Bij Cummari vind je zorgvuldig samengestelde 100% natuurlijke superfoods van Nederlandse bodem die je innerlijke gezondheid versterken en uiterlijke schoonheid bevorderen.
Wethouder Zeefatstraat 26, 8334SM, Tuk, Holandia
- mycummari@gmail.com
- cummari.nl
Merkte al snel dat ik in de ochtend…
Merkte al snel dat ik in de ochtend meer energie had en dit zonder koffie

Odpowiedź od Cummari
Helaas hadden ze bij PostNL er een…
Helaas hadden ze bij PostNL er een potje van gemaakt, maar gelukkig had Marit mij snel geholpen en is alles geregeld. De Elixir heb ik ontvangen en ben erg benieuwd!

Odpowiedź od Cummari
Mijn huid en haar zijn nog nooit zo glanzend geweest!
Ik gebruik nu al een tijdje de superfoods van Cummari. Ik was al een tijdje aan het tobben met mijn huid en haar en ik kreeg dit via via aangeraden. Ik had er niet al te hoge verwachtingen van, maar ik ben echt omver geblazen!
Mijn huid en haar zijn nog nooit zo glanzend geweest en het is ook echt super makkelijk te maken. De verpakking is ook echt heel uniek en ik neem het nu eigenlijk overal mee naartoe!
Ik raad dit 100% aan als je ook last hebt van je huid en haar.

Berry mix
Via, via gehoord over Cummari en hun goede producten. Daarom maar eens iets van hun superfoods geprobeerd en wel de Berry mix. Heerlijk door de yogurt, smoothie of gewoon met bronwater.
Met drukke werkdagen en veel contacten met mensen merkte ik dat mijn immuunsysteem beter opgewassen was voor alle griepjes en virussen om mij heen en ik mij steeds beter in mijn vel voelde zitten. Kortom een aanrader.
TOP PRODUCT!😍
Sinds ik Elixir Cacao Mix neem voel ik me stukken beter in mijn vel, ik heb een pak meer energie gekregen! Zeker en vast een dikke aanrader om eens uit te proberen, ik kan niet meer zonder.🤩