Csgo-skins.com

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Na początku strona wydawała się podejrzana ale po dłuższym używaniu strona wygląda w 99% LEGIT. Skiny wypłaca, przy wpłacaniu środków na stronie też żadnych błędów nie wy haczyłem jedyne co to strona... Zobacz więcej

dzięki daily case i cs 2 case można sie dorobić darmowych skinów niestety żeby móc wymieniać i wypłacać skiny trzeba wpłacić 8.40 zł ale ta kwota jak nie przy otwieraniu low case-ów zwróci sie z czase... Zobacz więcej

Wypłaty skinów działają dość sprawnie na stronie. Natomiast polecam głównie robić solowe openingi, ponieważ boty niezależnie od trybu i tak zdymają. Dasz standard to masz 5 underów pod rząd, dasz und... Zobacz więcej

Dobra strona o wiele lepsza niż konkurencja szybka pomoc techniczna, bez botów zaśmiecających stone. No I jeżeli na skina jest te 2% to jets on do trafienia. Wiadomo że raz się wygrywa raz przegryw... Zobacz więcej

Złamanie zasad

Niestety po straceniu dużo pieniędzy…

Niestety po straceniu dużo pieniędzy zauważyłem że itemy które mają wypadać na stronie rare mocno nagle przy zatrzymaniu przesuwa o kawałek dalej strona oszukuje mocno i buduje falszywy wierunek na parnerach strony oraz strimerach Niesty sotrna tłumaczy się jak inne że wszystko jest losowe ale jak wiemy w przypadku tych stron streamrze i partnerzy mają zwiększonego dropa kopalnia pieniędzy skoro system jes tak losowy to każdy by zarabiał krocie i nie pracował...

7 lipca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za Twoją opinię — rozumiemy, że po trudnych doświadczeniach możesz mieć takie odczucia i szanujemy Twoją szczerość.

Chcemy jednak jasno zaznaczyć, że wszystkie losowania na stronie działają w oparciu o system provably fair — to oznacza, że każdy wynik (czy to w skrzynkach, upgraderze czy bitwach) jest generowany w sposób kryptograficznie losowy i weryfikowalny przez użytkownika, bez możliwości manipulacji. To, że animacja "przesuwa się" w ostatniej chwili, może sprawiać złudzenie celowego działania, ale warto pamiętać, że animacja to tylko graficzne przedstawienie wcześniej już ustalonego wyniku. Rzeczywisty wynik ustalany jest przed startem animacji, a nie w jej trakcie.

Jeśli masz konkretne przykłady, które budzą Twoje wątpliwości, zachęcamy do skontaktowania się z obsługą techniczną — mogą sprawdzić konkretną historię otwarć, przesłać szczegóły działania i wyjaśnić wszystko transparentnie.

Dziękujemy za Twój komentarz!

Szanowni Państwo, zabawa? Nie tak prędko..

Szanowni Państwo, pragnę poinformować, że

Zabawa? Raczej szybka strata pieniędzy.
Mam pełną świadomość, że tego typu serwisy to forma hazardu i nie spodziewam się stałych zysków, ale oczekiwałem chociaż minimum rozrywki – jakiejkolwiek satysfakcji z otwierania skrzynek czy poczucia, że mam choć cień szansy na coś wartościowego. Niestety, CSGOSkins bardzo szybko pozbawił mnie złudzeń.

Kilka wpłat, kilkadziesiąt otwartych skrzynek i... absolutnie nic. Nawet minimalnie atrakcyjnych skinów. Wrażenie jest takie, że wszystko zostało ustawione tak, by gracz jak najszybciej stracił swoje środki. Żadnego balansu, żadnej zabawy, zero emocji – tylko frustracja i poczucie bycia naciąganym.

Rozumiem mechanizmy losowości, ale tutaj losowość sprawia wrażenie iluzji – cały czas trafiają się skiny warte grosze, niezależnie od wybranej skrzynki. Nawet te droższe potrafią zwrócić... 5% wartości.

Nie polecam nikomu, kto szuka choć namiastki uczciwej zabawy. Ten serwis to nie rozrywka – to po prostu maszyna do pochłaniania pieniędzy bez żadnego zwrotu.

5 lipca 2024

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią — naprawdę doceniamy szczerość.

Rozumiemy, że Twoje doświadczenie z serwisem było bardzo frustrujące i zdecydowanie poniżej oczekiwań. Chociaż wszystkie wyniki na stronie są generowane przez system provably fair, który zapewnia losowość i pełną przejrzystość wyników (bez możliwości manipulacji), doskonale wiemy, że jeśli los nie dopisuje, może to sprawiać wrażenie niesprawiedliwości, a nawet celowego działania przeciwko graczowi.

To, co opisujesz — brak jakiejkolwiek satysfakcji z otwierania i poczucie braku emocji — są ważnymi sygnałami. Naszym celem jest dostarczanie rozrywki, a nie rozczarowań. Twój komentarz przekażemy dalej do odpowiednich zespołów, bo tego typu opinie pomagają ulepszać platformę.

Jeśli chciałbyś zgłosić konkretną sytuację lub sprawdzić szczegóły swojego konta (np. historię otwarć czy wartości dropów), zachęcamy do skontaktowania się z obsługą techniczną — mogą przyjrzeć się Twojej sprawie dokładniej.

Jeszcze raz dziękujemy za wyważony i konstruktywny komentarz.

good site not scam

3 lipca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Thanks for the kind words! Glad to hear you find the site good and not a scam — that’s exactly what we aim for: a safe, transparent, and fun experience. Wishing you more lucky openings and awesome skins ahead! ❤️

Scam side

Scam side
YouTubers have most successful chance

2 lipca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Thanks for your feedback — and I'm sorry to hear you're feeling this way. Just to clarify: all users, including YouTubers, have the exact same chances. The platform uses a provably fair system, which means all outcomes are determined by cryptographic algorithms that can't be influenced or altered — not even by the site team or content creators.

We understand it can feel frustrating when others seem to get luckier, but it's all based on random chance — and unfortunately, luck doesn’t always go our way. If you ever want help understanding how the system works, or have concerns about specific drops, we recommend reaching out to support. Your experience matters, and we appreciate you taking the time to share it.

otworzylem skrzynkę za 1.26 i dostalem…

otworzylem skrzynkę za 1.26 i dostalem skina za 52 zeta i wymienilem ka kalacha czerwonego

28 czerwca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

No to pięknie zagrało! Gratulacje i oby kolejne otwarcia były równie (albo jeszcze bardziej!) owocne. Powodzenia! 🚀✨

I cant withdraw skins

I cant withdraw skins. Kinda scam site

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Thanks for your message — and I’m really sorry you’re having trouble withdrawing skins. That definitely shouldn’t be the case. While the site isn’t a scam, there are a few common reasons why withdrawals might not work:

Out of stock: Some skins may no longer be available at the moment of withdrawal due to provider limitations.

Steam trade issues: If your Steam inventory is private, trade URL is invalid, or your account has trade restrictions, the offer may fail.

Cooldown or processing delay: Occasionally, there may be brief waiting times before a withdrawal is processed.

Here’s what you can try:

Double-check your Steam trade link and make sure your inventory is set to public.

If the skin is marked as unavailable, try using the Exchanger to select another item.

If none of that works, contact support on the site — they can look into your specific account and help resolve the issue.

It’s frustrating, we get it — but with the right steps, it’s usually fixable. Let me know if you want help writing to support! 🔧

Its ok you lose you win site like others

21 czerwca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Thanks for the honest take! 😄 You're right — sometimes you win, sometimes you lose. It’s part of the experience with any site that involves chance. The important thing is to have fun and enjoy it in moderation. Glad you're giving it a shot, and we hope your next openings bring some awesome surprises! ✨

Fuckking awsome

Fuckking awsome, i dropped 3 knife

20 czerwca 2025

Let’s gooo! 😱🔪🔪🔪
Three knives?! That’s insane — huge congrats! Sounds like you hit an epic streak, and we’re hyped you’re enjoying the experience! 🔥

=) =)

Jedna z lepszych stron lootbox

18 czerwca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Dzięki wielkie za miłe słowa! 😄 Super słyszeć, że uważasz nas za jedną z lepszych stron z lootboxami — to dla nas ogromna motywacja do dalszego działania! Życzymy wielu udanych otwarć i samych kozackich skinów w Twoim ekwipunku! 🚀✨

good

good good good

26 lipca 2024

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Thank you for your opinion! ❤️

not a scam site

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

You're absolutely right — it's not a scam site. All results are generated through a provably fair system, ensuring full transparency and fairness for every case. Glad you're having a trustworthy experience, and we hope your future openings are just as smooth and exciting! 🚀

just play for fun

just made 10 bucks from 2 yesterday

15 czerwca 2025

Odpowiedź od Csgo-skins.com

Nice one! 🔥 Hope the good streak continues and you land even more awesome skins ahead. Keep having fun and enjoy! ❤️