Croom Sanitair Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een bestelling geplaatst (volgens website volgende werkdag in huis). Ondertussen nog steeds niet ontvangen en geen updates via mail betreft verzending. Heb ze gemaild, gebeld en bericht, kreeg... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

artikel een magnetische vaatdoekhouder voldeed niet , magneet niet sterk genoeg. Retour gezonden maar daarna geen bericht meer. Terugbetaling nog niets ontvangen. Na plaatsing review werd er kort... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een defect product ontvangen, croomsanitair gecontacteerd, zonder enige vraag te stellen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd! Perfecte service. Ik ben zeer content. Heb al een aantal kee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 9% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 89

Napisz recenzję

Super service!!

De knop voor het omzetten van gewone straal naar douche straal op de uitloop van mijn Nymex matzwarte keukenkraan was kapot. Nadat ik dit via een mail had gemeld, direct een persoonlijk antwoord van Sander met een adequate oplossing. Een kosteloze toezending van het nieuwe onderdeel, dat ik vandaag heb ontvangen. Super service!!

1 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Een goede en mooie kraan voor een heel…

Een goede en mooie kraan voor een heel gunstige prijs. Prima communicatie. Mail gekregen toen artikel weer op voorraad was. Snelle levering ( wel afhankelijk van postNL).
Afwachten hoelang kraan mee gaat. Maar tot nu toe heel tevreden.

29 marca 2024

Super klantvriendelijk

Ik heb 2 bestellingen geplaatst bij deze firma en ook 2 keer contact opgenomen met de klantendienst (de eerste keer om info over de plaatsing van een kraan te vragen, de tweede keer in verband met de levering).
Ik ben zeer positief over de service na aankoop: ik werd beide keren snel en vriendelijk verder geholpen.

27 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Geld n.a.v. annulering niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling dezelfde dag geannuleerd omdat ik dezelfde kraan elders voor de helft kon krijgen. Netjes een reactie per mail ontvangen dat het wordt geannuleerd en het geld wordt teruggestort. Ik wacht hier nu een week op. 2 mails gestuurd en geappt waar mijn geld blijft ,aangezien jullie telefonisch niet bereikbaar zijn. Niemand heeft hierop gereageerd. Ik wacht dus nog steeds op mijn geld.

30 marca 2024

Hi Merlin,

Wat vervelend om te horen en wat gek dat je geen reactie hebt gekregen. We hebben niks meer open staan zag ik namelijk in onze inbox, zou je mij is persoonlijk willen mailen als het niet is opgelost? Dan regelen we het vandaag nog! Dat mag naar: Sander@croom-sanitair.nl

Groetjes,

Sander

Beste heb een verkeerd kraan gekregen

Beste heb een verkeerd kraan gekregen
Op de foto de bestelde kraan staat een hoogte van 27 cm. Heb een kraan gekregen met een hoogte van 22 cm.wat te laag is om in de keuken te gebruiken. Heb al een mail gestuurd en zelfs getelefoneerd om te vragen voor te retourneren en om te ruilen maar heb nog niets terug gehoord

25 lutego 2024

Hi Gunter,

Wat vervelend om te horen, de artikelen kunnen altijd gewoon retour! Dat is geen probleem. Als je op de website naar het kopje retourneren gaat kan je zo automatisch een retourlabel aanmaken. Ik heb je net een mailtje gestuurd, dan kunnen we het daar verder bespreken als dat nodig is!

Klant staat zeker niet op 1

Er ging veel mis
Belangrijkste is slechte communicatie
Ze zijn telefonisch slecht te bereiken
Wel te bereiken via Whatsapp,maar daar krijg je vaak geen antwoord of dagen later en geen antwoord op je vraag
Na 1 dag krijg je bericht pakket is verstuurd

Pas dagen later krijg je na lang aandringen een track en trace code
Maar die is nergens aan gekoppeld
PostNL herkend die niet
Pakket is zoek schijnbaar
Oplossing wordt niet gegeven
Ik neem aan dat een sanitair bedrijf toch wel iets vergelijkbaars heeft (ging om een kraan)
Ja geld terug was oplossing
Maar dat duurt nu ook al dagen
Ook weer vergeten
1 ster vind ik eigenlijk nog te veel
De kwaliteit van hun sanitair kan ik niet beoordelen want zover kwam ik niet
Maar de omgang met klanten vind ik ver beneden de maat
Ik zit al 1.5 week zonder kraan en van haast bij hen is niks te merken

6 lutego 2024

Hi Peter,

Erg vervelend dat je het zo ervaren hebt! Het ging inderdaad mis tijdens de verzending, dit vinden we natuurlijk erg jammer. Normaal gesproken als het te lang duurt, dan sturen we een nieuwe op. Dit was in jouw geval helaas niet mogelijk omdat de laatste al naar je onderweg was.

We zijn blij dat je ondertussen het geld heb terug ontvangen en wij gaan het verder oppakken met PostNL.

Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen we het graag.

Groetjes,

Sander

Croom Sanitair

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej