1 ster is al teveel. slechte kwaliteit lampen, incompleet, retour sturen kon maar met veel moeite, maar lukt niet aangezien deze naar China terug moet. En ze het pakket daar gewoon niet in ontvangst... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantasie lampen besteld. Ze waren erg lelijk en ook kapot. Foto's waren niet realistisch. Echt een zware teleurstelling. Waren feitelijk onverkoopbaar hier! Chinese rotzooi! Levering is direc... Zobacz więcej
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe plafondlamp vond ik precies wat ik nodig had bij Credom. De lamp ziet er geweldig uit en is van hoge kwaliteit. De installatie was eenvoudig en de service uitstekend... Zobacz więcej
Ik wil mijn geld terug van mijn bestelling. De kwaliteit is erbarmelijk, puur plastiek. De kabel is wit en niet zwart of roze zoals op de foto's. De dimbare afstandsbediening werd niet meegelever... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
1 ster is al teveel.
1 ster is al teveel.
slechte kwaliteit lampen, incompleet, retour sturen kon maar met veel moeite, maar lukt niet aangezien deze naar China terug moet. En ze het pakket daar gewoon niet in ontvangst nemen. krijg je na 4 maanden retour, en je geld krijg je uiteraard ook niet terug. Ze zijn daarna ook niet bereikbaar (telefonisch überhaupt niet)
Besteld 2ea "MiniCamPorte
Besteld 2ea "MiniCamPorte - WIFI Videodeurbel met Audio" voor Euro 178.42. Dat de bestelling vanuit China werd geleverd wisten wij niet bij de bestelling. Installatie was niet mogelijk daar het deurgat te klein was. Na enige emails geen antwoord meer. Tweede deurbel naar Bangkok genomen en weer geen installatie mogelijk. Een zelfde deurbel in Bangkok gekocht (weer uit China) en nu met belfunctie en installatie ok. De bel in BKK was euro 44 goedkoper. Credom in Ned geschreven en zowaar antwoord van Hr Leon Ghatas. Met een retour optie 1 naar Ned en 1 naar China of 60% refund met beide zonder retour. In een latere email was de retour optie naar Ned vervallen en moesten beiden naar China gestuurd worden. Dus was de 60% de beste optie daar retour kosten hoog zijn. Hierna geen antwoord meer op verdere emails. Credom is gewoon scam en een agent die spullen uit China verkoopt online en zonder retour functie.
Pure rommel.
Ik wil mijn geld terug van mijn bestelling.
De kwaliteit is erbarmelijk, puur plastiek. De kabel is wit en niet zwart of roze zoals op de foto's. De dimbare afstandsbediening werd niet meegeleverd. Dit is echt chinese brol en absoluut geen 136€ waard.
Het is ook niet leuk dat jullie een Nederlandse winkel lijken, waarop de spullen rechtstreeks uit China komen. Om ethische redenen doe ik dat bewust niet via apps als temu etc, en nu voel ik me erin geluisd.
Kan u me richtlijnen geven over hoe deze te retourneren of mijn geld terug te krijgen?
Ik heb een wise wood houte uil voor aan…
Ik heb een wise wood houte uil voor aan de wand hier besteld voor €33,90incl verzending
Maar dit is de slechtste aankoop geweest
Eerst krijg ik wel steeds berichten dat ze Met mijn bestelling bezig zijn
dan zie ik na mijn onderzoek dat leon ghatas niks maakt ,hij besteld alles uit china en daar heb je alleen namaak produckten
Dat had hij van te voren op zijn site moeten zetten
En toen ik uit eindelijk na vele mail,s mijn bestelling onving was het totaal niet wat ik besteld had
Het was geen houte uil van 30×40cm,maar een slechte gemaakte
plastic uit hars en geverfde uil van
20×25cm
Ik kreeg na deze beoordeling wat het probleem is
Ik moest een foto maken ervan en reden voor retour
Nou ik stuur niks retour,wand de kosten zijn voor mijn rekening en het produckt komt toch niet aan ,wand dit is dropp shipping bedrijf
Ik ben nu toch al mijn geld kwijt dus ik bestel hier nooit meer iets
Ik ben zeer teleur gesteld hierdoor
Hier koop ik nooit meer iets
Het is een heel mooi lampje
Het is een heel mooi lampje, alles klopt.
Goede verpakking.
Bezorgtijd duurde wel even maar ik werd op de hoogte gehouden.
Zeer tevreden dus.
