Chciałbym podziękować całej ekipie Croydons za świetne przygotowanie do prawa jazdy C+E. Panie z biura zawsze pomocne – wszystko ogarnięte z terminami jazd i egzaminów bez stresu. No i największe... Zobacz więcej
Właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii C+E. Robert ze szkoły Croydons wykazał się ogromną wiedzą i doświadczeniem, a także był bardzo sympatyczny. Ogólnie miałem bardzo pozytywne doświadczeni... Zobacz więcej
Bardzo pomocni na każdym etapie zdobycia prawka w UK. Miałam cały zestaw książek i dostęp online od Croydons, wszystko działało sprawnie na telefonie. Dla mnie bardzo pomocne było to, że wszystkie pyt... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Świetny kontakt. Wysokiej jakości treść i prowadzenie szkolenie.Polecam wszystkim. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam Kamil Dec

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Super, zdane za pierwszym razem. Bardzo pomocna i uprzejma infolinia, świetny kontakt przez cały kurs miałem pomoc, bardzo się bałem a okazało się, ze nie ma czego

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Ja jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Ich materiały dwujęzyczne bardzo mi pomogły, żeby się przygotować do egzaminu a instruktor z dużym zaangażowaniem i cierpliwością uczył mnie jeździć do egzaminu praktycznego. Polecam wszystkim, którzy się jeszcze zastanawiają czy warto zrobić prawko z croydons bo ja jestem ogromnie zadowolona!!!

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Wielkie podziękowania dla wszystkich z Croydons. Poszło bardzo łatwo i sprawnie. Z pomocą waszych materiałów wszystko przebiegło gładko i bez zaskoczeń. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za pomoc i wsparcie na każdym etapie . Na pewno będę was polecał znajomym, którzy tez będą chcieli zrobić prawko, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Polecam jak najbardziej.
Dzięki waszym materiałom udało mi się zdać prawo jazdy za pierwszym razem tylko z jednym błędem
Dziękuję.

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Bardzo dobre materiały do egzaminu teoretycznego oraz świetna atmosfera i produktywny czas podczas przygotowań do egzaminu praktycznego z instruktorem, który wykazał sie ogromna cierpliwością i wiedza. Zdane za 1szym razem

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Zdałem teorie za 1szym razem na ciezarowki bez problemu. Nie mam zastrzeżeń. W razie potrzeby zawsze ktoś odbiera telefon, wiec jest dobry kontakt. Teraz zabieram sie za praktykę, oby poszła równie gładko, bo mam juz robotę na oku

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Materiały dwujęzyczne, które zakupiłem w firmie Croydons naprawdę robią brobote.
Wystarczyło mi zaledwie 2 tygodnie nauki, żeby się dobrze przygotować.
Na egzamin teoretyczny szedłem na pewniaka.
Po dwóch tygodniach zdałem praktyczny.
Bardzo polecam.

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Tragedia, zero kontaktu, czekanie miesiacami, strata czasu. Problem z odzyskaniem pieniedzy. Dzialalnosc zgloszona do Trading Standards. Nie polecam

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Polecam dobrze opracowane przez Croydons materiały i testy dwujęzyczne dzięki którym bez problemu zdalam egzamin teoretyczny na samochody ciężarowe.

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Super, udało mi się zdać za pierwszym razem, dobrze przygotowane materiały i super obsługa. Polecam każdemu

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Gorąco polecam! Egzaminy zdane na kategorię c+e, materiały szkoleniowe jasne i klarowne, miły i zawsze pomocny kontakt ze strony obsługi klienta.

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Zdałem egzamin teoretyczny na kat C. Do nauki egzaminu korzystałem z materiałów Croydons, które są bardzo przejrzyste, a tłumaczenie na język polski dodatkowo bardzo ułatwia opanowanie i zrozumienie całego materialu. Do egzaminu podszedłem całkowicie bez żadnego problemu i stresu. Dziękuję Ci Croydons za pomoc.Polecam materiały opracowane przez Croydons każdemu kto chce zdać egzamin i otrzymać prawo jazdy.

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Zdałam z Croydons 3 egzaminy na kategorie C. Materiały są przejrzyste i bardzo dobrze napisane. Polecam wszystkim zainteresowanym.... 😁

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Naprawdę, niechętnie podchodziłam do nauki.. Lecz gdy zaczęłam korzystać z Croydons, nawet mi się to podobało 😁

Zdane , super materiały , przyjemna szybka nauka Polecam każdemu

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Materiały z Croydon super sprawa, wszystko przejrzyste i zrozumiałe nawet jeśli ktoś nie zna angielskiego.polecam.

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Jezeli przegladasz opinie w poszukiwaniu odpowiedzi- czy wlasnie Croydons pomoze Ci zdobyc prawo jazdy ? Odpowiedz brzmi Takkkkk! Z moim zerowym doswiadczeniem na drodze dzieki wylacznie materialom szkoleniowym w postaci ksiazek oraz online zdalam za 1 razem !!! Pelne objaśnienia gorąco polecam . Ja spełnilam swoje marzenie teraz czas na CIEBIE!

Odpowiedź od Publishers Croydons Limited
Super materiały 👍bardzo polecam Croydons UK również dla osób z podstawowym angielskim. Ja zdałam za pierwszym razem💪bardzo fajnie się uczy z materiałów 👍😊