Erg blij met de cup
Erg blij met de cup, hoge kwaliteit met een redelijke prijs.
Erg blij met de cup, hoge kwaliteit met een redelijke prijs.
Vanuit onze stichting hebben we een grote bestelling geplaatst voor cups met ons logo erop. Het resultaat was prachtig! En de samenwerking heel soepel.
De cups zijn ook gelijk de favoriete to go beker voor koffie onderweg!
Goede kwaliteit cups bij cup&go ik had eerst de Explorer gekocht, maar sinds een aantal dagen de essentials tumbler. Mijn drinken blijft langer warm dan de website aangeeft echt een aanrader!!!
Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit en de klantenservice is vriendelijk! Zeer tevreden klant :)!
Great products and concept. Everything went well with the handling and shipping.
Cup&Go is zeker een aanrader. Mooie beker, goede kwaliteit en kan je makkelijk overal meenemen. Tevreden klant!
Prachtig product en enorm handig. Krijg in zakelijk context vaak vragen waar deze vandaan komt.
De thermosbeker van Cup&Go is heel ideaal voor onderweg, het ziet er stijlvol uit en je kan er 350ml of 500ml in schenken, ik heb de eerste variant. Aantal weken geleden, had ik er ééntje aangeschaft en ben er heel blij mee. Ik raad het zeker aan!
Kwaliteit en strak simplistisch design. Absolute aanrader
Hele fijne cup. Ik heb zelf de essential tumbler, hij ligt fijn in de hand en m’n drankje blijft bijna de hele dag koel. Binnen 2 dagen in huis, aanrader!!