Ontzettend mooi assortiment. 2 keer besteld en alles snel en in perfecte staat ontvangen. Ontzettend blij met mijn ervaring
Groot miyuki assortiment, enorm snelle verzending en heel erg vriendelijk personeel. Ik heb nu al een tijdje niet meer ingekocht voor mijn hobby, maar wanneer ik weer kraaltjes nodig heb dan kom ik... Zobacz więcej
Geweldige site met de mooiste kralen etc. etc. en zoveel informatie. En wat zijn er ontzettend veel artikelen bij gekomen zeker sinds de begin jaren , toen ik daar al graag bestelde. Sandra is e... Zobacz więcej
Goede en snelle service! Ik heb twee keer een bestelling gedaan en helaas ging er twee keer iets mis. Dit werd na een prettige mailwisseling keurig en ook snel opgelost door Creadream met een extra a... Zobacz więcej
Fioringrasstraat 45, 1313 LB, Almere, Holandia
- 0367078130
- info@creadream.nl
- creadream.nl
Prima alles zoals aangegeven geleverd
Jullie zijn super.
Het was even zoeken op de website en de…
Het was even zoeken op de website en de verzendingskosten werden aangerekend

Odpowiedź od CreaDream
heel goed afgehandeld en prima…
heel goed afgehandeld en prima assortiment kralen, ik kan weer een mooi juweel maken
Snelle service en levering
Snelle service en levering.
Veel keus.
Ger
Fijne service!
Veel keuze,
Veel keuze,, goed overzicht waardoor een bepaald product vlug te vinden is. Snelle levering.
Geweldige service
Geweldige service, kwalitatieve producten en goeie prijzen. Keep up the good work!
Aanbevolen!
Reeds drie maal bij CreaDream besteld, geen problemen gehad. Altijd de dag na bestelling of twee dagen erna.
Zeer vlugge levering,goede…
Zeer vlugge levering,goede website.Perfect
Helemaal op tijd en snelle levering!!!
Helemaal op tijd en snelle levering!!!
Werkstuk is zojuist voltooid....
Super snel geleverd
Super snel geleverd, heel goeie kwaliteit voor een heel goeie prijs
Snel geleverd.
Altijd snelle en correcte leveringen
Als altijd......perfect verzorgd!