket trevligt…
Snabbt och smidigt samt mycket trevligt och respektfullt bemötande . Inte så dyrt som hos andra vårdgivare . Jag är mycket nöjd och skulle rekommendera det till andra .

Väldigt trevligt bemötande
Väldigt trevligt bemötande
Man kände sig sedd och hörd, behjälpliga med frågor och svar mycket trevligt

Bara positivt +++++
Väldigt snabbt att komma igång med sin viktnedgång , väldigt bra bemötande och trevlig personal på min första kontakt.
Rekommenderas till alla som vill gå ner i vikt.

Odpowiedź od Cura mobil AB
Väldigt smidigt och snabbt att komma…
Väldigt smidigt och snabbt att komma igång, väldigt bra bemötande och jag har fått vad jag behöver för att komma vidare med min allra sista viktresa. Rekommenderas varmt!

Odpowiedź od Cura mobil AB
Proffsigt, trevligt och omtänksamt bemötande
Proffsigt, trevligt och omtänksamt bemötande. Kunde inte bli bättre.

Odpowiedź od Cura mobil AB
Tack vare cura mobils coachning fick…
Tack vare cura mobils coachning fick jag hjälp med att våga ta steget till att påbörja min viktminskning med läkemedel. Hon har coachat med kostråd, upptrappning av Wegovy då jag haft lite biverkningar med en sakta upptrappning. Hon har lärt mig sätta realistiska mål och att hänga med i kropp och knopp. Nu efter drygt ett halvår har jag gått ner drygt 19 kilo och känner mig så mycket lättare till sinnet.

Odpowiedź od Cura mobil AB
Fantastisk tjänst med professionellt…
Fantastisk tjänst med professionellt och stöttande bemötande. Jag har fått de verktyg jag behöver för att börja min viktnedgång på ett hållbart sätt, och inga som helst biverkningar. Rekommenderas varmt till alla som vill gå ner i vikt

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.