SLECHT ERVARING
SLECHT ERVARING! Op 20 januari kocht ik een lamp bij credom.nl de lamp is nooit aangekomen, klantenservice is onbereikbaar, Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij politie. Maar ik ben mijn geld kwijt!
Total.Scam...poor quality,overpriced,no…
Total.Scam...poor quality,overpriced,no refunds,incorrect description of goods,incorrect.contact.details. MANY disgruntled customers who just money to This scam site.
Is een dropshipping
Is een dropshipping. Heb 2 lampen besteld. Werd geleverd vanuit China. Dit stond noet op zijn site gehaald. Er staat als de produkten stuk zijn dan wordt deze zonder moeite omgeruilt Ik heb gemaild , foto's en kreeg een standaard mail maar geen reactie.
Ik ben dus mijn geld kwijt.
Trap er niet in.
Ik zou hier nooit meer iets bestellen
Bestelling gedaan en nooit een bevesting via de mail gekregen. Vervolgens een mail gestuurd met de vraag of ik dan een factuur kon ontvangen, maar die heb ik nooit gekregen, enkel een bericht dat het geld wel binnen is gekomen. Na 12 dagen nog steeds geen enkel bericht over mijn bestelling. Op de site staat dat er 392 reviews zijn, maar slechts drie zijn er maar te lezen en die zijn heel goed. Als je via google reviews opvraagt zijn er alleen maar hele slechte. Tot nu toe zelf dus ook geen goede ervaring.
Zeer slechte kwaliteit
Fantasie lampen besteld. Ze waren erg lelijk en ook kapot.
Levering is direct uit China, maar dit Nederlands bedrijf staat zeker niet garant voor de kwaliteit en service.
Retourneren en geld terug krijgen is hier direct een kastje naar de muur verhaal.
We gaan aangifte doen voor oplichting. Zo slecht was het!
Dit bedrijf moet geen bestaansrecht…
Dit bedrijf moet geen bestaansrecht hebben beloven dingen en komen ze niet na steeds met mail sorry en we begrijpen je frustratie maar iets oplossen ho maar lamp gekocht komt half kapot aan zouden binnen 10 dagen een bedrag terug storten nog steeds niet gebeurd telefonisch niet te bereiken koop hier nooit iets mensen het is een er slecht bedrijf dat ze maar snel failliet gaan weg ermee
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Lampen geleverd in verkeerde kleur, al meer dan een maand aan het mailen om de juiste kleur te bekomen, met de vraag om een retourbon aan te maken om de verkeerde lampen terug te sturen. Mails worden meestal maar niet altijd beantwoordt. Ik word telkens met een kluitje in het riet gestuurd dat ze alles gaan nakijken en mij op de hoogte houden, dat het in orde zal komen.... Oorspronkelijke bestelling geplaatst begin december 2024. Sedert vorige week woensdag geen reactie meer op mails waarin ik nog steeds om een retourbon vraag en om mijn geld terug te krijgen. Ik onderneem verdere stappen.
Klantenservice onbereikbaar
Klantenservice onbereikbaar, geen track en trace. Koop hier niets!
Een fitness armband besteld op de…
Een fitness armband besteld op de nederlandse site. Geen reactie en nu merk ik op dat dit van China moet komen.
Heel louche.
Vorder mijn geld terug of neem de nodige gerechterlijke stappen
Helaas ook ingetrapt...
Helaas ook ingetrapt.... Ik heb nog niets ontvangen dus ik vrees het ergste.
Scam
Scam. Never order here. You'll never receive your product or get a refund. A fraudulent company. I have contacted the police and filed a report.
Dropshipper
Dropshipper. Gewoon Ali of zo. Nooit aangekomen. Geen reactie. Geld kwijt
I ordered a meat slicer on 20th…
I ordered a meat slicer on 20th December 2024 but never received neither the product nor the email confirmation. I tried to call the number provided in the website +31647949431 but could never reached anyone!!! This is really a scam website. What a theft!!
Oplichting!!
Dropshipper
Dit is een dropshipper met een chatbot als klantenservice. Ik bestelde twee lampen, een kwam nooit aan, ander was totaal niet zoals op de site. Ik heb uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen door de eigenaar op zijn privé-adres te mailen en te wijzen op alle rechtzaken die er al zijn geweest waaruit blijkt dat webshops hun klanten niet mogen vragen zaken te retourneren naar China. Toen kon het item wel retour naar Nederlands adres en was alles binnen een dag geregeld.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.