Cupio Cosmetics Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Købte øjenskyggepaletten "pretty fabulos" fra Cupio. Øjenskyggepaletten indenholder rigtige mange flotte farver, både matte, shimmer og virkelig flotte glimmer farver. Alle øjenskygge farverne e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvet deres gellack, som holdte (på mig) i 3 uger uden at miste shine eller begynde at krakelere! Ovenud tilfreds og lykkelig over at have fundet et produkt som holder ligeså godt som... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ce a mai prostate alegere sa comand produse din Romania in 🇬🇧 le am comandat pe 12th May si imi ajunge pe 29th sunteti 0 la livrat si dupa shein ajunge in cateva zile maxim o saptamana

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og rigtig god service! Min bestilling blev sendt samme dag jeg lavede den, og modtog den dagen efter 💕 Købte mig et Gellak startsæt, og kunne ikke være mere tilfreds! Det hele fun... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

Cupio Cosmetics tilbyder et bredt sortiment af beauty produkter og vores udvalg er består af professionelle negle- og makeup produkter. Brandet Cupio har udviklet kosmetikprodukter i 10 år og findes i flere lande, nu også i Danmark. Kvaliteten er garanteret og vores produkterne kan overbevise Dig at, man fortjener at forkæle sig selv derhjemme og opnå profesionelle resultater ligesom i skønheds- eller neglesalonerne. ​ Vi håber, at Du har lyst til at dele den samme passion for Beauty!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

TOP produkter, ekstraordinær service !!!

Er ny indenfor negleverdenen så kontaktede flere virksomheder som Neglefeber, Kandii osv. Men Cupios kundeservice har godt nok været de bedste til at holde mig i hånden hele vejen igennem og udvalget af deres produkter har gjort at jeg bestilte herfra. Fik bestillingen på 1 hverdag, det er TOP SERVICE!! Virkelig mange produkter, billige priser og kvalieten er på det højeste niveau. Er så glad for at have fundet en så god negleforretning som jeg kommer til at bruge fremmedrettet

13 września 2023

10/10 varm anbefaling

10/10 varm anbefaling!
Hurtigt levering og skønne produkter 🙏🏻 kan anbefale alle🫶

16 lipca 2023

Kære Leona,

Tusinde tak for dine fine ord! Mange tak for anbefalingen.

Oceniono na 4 z 5

Mellem godt

Rigtig godt. Gode vare.
bestildt det søndag og det kom onsdag. Men på selve hjemme siden sider den dag til dag.?
Men ellers var det hele godt.

2 sierpnia 2023

Kære Natascha,

Vi er glade for at produkterne er ligesom de skal være og som vi ønsker for vores kunder.

Vi plejer at have dag til dag levering når man bestiller inden kl.14 på en hverdag, dog er det ikke altid det bliver således på grund af postmanden. Vi er dog utrolige glade for at alt var som det skulle være overordnet.

Oceniono na 4 z 5

God produkter men det er mange varer…

God produkter men det er mange varer ikke på lagen

4 lipca 2023

Kære June,

Vi er glade for du er tilfreds med vores produkter. Vi ved at der har været nogle produkter som har været udsolgt, vi er selv overrasket over hvor mange elsker og handler hos Cupio!

De er kommet på lager igen.

Great products

26 czerwca 2023

Dear lei,

Thank you so much!

Best regards,
Cupio Team

Oceniono na 5 z 5

I am very pleased with my order

I am very pleased with my order, fast delivery, products are good quality and I love the consistency of building fiber cover gels⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 czerwca 2023

Dear Cristina,

Thank you so much for your words! It means a lot for us, that both the products and service is on the level we wish.

Best regards
Cupio Team

Elsker jeres produkter

Elsker jeres produkter, men har ventet ca 2 år på udsolgte produkter fx MUAH øjenskygge. Hvad sker der lige? 😁

24 czerwca 2023

Kære Amalie,

Vi er så glade for at du elsker vores produkter! Vi ved at dette produkt har været udsolgt i lang tid, vi har nogle gode overraskelser på vej!

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog et brugt produkt

Jeg modtog et brugt produkt. Jeg skrev til kundeservice, og jeg fik lynhurtigt svar med en række valgmuligheder. Der blev hurtigt fundet en god løsning. Rigtig god kundeservice! Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

25 maja 2023

Kære Louise,

Tusinde tak for dine fine ord! Vi er glade for vi fandt en god løsning.

Super godt

Jeg er yderst tilfreds med cupio produkterne!❤️❤️

26 kwietnia 2023

Kære kunde,

Vi er så glade for du er tilfreds med vores produkter!

5 stjerne for hurtig levering

5 stjerne for hurtig levering, overskuelig og lækkert design på webshop samt de lækre produkter. Kommer helt sikkert til at handle her igen og igen.

1 maja 2023

Kære Kristine,

Hvor bliver vi altså glade når vi læser din anmeldelse. Tusinde tak for det!
Vi ser frem til at se dig igen hos Cupio!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej