Jeg har haft minTryg og ærlig service før lang ferie med campingvogn bil til service hos CS…
Jeg har haft min bil til service hos CS Biler i Aars, inden vi skal afsted med campingvogn 1600 km hver vej. Derfor var det vigtigt for mig, at bilen var gennemgået ordentligt, og at jeg kunne føle mig helt tryg ved, at den kører, som den skal.
Der blev lavet service og skiftet bremser, og jeg oplevede hele vejen igennem en rigtig god og ærlig behandling. Mathias skal især nævnes, da han virker meget grundig og ærlig, når han finder noget på bilen. Det giver en stor tryghed, at man får tingene forklaret ordentligt og uden at føle, at der bliver lavet mere end nødvendigt.
Et godt eksempel var, at vi fandt ud af, at bilen tabte lidt luft i fordækkene. Det viste sig at være ventilerne, der drillede, og det blev hurtigt fikset så det ikke længere var en udfordring.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg kører derfra med en følelse af, at bilen er i orden, og at jeg kan tage afsted på ferie med campingvognen med ro i maven. Stor anbefaling herfra.