Crypto4Freedom Academy Recenzje 130

4,5

Podsumowanie recenzji

Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI

Recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z obsługi, podkreślając, że personel jest pomocny i uprzejmy. Doceniają również jasne i zrozumiałe przekazywanie wiedzy, co ułatwia naukę i rozwój. Użytkownicy chwalą sobie pozytywną atmosferę i wsparcie, które otrzymują. Wielu z nich podkreśla, że dzięki firmie zyskali motywację i narzędzia do osiągnięcia swoich celów, a także rozwinęli się osobiście.

Na podstawie poniższych recenzji

Dziękuję Ci Aniu za to, że jesteś autentyczna i prawdziwa – Twoja szczerość oraz silny charakter są dla mnie ogromną inspiracją. Twoje opanowanie w trudnych momentach i poczucie humoru sprawiają, że n... Zobacz więcej

1. Centrum edukacyjne

Crypto4Freedom Academy - Twoim przewodnikiem po świecie rynków finansowych i tradingu forex oraz kryptowalut! 📈🌐 Nasza misja to zapewnić wszechstronną edukację, dzięki której zyskasz wiedzę i umiejętności potrzebne do inwestowania z zaufaniem i skutecznością. 💼💹 Dołącz do naszej społeczności i zdobądź niezbędne narzędzia, by osiągać swoje finansowe cele!

4,5

Doskonała

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jestem w akademii już od dłuższego…

Jestem w akademii już od dłuższego czasu, wcześniej miałam styczność z tradingiem, jednak w zupełnie innej formie. Mimo że kilkukrotnie podchodziłam do nauki, tamten sposób przekazywania wiedzy był dla mnie kompletnie niezrozumiały i nie potrafiłam tego poukładać w spójną całość. U Ani wiedza jest przekazywana w sposób jasny, klarowny i uporządkowany — bez zbędnego komplikowania i „krętych dróg”.
Największym plusem akademii jest społeczność oraz dostęp do materiałów edukacyjnych. Regularne szkolenia, analizy rynkowe i wsparcie. Podoba mi się , że nacisk jest nie tylko na zarabianie, ale również na budowanie odpowiedniej mentalności tradera. Ania organizuje również warsztaty rozwoju osobistego, co tworzy całą bazę do osiągnięcia sukcesu.
Podsumowując — jeśli ktoś jest gotowy włożyć czas i pracę w naukę tradingu, akademia jest naprawdę dobrym miejscem do rozwoju. W moim przypadku była to zdecydowanie pozytywna decyzja ❤️

12 grudnia 2025

Natalia, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛

Cieszymy się, że mimo wcześniejszych doświadczeń z tradingiem, to właśnie w Akademii udało Ci się poukładać wiedzę w spójną i zrozumiałą całość. To dla nas bardzo ważne, aby przekazywać wiedzę w sposób klarowny i praktyczny – bez zbędnego komplikowania.

Dziękujemy również za docenienie społeczności i wsparcia – to jeden z fundamentów Akademii. Wierzymy, że połączenie wiedzy technicznej z pracą nad mindsetem daje realne efekty i pozwala budować trwałe rezultaty.

Twoje podsumowanie jest bardzo trafne – zaangażowanie i konsekwencja to klucz.
Gratulujemy decyzji i dotychczasowej drogi – trzymamy kciuki za kolejne etapy rozwoju! 🚀

Zespół Crypto4Freedom Academy

Dzięki Akademii mam możliwość poszerzać…

Dzięki Akademii mam możliwość poszerzać swoją wiedzę na temat tradingu oraz rynków finansowych w bardzo przystępny i zrozumiały sposób. Materiały są wartościowe, a przekazywana wiedza naprawdę pomaga lepiej zrozumieć, jak działają rynki.

Ogromną rolę odgrywa Ania – jej energia, zaangażowanie i świetne podejście sprawiają, że nauka jest przyjemna, motywująca i daje dużo inspiracji do działania. Dzięki niej naprawdę chce się rozwijać dalej i zdobywać kolejne umiejętności.

Uważam, że dzięki Akademii, wsparciu Ani oraz odpowiedniemu podejściu i zaangażowaniu każdy ma realną szansę osiągnąć sukces oraz krok po kroku budować swoją wolność finansową. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce zacząć lub pogłębić swoją wiedzę o tradingu i rynkach finansowych.

13 marca 2026

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Katarzyna, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i tak wartościowe podsumowanie! 💛

Cieszymy się, że dostrzegasz zarówno jakość materiałów, jak i sposób przekazywania wiedzy zależy nam na tym, aby nauka była zrozumiała, uporządkowana i możliwa do wdrożenia w praktyce, niezależnie od poziomu zaawansowania.

Dziękujemy również za docenienie energii i zaangażowania Ani to ogromna wartość dla całej społeczności i jeden z fundamentów Akademii.

Masz rację przy odpowiednim podejściu, systematyczności i zaangażowaniu każdy ma realną szansę rozwijać się i krok po kroku budować swoją niezależność finansową.

Dziękujemy, że jesteś z nami i życzymy Ci dalszych sukcesów na tej drodze! 🚀

Jestem w Akademii 3ci miesiąc

Jestem w Akademii 3ci miesiąc. Na początku zapisałam się z ciekawości ale jednak z domysłem że to kolejny scam i nic specjalnego się nie wydarzy. Teraz wiem że zarabianie prawdziwych pieniędzy na tradingu jest realne i w zasięgu ręki tylko trzeba się trzymać zasad i opanować własne emocje. Nie mogę się doczekać kolejnych miesięcy i tego czego się jeszcze nauczę. Wszyscy są pomocni a wiedza którą się tu nabywa po prostu z nami zostaje:)

13 marca 2026

Ewa, bardzo dziękujemy za Twoją szczerość i zaufanie! 💛

Tym bardziej cieszy nas Twoja opinia, że przyszłaś z dystansem i wątpliwościami, a dziś widzisz realną wartość i możliwości, jakie daje trading. Właśnie takie historie są dla nas najcenniejsze.

Masz rację kluczem są zasady, konsekwencja i praca z emocjami. Wiedza to jedno, ale umiejętność jej zastosowania w praktyce to proces, który buduje się krok po kroku.

Cieszymy się, że czujesz wsparcie społeczności i że zdobyta wiedza zostaje z Tobą to dla nas ogromny priorytet.

Trzymamy kciuki za Twoje kolejne miesiące i rozwój najlepsze dopiero przed Tobą! 🚀

Potęga wiedzy

Trafiłam na akademię w bessie mojego życia. Po kilku pierwszych webinarach byłam „ zielona „ w tym wszystkim. Teraz po 4 miesiącach czuję że rozwinęłam skrzydła pod kątem wiedzy i przede wszystkim pod kątem wiary w siebie. Jestem pewna że dzięki akademii moje życie nie będzie zwykle a magiczne. Dzięki Ania i Marcin za to co robicie 🔥❤️

10 lutego 2026

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Justyna, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i za to, że podzieliłaś się swoją historią! 💛

Cieszymy się, że w momencie, w którym trafiłaś do Akademii, mogłaś znaleźć przestrzeń do rozwoju, zdobywania wiedzy i co najważniejsze odbudowania wiary w siebie. To dla nas ogromnie ważne, aby poza nauką tradingu wspierać również mentalnie i pokazywać, że zmiana jest możliwa.

Gratulujemy Ci tych pierwszych 4 miesięcy pracy i postępów rozwój, który opisujesz, to efekt Twojego zaangażowania i odwagi, żeby spróbować czegoś nowego.

Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy. Trzymamy kciuki za kolejne kroki i dalszą drogę po Twoje cele! 🚀

Zespół Crypto4Freedom Academy

Byłam w akademii 1,5 roku..

Byłam w akademii 1,5 roku... zdecydowanie za dużo czasu straciłam..
Od poczatku - Ania czaruje. Jest miła, ma energię, chętnie się jej slucha.
Przez pierwsze 3 miesiące walkujesz strategie (trojkat, swieczka, trzy duszki), po miesiącu ogarniasz strategie i wszystkie materiały na grupie, ale musisz czekać do końca trzech miesięcy żeby dołączyć do grupy zaawansowanej. Tam to już ma się dziać magia, będziesz zarabiać tysiące codziennie... dołączasz i nie dzieje się nic. Nic nowego się nie dowiadujesz, masz nowe powiadomienie, które ma być dla Ciebie game changerem. I na tym się kończy. Płacisz za akademie, bo masz nadzieję że w końcu "kliknie" ale nic nie klika. Konta fundowanego jak nie było tak nie ma i nie będzie bo na tej strategii nie da rady tego zrobić.
Sygnały na telegramie- to jakiś żart, puszczane przez studentki akademii, które same kont fundowanych się nie dorobiły.
Ania uczyć umie, ale sama tradowac - mam wrażenie- nie potrafi. Masz się trzymać strategii, ale prowadząca sama strategii się nie trzyma.
Na czacie, owszem miła atmosfera, ale jeżeli ktoś zada nie wygodne pytanie - to komentarze są usuwane, pytający sprowadzony do parteru albo wyrzucony z akademii.
Inwestycje cr*pto - inwestujesz za namową prowadzącej i jesteś zapewniany co chwile, że będziesz bogaty, że sie odwróci, mija rok, a Twój minus rośnie z godziny na godzinę. Moja wina, bo uwierzyłam w te zapewnienia.
Ludzie, otrzasnijcie się. Akademia jest dobra - pobyć 2-3 miesiące, żeby ogarnąć trading view, brokera i trochę opatrzyć się z wykresem. Nie róbcie mojego błędu i nie marnujcie tu czasu - są inne akademie, w których nauczycie się więcej i nie zapłacicie tyle kasy (albo sa za darmo). Szanujcie swój czas i swoje pieniądze.

19 lutego 2026

Hej Paulina,

dziękujemy Ci za Twoją opinię. Szkoda, że podjęłaś decyzję o rezygnacji – szczególnie że przez 1,5 roku zdobyłaś wiedzę, która naprawdę jest na bardzo wysokim poziomie i daje realne podstawy do zdania konta fundowanego.

Jeśli chodzi o umiejętności tradingowe Ani nie wiemy, czy regularnie uczestniczyłaś w porannych sesjach na żywo. To właśnie tam pokazujemy realny trading, analizę i wejścia zgodnie ze strategią. Skuteczność tych sesji jest bardzo wysoka, a wiele osób uczy się właśnie poprzez obserwację i wspólne tradowanie.

W kwestii inwestycji w Akademii nie prowadzimy doradztwa finansowego. Każdy inwestor podejmuje decyzje samodzielnie, na podstawie wiedzy z pakietu Crypto. Bardzo jasno i wielokrotnie tłumaczymy zasady zarządzania ryzykiem oraz to, że inwestuje się wyłącznie środki, które można potencjalnie stracić. To absolutna podstawa odpowiedzialnego podejścia do rynku.

Co więcej pytając Cię o powód rezygnacji, otrzymaliśmy od Ciebie wiadomość:
„Dzień dobry. Głównie brak czasu w ostatnim czasie i nowe projekty, które przede mną stoją, a niestety kolidują obecnie z udziałem w Akademii. Było miło, ale na chwilę obecną muszę opuścić ten statek.”

Dlatego tym bardziej zaskakuje nas obecna narracja.

Zawsze powtarzamy, że trading wymaga czasu, dyscypliny, cierpliwości i pracy nad psychologią. Nie jest dla każdego i nie każdy będzie gotowy przejść ten proces do końca. Ania wielokrotnie mówi, że nie zda konta fundowanego za studentów. To uczestnicy muszą nauczyć się strategii, zarządzania ryzykiem i opanować emocje.

Jeśli ktoś nie jest zadowolony zawsze może do nas napisać. Jesteśmy otwarci na rozmowę i pomoc.

Mimo wszystko życzymy Ci powodzenia w nowych projektach i dalszym rozwoju.

Dodaje skrzydeł ...

Dołączenie do Akademii było dla mnie czymś co dodał o mi skrzydeł.... wyciągnęło mnie z rutyny!!! Dzięki Ani zmieniłam mój tok myślenia i cały czas to robię dzięki jej warsztatom. Dużo możemy ale czasami potrzebujemy kogoś kto nam to Powie!!! A Ania jest w tym najlepsza ! Moja przygoda trwa... Dziękuję Aniu jesteś Wielka :)

12 lutego 2026

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Ogromnie nas cieszy, że Akademia stała się dla Ciebie impulsem do wyjścia z rutyny i początkiem pozytywnych zmian w sposobie myślenia. Właśnie o to nam chodzi aby poza wiedzą o tradingu dawać również przestrzeń do rozwoju mentalnego i odkrywania własnego potencjału.

Czasami naprawdę wystarczy ktoś, kto pokaże kierunek i przypomni, ile w nas jest możliwości, a reszta to już Twoja praca, odwaga i konsekwencja.

Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy i że dzielisz się swoją energią. Trzymamy kciuki za dalszy rozwój i kolejne sukcesy na Twojej drodze! 🚀

Zespół Crypto4Freedom Academy

Akademia to miejsce w którym na prawdę…

Akademia to miejsce w którym na prawdę można się nauczyć trading’u. Wiedza przekazywana jest przez Anię w sposób bardzo prosty i przejrzysty. Jestem w akademii od 4 miesięcy i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wystarczą chęci i zaangażowanie ze strony ucznia, a na pewno nauczymy się samodzielnie poruszać po rynku 😊 Atmosfera w akademii niezwykle przyjemna, w każdym momencie można otrzymać potrzebną pomoc. Polecam 😊

21 stycznia 2026

Roksana, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i ciepłe słowa! 💛

Cieszy nas ogromnie, że po 4 miesiącach w Akademii czujesz się pewnie i widzisz realne efekty swojej pracy. Właśnie o to nam chodzi aby wiedza była przekazywana w prosty i zrozumiały sposób, a każda osoba mogła uczyć się we własnym tempie, czując się wspierana na każdym kroku.

Dziękujemy, że podkreślasz znaczenie atmosfery budowanie społeczności, w której panuje wzajemny szacunek, otwartość i gotowość do pomocy, to dla nas ogromny priorytet.

Z takim zaangażowaniem, jakie pokazujesz, droga do samodzielności na rynku to tylko kwestia czasu!
Cieszymy się, że jesteś z nami i idziemy dalej po więcej! 🚀

Zespół Crypto4Freedom Academy

Przyszła pora i na mnie napisać krótkie…

Przyszła pora i na mnie napisać krótkie podsumowanie :) Moja przygoda u Ani zaczęła się od totalnego zera, to tak jakby stawiała małe dziecko na nogi, tak jakby kupiła nową plastelina i lepiła nową figurkę. Przed tym jak trafiłam na pierwszy webinar nie widziałam kompletnie jak działa forex, co to jest pips, who is broker :) ale zobaczyłam Anię na instagramie i jej moc, energia i pewność lepszego jutra przemówiła do mnie, powiedziałam sobie "ja też tak chce!". Zbyt długo się nie zastanawiałam żeby na ten webinar się zgłosić bo gdzieś moja podświadomość mi mówiła że to jest właśnie ta droga którą powinnam iść. Ten dzień to był przełom totalny, od tego dnia myślę inaczej, mam nowe nawyki, trenuje dyscyplinę, pracuje z emocjami, a nie tylko uczę się sztywnych umiejętności w tradingu. Trading - to praca z głową przede wszystkim, tak zawsze nam powtarza Ania. W Akademii nie jesteśmy zostawieni tylko z materiałami do nauki, mamy kilka spotkań w tygodniu na żywo, gdzie przede wszystkim na samym początku słyszymy "jakie macie do mnie pytania"? "Kto tam co poćwiczył"? :) Mamy świetne wsparcie na czacie, żadne moje zapytanie nie zostało bez odpowiedzi. Dzisiaj moja wiedza o tradingu jest ogromnie większą niż te 3 miesiące temu, codziennie tą wiedzę poszerzam, mam już pierwsze moje wyniki i idę po więcej. Wiem jedno, dla mnie powrotu już niema :) idę po wolność finansową, idę po lepszą przyszłość. Dziękuje Ania że jesteś! Dziękuje za Twoją Akademię!

18 grudnia 2025

Julia, bardzo dziękujemy za Twoją piękną i szczerą opinię! 💛

Twoja historia jest niesamowicie inspirująca od totalnego zera do świadomej, zmotywowanej osoby, która nie tylko uczy się tradingu, ale przede wszystkim rozwija się wewnętrznie.

To właśnie chcemy dawać naszym studentkom w Akademii: nie tylko wiedzę techniczną, ale też przestrzeń do budowania dyscypliny, pracy z emocjami i rozwijania nowego sposobu myślenia.

Twoje porównanie do lepienia nowej figurki z plasteliny jest przepiękne dokładnie tak wygląda ta przemiana, krok po kroku, z uważnością i wsparciem.

Cieszy nas ogromnie, że czujesz się zaopiekowana, masz przestrzeń na pytania, rozwój i czujesz, że jesteś częścią społeczności, która naprawdę idzie w tym samym kierunku.

Gratulujemy Ci determinacji i pierwszych efektów trzymamy kciuki za kolejne sukcesy!
Z taką energią nie ma innej drogi jak tylko naprzód, w stronę wolności finansowej. 🚀✨

THE BEST PLACE IN THE WORLD

Jestem w Akademii Crypto4Freedom już ponad 4 miesiące i muszę powiedzieć ,że jest to najlepsze miejsce do którego mogłam trafić , a mam porównanie bo brałam wcześniej udział w innych kursach tradingowych gdzie nie było takiego wsparcia wręcz byłam pozostawiona samej sobie po wykupieniu kursu. Akademia Crypto4Freedom to The Best Place In The World .Cieszę się ,że tu trafiłam to była najlepsza decyzja w moim życiu. @Anna Uchyła to dla mnie inspiracja uwielbiam jej słuchać ,a na sesjach zawsze mówi o czymś co sprawia ,że człowiek wraca na właściwe tory . Korzystałam również z warsztatów Anny Uchyły "300 minut do całkowitej zmiany Twojego życia " oraz zakupiłam Książkę "Mentalnie gotowa na sukces". Polecam każdemu gdyż jest to dawka pełna wiedzy i inspiracji , która daje kopa do działania. Dziękuję Anna Uchyła

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Agnieszka, bardzo dziękujemy za Twoje słowa takie opinie przypominają nam, po co to wszystko robimy! 💛

Cieszymy się, że Akademia Crypto4Freedom stała się dla Ciebie przestrzenią realnego rozwoju, wsparcia i inspiracji tym bardziej, że masz porównanie do innych kursów. Naszym celem od początku było stworzenie miejsca, w którym nikt nie zostaje sam, a każda osoba czuje, że ma nie tylko dostęp do wiedzy, ale też społeczność i mentorskie prowadzenie na każdym etapie drogi.

To, że korzystasz z warsztatów i książki „Mentalnie gotowa na sukces” pokazuje, że sięgasz głębiej i właśnie dzięki takiemu zaangażowaniu efekty przychodzą szybciej, a zmiana staje się trwała.

Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności. Z takim nastawieniem nie ma innych opcji niż sukces! 🚀✨

Zespół Crypto4Freedom Academy

Akademia to najlepsze co mnie spotkało…

Akademia to najlepsze co mnie spotkało ! Dziękuję wgl że tutaj trafiłam ❤️Jest tu tyle wiedzy że głowa mała , Ania to najlepsza mentorka❤️ dzieli się z nami ogromną wiedzą na każdym kroku nas motywuje i pcha do przodu, nikt tutaj nie zostaje sam sobie , polecam wszystkim osobom które chcą zacząć zmieniać swoje życie ❤️

1 grudnia 2025

Dziękujemy, Wioletto, za Twoje pełne entuzjazmu słowa! ❤️

To dla nas ogromna radość słyszeć, że Akademia jest dla Ciebie tak ważnym i pozytywnym doświadczeniem. Rzeczywiście wiedzy jest tu dużo, ale jeszcze więcej jest wsparcia, motywacji i zaangażowania całej społeczności. Ania daje z siebie 100% każdego dnia, a Twoja opinia tylko potwierdza, że to ma realny wpływ na życie uczestników.

Cieszymy się, że jesteś z nami i że czujesz, że nie jesteś w tej drodze sama. Trzymamy mocno kciuki za Twoje dalsze sukcesy bo zmiana naprawdę zaczyna się właśnie tutaj!

To najlepsza decyzja w drodze do wolności i sukcesu…

Jak tylko natrafiłam na Akademie Ani i Marcina, już wtedy wiedziałam że zostanę tu na dłużej. I moja intuicja mnie nie zawiodła. Czułam w tym ogromny potencjał, który umożliwi mi spełnianie marzeń, pasji i celów w lekkości i bez presji finansowej i czasowej. Zapisałam się na Kurs, a później dołączyłam do Akademi(Forex +Crypto) i stałam się jedna z wielu osób których celem jest wolność finansowa. Dołączając nie miałam żadnego pojęcia o tradingu, mimo tego czułam że wytrwałość, nauka, spokój i zaangażowanie pozwolą mi opanować potrzebne mi umiejętności abym mogła być wolna i niezależna osoba. Byłam i jestem pod wrażeniem wspaniałej organizacji materiałów na platformie. Wszystko jest dokładnie opisane, łatwe w użyciu, materiały edukacyjne profesjonalnie nagrane, z przejrzysta wiedza, wszystko jest dokładnie wytłumaczone co wpływa na jakość nauki i przyswajanie wiedzy w lekkości i zrozumieniu. Po 2-3 tygodniach moja wiedza była na tyle duża że mogłam zrozumieć kolejne etapy nauki tradingu. Oprócz nauki tradingu rozwijamy swój mindset i nastawienie. W Akademi jest ogromne wsparcie które działa praktycznie cały czas, dzięki czemu ze spokojem otrzymujemy szybko na wszystko odpowiedzi i rozwiązania naszych wyzwań tradingowych. Społeczność Akademi jest na wysokim poziomie, jest dużo wsparcia i szacunku bo wszyscy mamy jeden cel do którego dążymy i robimy to razem. Jestem tu kilka miesięcy i zostaje dalej w tej pięknej przygodzie rozwoju osobistego i wolności finansowej, sukcesu osobistego. Bardzo dziękuję Ani, Marcinowi, Dziewczynom wspierającym nas w naszej drodze i całej społeczności że mogę z wami być w tym pięknym rozwoju✨😇🙏

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Klaudia, z całego serca dziękujemy za tak piękną i pełną wdzięczności opinię! 💛

To ogromna radość czytać, że zaufałaś swojej intuicji i że właśnie Akademia Crypto4Freedom stała się dla Ciebie miejscem rozwoju zarówno w obszarze tradingu, jak i mindsetu.

Dokładamy wszelkich starań, aby każdy element Akademii od materiałów edukacyjnych, przez wsparcie, aż po atmosferę w społeczności był realnym wsparciem na drodze do niezależności i wewnętrznego spokoju.

Twój przykład pokazuje, że nawet bez wcześniejszej wiedzy, z zaangażowaniem i otwartą głową można zrobić ogromne postępy w bardzo krótkim czasie. A świadomość, że nauka odbywa się w lekkości i zrozumieniu, jest dla nas najlepszą informacją zwrotną.

Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności z taką energią i determinacją, by realizować swoje marzenia. Ta droga dopiero się zaczyna, a my z radością idziemy nią razem z Tobą. 🚀✨

Zespół Crypto4Freedom Academy

Moje doświadczenie z Akademią C4F…

Moje doświadczenie z Akademią C4F oceniam bardzo pozytywnie jest to najlepsza rzecz jaką mogłam dla siebie zrobić. Anna Uchyła i cały zespół dają takiego pozytywnego kopa do działania i energię z jaką dawno się nie spotkałam. Profesjonalnne podejście i wsparcie Ani również w konsultacji indywidualnej (co jest bezcenne) i współpracowników oraz społeczności akademii jest nieocenione, nigdy nie czujesz się sam nawet w trudniejszych momentach. Każde pytanie znajdzie odpowiedź, każda wątpliwość zniknie, a zmiana metalu i postawy do zmian doprowadzi Cię do sukcesu. Przyłączenie do Akademii polecam każdemu. Do odważnych Świat należy🙂

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Paulina, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie!

To dla nas ogromna radość, że Akademia C4F okazała się dla Ciebie tak ważnym i pozytywnym doświadczeniem. Właśnie po to powstała aby wspierać, inspirować i pomagać w rozwoju na każdym etapie tej drogi.

Doceniamy, że zauważasz zaangażowanie naszego zespołu, zarówno w trakcie kursów, jak i w indywidualnym kontakcie. Tworzenie społeczności, w której nikt nie zostaje sam, to dla nas kluczowy element.

Dziękujemy, że jesteś z nami i dzielisz się dobrą energią!
Zgadzamy się w 100% do odważnych świat należy. 🌍💪

Moja przygoda ze szkołą Ani to jedna z…

Moja przygoda ze szkołą Ani to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam w rozwoju własnym i finansowym. Ania nie tylko świetnie tłumaczy teorię i praktykę tradingu — robi to w sposób jasny, konkretny i oparty na realnych doświadczeniach — ale przede wszystkim uczy, jak myśleć jak trader❗️
To właśnie jej podejście do mindsetu robi największą różnicę🙂 Dzięki niej zrozumiałem, jak ogromne znaczenie mają emocje, konsekwencja i właściwe nastawienie. Zajęcia nie są "kolejnym kursem", tylko prawdziwą transformacją: uczysz się strategii, ale też tego, jak budować dyscyplinę, pewność siebie i zdrowe podejście do rynków.
Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie naprawdę nauczy się tradingu od podstaw i jednocześnie rozwinie mentalność, która pozwala osiągać wyniki — szkoła Ani i Marcina "Crypto4Freedom Academy" jest idealnym wyborem😁
Polecam wszystkim 😊

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Danijela, bardzo dziękujemy za tak wartościową opinię!

Cieszymy się, że dostrzegasz zarówno merytorykę, jak i nasze podejście do budowania odpowiedniego mindsetu. Dla nas trading to nie tylko strategie i wykresy to również rozwój wewnętrzny, emocjonalna równowaga i świadome podejmowanie decyzji.

To ogromna satysfakcja widzieć, że dzięki pracy w Akademii zyskujesz nie tylko wiedzę, ale też nowe podejście do działania. Tak właśnie rozumiemy transformację od pierwszych kroków na rynku aż po zmianę sposobu myślenia.

Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy!

Jestem w Akademii od 4 miesięcy

Jestem w Akademii od 4 miesięcy. Trafiłam do Ani z polecenia i jestem bardzo wdzięczna, że moje ówczesne jeszcze nieświadome wybory doprowadziły mnie tutaj. To, że uczę się w Akademii, to moja najlepsza zawodowa inwestycja w siebie! To jest po prostu coś niesamowitego. Ogrom wiedzy, pomoc praktycznie natychmiastowa, wsparcie mentalne. Nie wyobrażałam sobie nigdy, że trading wpłynie tak dobrze na moje życie, również osobiste. Polecam każdemu, z całego serca. Ania i cały team to po prostu odlot w kosmos:) Ja sobie cel wyznaczyłam i cel ten dzięki Wam zdobędę!:)

Dziękujemy, Katarzyno, za tak pełną wdzięczności i energii opinię! 💛

To niesamowite, że decyzja z początku może nie do końca świadoma stała się Twoją najlepszą zawodową inwestycją. Właśnie na tym nam zależy: by Akademia była miejscem realnej zmiany, nie tylko na poziomie zawodowym, ale też osobistym.

Cieszymy się ogromnie, że czujesz się wspierana zarówno merytorycznie, jak i mentalnie. Trading naprawdę potrafi zmieniać życie, jeśli tylko podejdzie się do niego z otwartością i zaangażowaniem, a Ty jesteś na to świetnym przykładem!

Trzymamy kciuki za Twój cel z takim nastawieniem na pewno go osiągniesz! 🚀💪
Dziękujemy, że jesteś z nami!

Crypto4Freedom Academy to strzał w 10.

Udział w Akademii zmienia życie na lepsze. Jest tu ogrom materiałów edukacyjnych oraz motywacyjnych. Dla mnie ważne jest to, że materiał podzielony jest na konktetne kroki, które trzeba wykonać w określonym czasie, co pomaga mi utrzymać systematyczność w nauce. Osoby, które prowadzą Akademię są miłe i bez problemu odpowiadają na wszelkie pytania. Natomiast Ania to wulkan energii, z niesamowitą osobowością. Cieszę się, że jestem częścią tej wspaniałej społeczności, gdzie mogę się rozwijać.

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Cieszę się, że dostrzegasz strukturę i konkretne etapy pracy w Akademii – to właśnie jeden z naszych głównych celów: dawać nie tylko wiedzę, ale też jasny plan działania, który ułatwia systematyczność i realne postępy.

Bardzo doceniam Twoje zaangażowanie i zaufanie – to ogromna radość widzieć, jak rozwijasz się w naszej społeczności. Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować dodatkowego wsparcia, jesteśmy tu dla Ciebie.

Dziękuję, że jesteś częścią Crypto4Freedom Academy!

Akademia to prawdziwy uniwersytet tradingu

Do Akademii dołączyłam 3 miesiące temu, nie mając zielonego pojęcia o tradingu. Od samego początku czułam się zaopiekowana, Akademia to nie jakiś tam kursik ale potężna machina tak skonstruowana aby doprowadzić każdego do sukcesu. Przede wszystkim cały czas mamy wsparcie Ani i jej zespołu, uczymy się od podstaw od razu na wykresach i od razu robimy analizy i puszczamy trejdy. Wszystko jest jasno wytłumaczone a zespół Ani czuwa i jest dostępny cały czas. Po tych 3 miesiącach mogę powiedzieć, że mam solidne podstawy oraz narzędzia do dalszego działania. Wszystko to sprawia że nauka jest łatwa i przyjemna bez stresu, dodatkowo grupa i spotkania motywacyjne z Anią robią robotę dla głowy.
Akademia to pełne przygotowanie do samodzielnego tradingu.
Polecam wszystkim, którzy są zdecydowani wziąć odpowiedzialność za swoje finanse we własne ręce.

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

ucyno, dziękuję Ci za tę opinię – jest niesamowicie budująca!

Cieszę się, że już po trzech miesiącach czujesz się pewniej i masz solidne fundamenty do dalszego działania. Dokładnie taki był zamysł Akademii – aby prowadzić krok po kroku, z realnym wsparciem, praktyką od pierwszych dni i bez zbędnego stresu.

Twoje słowa o zespole i atmosferze w grupie są dla nas ogromnym wyróżnieniem – wkładamy w to serce i niesamowicie cieszy, że to czujesz.

Gratuluję Ci zaangażowania i odwagi, żeby sięgnąć po coś nowego. A najlepsze dopiero przed Tobą! 🚀
Dziękuję, że jesteś częścią Akademii Crypto4Freedom.

Akademia pelna zaufania

Jestem w Akademii od trzech miesięcy i muszę powiedzieć – jest po prostu MEGA! Trading nie był dla mnie czymś zupełnie nowym, wcześniej próbowałam swoich sił w innych akademiach, ale brakowało mi tam jasnych informacji i prawdziwego prowadzenia.

U Ani jest zupełnie inaczej. Każda osoba otrzymuje indywidualne wsparcie, a społeczność Akademii jest ogromna i niesamowicie pomocna. Wszyscy jesteśmy tu po to, by osiągnąć wolność finansową – i jestem pewna, że właśnie tutaj naprawdę można się tego nauczyć.

Ania przywiązuje ogromną wagę do mentoringu i motywacji, co daje mi ogromną energię i napęd do działania.

Wiem, że już niedługo – dzięki Akademii i wiedzy, którą tu zdobywam – zmienię swoje życie na spokojniejsze, bardziej świadome i pełne wspaniałych chwil. 🌟

22 czerwca 2025

Dziękujemy Ci, Leno, za tak ciepłą i pełną entuzjazmu opinię! 💛

To niesamowicie budujące słyszeć, że już po trzech miesiącach w Akademii czujesz różnicę – zarówno w jakości przekazywanej wiedzy, jak i w atmosferze, jaka tu panuje. Indywidualne wsparcie, jasna ścieżka nauki i prawdziwe prowadzenie to coś, na co stawiamy od pierwszego dnia – dlatego cieszy nas, że właśnie to znalazłaś w C4F.

Mentoring i motywacja to nieodłączne elementy tej drogi, a Ania z pełnym zaangażowaniem dba o to, by każdy uczestnik czuł się wspierany, zaopiekowany i gotowy do działania.

