Cs Kosmetisk Klinik Recenzje 24

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været fast kunde hos Camilla i mere end halvandet år, og jeg ville ikke lade nogen anden røre mit ansigt. Camillas faglighed – hun brænder virkelig for det, hun laver og følger altid med i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Høj faglighed og eminent kundeservice

Jeg er så glad for at komme hos Camilla. Med høj faglighed, eminent kundeservice og en evne til at få andre til at føle sig godt tilpas, er jeg helt tryg på briksen. Hun går den ekstra mil for sine kunder og tilpasser forløbet individuelt. Hun får mine varmeste anbefalinger!

20 marca 2026

Jeg kan kun anbefale Camilla

Jeg kan kun anbefale Camilla og hendes klinik. Jeg har nede hos Camilla oplevet en grundighed og ærlighed omkring de behandlinger hun har lavet på mig. Jeg har altid følt mig tryg, samlignet med andre behandlingssteder, hvor jeg ind i mellem har oplevet behandlere som overfladiske og ikke kompetente nok.
Så jeg kan KUN anbefale CS Klinik!

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tusind tak for den flotte anmeldelse Anna🙏

Virkelig god oplevelse

Første gang hos Camilla.
Virkelig god oplevelse.
Fik skin-pen behandling, Camilla var god til at fortælle hvad det var og hvordan det virker (og forberede mig på det røde ansigt dagen efter)
God og afslappet stemning.
Jeg har en kæmpe “allergi” over for folk, der efterfølgende prøver at sælge mig 100 forskellige produkter - men det var der intet af her.
Man kan mærke høj faglighed.
Jeg kommer klart igen 💆🏼‍♀️

27 grudnia 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tak for den flotte anmeldelse- den er jeg virkelig glad for🙏

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har været kunde hos Camilla i over halvandet år, og hun har virkelig gjort en forskel for mig og min hud i ansigtet. Hendes arbejde og evne til at skabe naturlige resultater gør, at jeg går glad hjem efter behandling. Hun har lyttet til mine behov og giver konstruktiv feedback hver gang. Hver behandling hos hende er en personlig oplevelse og resultaterne taler for sig selv.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mamge tusind tak for den flotte anmeldelse Dina🙏

Varmeste anbefalinger

Jeg har igen haft fornøjelsen af at besøge Camilla, og endnu engang blev jeg mødt i meget trygge rammer og med en ekstrem professionalisme. Det er virkelig ærgerligt, at jeg ikke kan poste før- og efterbilleder her, for dem ville jeg med stolthed vise frem. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og ser allerede frem til næste besøg. 🌸

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tusind tak Maria. Jeg er meget taknemmelig for din anmeldelse af min behandling🙏

Oceniono na 5 z 5

Camilla er enestående – kan ikke anbefale hende nok

Camillas faglighed – hun brænder virkelig for det, hun laver og følger altid med i det nyeste – kombineret med hendes store imødekommenhed og øje for naturlige resultater, gør, at jeg altid føler mig fuldstændig tryg hos hende.
Hun lytter, forklarer og giver altid ærlig og konstruktiv feedback. Hun tager sig god tid hver eneste gang. Intet føles forhastet eller “samlebåndsagtigt” – hos hende er man virkelig i centrum.
Jeg kan ikke anbefale Camilla nok. Hun er enestående.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Den er jeg meget beæret over🙏

10 Stjerner⭐️

Hos Camilla er der tryghed og professionalisme. Jeg har fået flere behandlinger i Camillas hyggelige klinik og altid med det bedste resultat - 10 stjerner⭐️

29 listopada 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tak for den super flotte anmeldelse🙌 Altid hyggeligt at have besøg af dig!

Wellness for alle pengene

Jeg har fået flere behandlinger hos Camilla og giver hende de bedste anbefalinger. Man føler sig altid velkommen i hendes hyggelige klinik. Hun er meget sød og imødekommende, og så er hun superdygtig til at rådgive om og give de skønneste behandlinger. Ren wellness.

15 września 2025
Oceniono na 5 z 5

✨ En æstetisk professionel oplevelse…

✨ En æstetisk professionel oplevelse udover det sædvanlige. Jeg føler mig ikke bare som en kunde, men som en gæst, når Camilla tager imod i hendes lille hjerte varme klinik. Ægte omsorg og professionalisme. Behandlingen er både effektiv og behagelig, og detaljegraden er imponerende – helt ned til den rolige atmosfære og små ekstra forkælelser, som gør hele forskellen. Jeg går altid fra klinikken, med både et smil og en følelse af at have fået mere, end jeg kom efter.
Camilla er ærlig og oprigtig i sin sparring med os kunder, om de behandlinger vi ønsker os✨
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 września 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Åh, tusind tak for den meget flotte kommentar og anmeldelse. Det er jeg meget glad for🙏

Oceniono na 5 z 5

Det helt rigtige for mig…..

