Vandaag naar de winkel in Joure geweest, zeer goed ontvangen en geholpen! Toen kwam de vraag kunnen we hem gelijk meenemen, normaal gesproken niet maar omdat jij op de camping staat en gelijk wil fiet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag in Assen in de winkel geweest. Na meerdere blikken richting de medewerkers en ongeveer 10 minuten genegeerd te zijn komt er een andere klant binnen welke direct koffie aangeboden kreeg en geho... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het is een groot voorrecht om klant bij jullie te zijn. Jullie vinden direct oplossingen voor de problemen van jullie klanten. Dat jullie bereid zijn geld te verliezen om klanten te winnen, laat zien... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had een zadel probeem. Dit is heel sportief opgelost door de werkplaats monteurs van CUBESTORE VLAARDINGEN. Toen ik op mijn fiets terug reed naar Den Haag had ik een zeer tevreden gevoel en dach... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.
James Wattweg 12-14, 3133KK, Vlaardingen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od cubestores.nl
Hele fijne begeleiding bij het uitzoeken en bestellen van de producten. In dit geval een nieuwe set wielen. Goed meegedacht, snelle antwoorden en doordacht advies. Superservice.

Odpowiedź od cubestores.nl
Heel lang getwijfeld om online te bestellen ipv een backorder te plaatsen via een leverancier. Maar supergoed geholpen, ook nadat de bestelling was geleverd! Zeer tevreden over de afhandeling en het meedenken in oplossingen
En de fiets zelf, prachtig!

Odpowiedź od cubestores.nl
Shop werkt prima. Het enige onhandige is dat er weinig ruimte is om de bezorging aan te passen: ze staan met een compleet afgemonteerde fiets voor je deur, het is lastig om die even bij de buren te laten afleveren. je hoort pas de avond ervoor dat ze er zijn dus veel bewegingsruimte is er niet...

Odpowiedź od cubestores.nl
Bij aankoop van een nieuwe fiets geen probleem gehad na 3 weken rijden lek gereden maar ben geen kenner dus vroeg wat voor binnenband ik nodig had ze gaven me de nodige info en stuurde met ook een gratis binnenband op

Odpowiedź od cubestores.nl
De klantenservice is ontzettend snel, (werd binnen het halfuur opgebeld na mijn mailtje) en het is vooral heel heel vriendelijke service.
Om een deel van de fiets te herstellen hebben ze heel veel op zichzelf genomen wat ik mega hard waardeer.
Dikke complimenten en bedankt aan Luke!

Odpowiedź od cubestores.nl
Reeds 2 mountainbikes gekocht, worden netjes en rijklaar geleverd, correcte prijzen.
Bij vragen of problemen snel antwoord alsook correcte oplossingen.

Super snel antwoord. En ook goed meegedacht door Luke

Odpowiedź od cubestores.nl
Correcte en snelle levering, mooie en degelijke producten.

Odpowiedź od cubestores.nl
Degelijk materiaal prima prijs en snel bezorgd.

Odpowiedź od cubestores.nl
I love the mountain bike I purchased from Cube. Have been using it for over 6 months, and probably covered over 8,000 km by now. The delivery was very fast, took about two days.

Odpowiedź od cubestores.nl
2 klanten totaal in de winkel bij Cube Almelo. Ruim 10 minuten in winkel rondgelopen. 2 verkopers met 1 klant bezig. Verkoper doet geen moeite om ons te benaderen. Zeker als je geïnteresseerd bent in 2 kathmandus...advies ga naar de reguliere fietsenmaker in jouw plaats.

Odpowiedź od cubestores.nl
Vorig jaar een Cube Nuroad FE gekocht. Allereerst liep de levering vertraging op en duurde het een tijdje voor ik mijn fiets kreeg. Na lang en moeizaam contact met de servicebalie (Telefonisch en mail) mijn ongenoegen geuit en maakte ze dit goed met een 2 nieuwe cube-bidonhouders. Goed opgelost.
Vervolgens is 2 maanden na gebruik 1 spaak al los, valt niet onder de garantie, dan maar zelf sleutelen...
Nu slechts 1 jaar en 4 maanden is de achterlamp stuk, deze is volledig dichtgelijmd en dus kan ik niet zelf deze repareren. Ook hier geen garantie op, terwijl op de site hier niks over staat, verlichting staat niet tussen de 'niet-garantie' onderdelen.
Reactie van de servicedesk: Valt niet onder de garantie helaas - succes zoek maar een Cube-dealer om het te repareren.
Je koopt een fiets voor ruim 1400,- daar mag je toch wel wat meer service en garantie voor verwachten.

Odpowiedź od cubestores.nl
Moeiteloos, snelle en soepele verwerking van de bestelling

Odpowiedź od cubestores.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.