Trzymamy mocno kciuki za Twoją dalszą drogę – jesteśmy przekonani, że zmiany, o których piszesz, już się dzieją! A to dopiero początek! 🚀✨

godna polecenia Akademia jeżeli Trading to Tu.

w moim odczuciu na pochwałę zasługuje super organizacja zajęć .wszystko jest poukładane ,zorganizowane ,zaplanowane bez chaosu.dziewczyny pomocne naprawdę w każdej godzinie.nie zostawiają samego z problemami ,wątpliwościami.oprócz wiedzy wkładanej w bardzo przystępny sposób- fajna atmosfera

22 czerwca 2025

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Renato, za Twoją opinię i ciepłe słowa! 😊 Ogromnie się cieszymy, że doceniasz organizację i strukturę zajęć – bardzo zależy nam na tym, by każdy uczestnik Akademii czuł się „zaopiekowany” i mógł skupić się na nauce w spokojnej, dobrze zorganizowanej przestrzeni.

To dla nas ważne, że zauważasz również pomoc i zaangażowanie zespołu – dziewczyny rzeczywiście dają z siebie wszystko, by wspierać na każdym etapie, niezależnie od pory dnia. I oczywiście cieszymy się, że panuje atmosfera, w której po prostu chce się uczyć i być częścią tej społeczności.

Dziękujemy, że jesteś z nami i trzymamy kciuki za Twoje dalsze postępy w tradingu! 🚀✨

Ta Anka

Ta Anka!
Tak, to miejsce w którym Anka chce mi dać swoje LEKCJE tradingu
Tak, to miejsce w którym z Anką buduję DOŚWIADCZENIE w tradingu i panowania nad emocjami
Tak, to miejsce gdzie ZARABIAM pieniądze zaczynając od 0
Dziękuję Aniu że pojawiłaś się w moim życiu😘😘😘🤑🤑🤑

7 maja 2025

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Ulu, dziękujemy za tę energetyczną i pełną emocji opinię! 🔥🥰

Twoje słowa mówią wszystko – lekcje, doświadczenie, emocje, zarabianie – właśnie o to chodzi w Akademii! Cieszymy się, że z Anią u boku budujesz nie tylko umiejętności tradingowe, ale też siłę wewnętrzną i wiarę w siebie.

To niesamowite widzieć, jak zaczynając od zera, osiągasz konkretne efekty. A Twoja energia naprawdę udziela się całej społeczności! 😄

Dziękujemy, że jesteś z nami – i lecimy dalej po więcej! 🚀🤑💪

dług wdzięczności...

Aniu dziękuję codziennie losowi (przeznaczeniu) że trafiłam na Ciebie na instagramie. Jak wiesz miałam bardzo przykre doświadczenie z inną akademia i na początku podchodziłam do c4f z dużym dystansem i byłam nieufna. Jednak szkolenia z Tobą i zasady jakich uczysz przekonały mnie do akademii i do Ciebie. Zaufałam w 200%. Wiedziałam, że konto fundowane to proces. Zajęło mi to rok i 3 miesiące. Może dla niektórych dużo, dla mnie cóż to jest w skali tego ile jeszcze przede mną 😍😍 zabawa się dopiero zaczyna !! dziękuję jeszcze raz mój Aniołku ❤️😍 Jeszcze chciałam Ci ogromnie podziękować że wyciągnęłaś do mnie rękę, gdy byłam w najgorszym okresie mojego życia. Byłam bez pracy, bez dochodu a Ty mi pomogłaś! Taki lider to skarb. Wiedz, że nie każdy postąpiłby tak jak Ty i mam u Ciebie ogromny dług wdzięczności ❤️🥰🥰

23 maja 2025

Odpowiedź od Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci z całego serca Agnieszka za tak poruszające i pełne wdzięczności słowa! 🥹❤️ To, co napisałaś, pokazuje nie tylko Twoją ogromną determinację, ale też piękne serce i otwartość na zmianę – a to właśnie takie osoby jak Ty sprawiają, że ta Akademia ma sens.

To ogromny zaszczyt być częścią Twojej drogi. Fakt, że zaufałaś po trudnych doświadczeniach, jest dla nas niezwykle ważny. I choć proces zdobycia konta fundowanego trwał ponad rok – zrobiłaś to! I to w swoim tempie, z pełnym zaangażowaniem i wytrwałością. To właśnie ten charakter, ta siła i cierpliwość są kluczem do sukcesu nie tylko w tradingu, ale też w życiu.

Dziękujemy za Twoje zaufanie i za to, że jesteś częścią naszej społeczności. Twoja historia jest inspiracją dla wielu osób – pokazuje, że nawet w najtrudniejszych momentach warto wierzyć, działać i nie bać się prosić o pomoc. A Ania – jak zawsze – z sercem na dłoni, jest właśnie po to, żeby wspierać tych, którzy tego potrzebują.

Jesteśmy z Ciebie ogromnie dumni i… to dopiero początek tej przygody!