Jeg har prøvet flere klinikker igennem tiden og nu har jeg endelig fundet den bedste! Udover den smukke beliggenhed og de fine lokaler, så er Camilla professionel, imødekommende og super dygtigt. Camilla er lydhør og adspurgt, kommer hun altid med forslag der er nyttige og oprigtige. Man føler sig altid i trygge hænder.

4 września 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tusind tak Anette for de virkelig søde ord. Det sætter jeg stor pris på☺️

Professionel, nænsom og dygtig

Jeg har nu været hos CS kosmetisk klinik et par gange, og jeg har kun positive oplevelser derfra. Camilla er super dygtig, og så mærker man med det samme den ro der hersker i klinikken, det er virkelig en fornøjelse at komme i klinikken, og jeg ved at næste gang jeg kommer der, så er det igen Camillas nænsomme hænder jeg bliver behandlet af, så jeg ser allerede frem til næste behandling .

14 lipca 2025

Camilla er dybt professionel

Camilla er dybt professionel.
Du er altid i trygge hænder. Camilla er lyttende og den dygtigste til at opnå naturlige resultater.
Jeg er altid gået fra klinikken, i den bedste udgave af mig selv.

10 marca 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Mange tusind tak for de flotte ord Anya🙏♥️

De varmeste anbefalinger ❤️

Camilla er enorm professionel, faglig, sød og dygtig til sit arbejde. Jeg følte mig både hørt ift. mine ønsker men også godt vejledt hvordan jeg kunne få de bedste og naturlige resultater. Jeg vil til hver en tid vælge at få lavet mine behandlinger hos Camilla og CS Kosmetisk Klinik 😊

25 marca 2024

Æstetisk perfektion hos Camilla Guldhammer

At modtage kosmetiske behandlinger hos Camilla Guldhammer er som at besøge en god veninde i en tryg og smuk ramme og samtidig være i hænderne på en æstetisk perfektionist, som sætter en ære i at forskønne dig, så du ligner dig selv i din bedst mulige udgave. Kæmpe varm anbefaling herfra❤️

3 lutego 2025

Odpowiedź od Cs Kosmetisk Klinik

Tusind mange tak Sabine♥️ Det er jeg virkelig glad for at høre🙏

Super tilfreds

Kan virkelige anbefale Camilla, hun er grundig og perfektionist, min mand og jeg har fået lavet botox hos hende med rigtig gode resultater , som vi er super tilfredse med. Til touch up er hun rigtig god til at se om der er mangler nogle steder, hvilket er super rart , samlet set har det været en tryg og rar oplevelse.
Vi vil aldrig gå til en anden behandler mere 😍

21 stycznia 2025

Dejligste forkælelse 🌟🌟🌟🌟🌟

Fik en Fire and Ice behandling hos Camilla. Det var simpelthen så dejligt og med et super flot resultat. Måden Camilla behandler på er yderst professionel og meget omsorgsfuldt. Man er simpelthen i de bedste hænder. Kan ikke prise Camilla højt nok. Kæmpe anbefaling fra mig 🌟

13 stycznia 2025

Dygtig og super sød ❤️

Camilla er - først og fremmest - bare mega dygtig. Jeg er 100% tilfreds med min behandling.
At hun så også er noget af det mest behagelige og søde menneske, gør ikke oplevelsen værre ;)
Jeg kan virkelig anbefale Camilla og CS Kosmetisk Klinik.
Man føler sig meget tryg og meget velkommen i hendes hyggelige klinik i hjertet af Helsingør ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 grudnia 2024

Sød og meget professionel

Det har været min første gang hos Camilla, men helt sikkert ikke den sidste. Hun er så sød og professionel og man føler sig bare så tryg i hendes hænder. De varmeste anbefalinger herfra.

30 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Camilla får mine varmeste anbefalinger…

Camilla får mine varmeste anbefalinger – alle burde have en behandler som hende i deres liv. Hun er ikke bare utrolig omsorgsfuld og sød, men udstråler også en imponerende professionalisme og ekspertise, der gør, at man føler sig helt tryg fra første øjeblik. Allerede ved min første behandling kunne jeg mærke, at Camilla har en oprigtig passion for sit arbejde og en dyb forståelse for, hvordan hun kan hjælpe sine klienter med at føle sig som den bedste version af sig selv.

Hendes evne til at kombinere en personlig, nærværende tilgang med høj faglighed gør, at jeg virkelig føler sig set, hørt og i de bedste hænder. Jeg har fuld tillid til Camilla og hendes arbejde❤️.

26 listopada 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej